Kadınlar kulübüne takıldıkça feminist oldun

bende de eleştiri başladı önce mesela biri olay falan anlatsa hı evet deyip geçiştirirdim şimdi tutamıyorum çenemi :KK45:

ben de kimsenin gaza gelmediğini sadece buraya yazıp rahatladığını düşünüyorum...burada yazılan yorumları hiiç dikkate alınmadıgını da düşünüyorum.. çünkü boşan diye yalvardıklarımız boşanamam, boşanma sakin ol dediklerimiz de yok o eve dönmem diyor. kimse takmıyor bize bence:))))
mesela eşine laf edemiyor hop odaya geçip acıyor bir konu topluca saydırıp rahatlıyor biz de sinir olduğumuzla kalıyoruz:)
Tabii orasi oyle bence de, ama benim demek istedigim hani esin ailesine nasil davranayim, ne kadar mesafe koyayim filan diye ezbere konu acanlar. Ya da durduk yere herseyde sorun cikarip kavga edenler. Birileri tarafinan doldurulup doldurulup gidip hayatindaki insanlarla sorun cikaranlar filan. Ben cook okudum bunlari burda. :) Bunlar beyni yikanip gaza gelen grup bence. Kendileri dusunup de kendi insan iliskilerini tahlil edemeyip, baskalarinin yasadigi sorunlardan kendine pay cikarip durduk yere kendi insan iliskilerine negatif olarak yansitirlar. Hani boyle karim olsa, ben de istemem gidip bir yerlerde dolup evde sorun cikarsin.
Ama dediginiz gibileri de var. O ayri kategoride. :)

Tabii orasi oyle bence de, ama benim demek istedigim hani esin ailesine nasil davranayim, ne kadar mesafe koyayim filan diye ezbere konu acanlar. Ya da durduk yere herseyde sorun cikarip kavga edenler. Birileri tarafinan doldurulup doldurulup gidip hayatindaki insanlarla sorun cikaranlar filan. Ben cook okudum bunlari burda. :) Bunlar beyni yikanip gaza gelen grup bence. Kendileri dusunup de kendi insan iliskilerini tahlil edemeyip, baskalarinin yasadigi sorunlardan kendine pay cikarip durduk yere kendi insan iliskilerine negatif olarak yansitirlar. Hani boyle karim olsa, ben de istemem gidip bir yerlerde dolup evde sorun cikarsin.
Ama dediginiz gibileri de var. O ayri kategoride. :)

tamam anladım şimdi bu konuda haklısınız..:))

Bu eşimin yorumu. Haklı :) Bizde problem yok ama benim akrabalara, tv dekilere, başkalarına yorum yapınca son zamanlarda bu yorumu yapıyor arada. Neden feminist diye bi yafta var? Erkekler bunu sevmiyor!
Vallahi buraya üye olduğumdan beri gözüm daha çok açıldı. Biraz paronayak da oldum sanırım :) Femistliğe gelince ben zaten feminist bir kadınım, abartı derecesinde olmasada. Ve bundan gurur duyuyorum. Bir kadının erkeklerden daha güçlü, daha kutsal, daha önemli olduğunu düşünmenin neresi utanılacak birşey ? Erkeklerin işine gelmiyor bu düşünce o yüzden sevmiyorlar. Çünkü kendilerinin kadınlardan daha önde ve üstün görüyorlar. Benim sözlüm bu sitede dolaşmamı seviyor çünkü çoğu zaman okuduklarımla onun kıymetini anlıyorum :) Hem benim sözlümde feminist bir erkek ve her erkeğinde feminist olması gerektiğini çağdaşlığa ancak o zaman ulaşabileceğimizi düşünüyor.. Kadına şiddete karşı çalışmalarda bile bulunur. Canım sevgilim benim :KK68:

Ben de 18 yaşlarımda bura ile tanışmış olmak isterdim.
Okuya okuya derslerimi alırdım.
Yediğim kazıkları yemezdim.
Ahh ahhhh:KK14:

bana göre kadın ve erkek eşittir
bılek gücü olan erkegın, bilek gücü olmayan kadına el kaldırmasına da karsıyım!
ve kadının da toplumda bir yerı vardır.
ve işte femınıstın anlamı da budur.. ve ben de femınıst bır kadınım ;)
bazıları femınıstlıgı '' erkek düşmanı '' olarak bılıyor
ama anlamı bu degıldır!

Back
X