- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi queen_girl
-
Katiliyorum, koca parasi yemek onun kurallariyla yasamakla es anlamli degil ki.Benim param kocamin parasi bizde ayri gayri olmaz diyen hatunlar calismayan kadina "koca parasi" yiyor, kocanin kurallariyla yasiyor falan demesin :) ya be kadar merakliyiz hemcinslerimizi ezmeye ya
Benim param kocamin parasi bizde ayri gayri olmaz diyen hatunlar calismayan kadina "koca parasi" yiyor, kocanin kurallariyla yasiyor falan demesin :) ya be kadar merakliyiz hemcinslerimizi ezmeye ya
Keyfim isterse ben calismam kocam da eve bakmak zorundadir onun parasi da benim paramdir :)Benim param kocamın parası diyenlerin cümlesinin devamı da kocamın parası benim param. Ayrı gayrı o şekilde olmuyor bence. Yoksa kocam eve bakar ben bütün maaşımı kendime harcarım diyenleri anlayamıyorum ben asıl.
Kimsenin tercihlerine kizamazsiniz. Kendini gelistirmek isteyen gelistirir istemeyen gelistirmez. herkesin tercihlerine saygi duymak zorundayizKatiliyorum, koca parasi yemek onun kurallariyla yasamakla es anlamli degil ki.
Simdi calismayan kadin arkadaslarimiz ezik buzuk bisey oluyor boyle diyince. Bence ev hanimi olup calismak istemeyebilirsin, ama kendini gelistirmek adina kilini kipirdatmazsa insan iste o zaman kiziyorum ben.
Keyfim isterse ben calismam kocam da eve bakmak zorundadir onun parasi da benim paramdir :)
nassib bu evlilik işi..koca parası yemek,yada onun kuralına göre yaşamak diye bir şey yok..herşeyden önemlisi iyi bir insanla evlenme şansı..buda şans..çalışmayan bir bayan olarak evde akşama kadar çocuk ve ev işi,alışveriş uğraşmaktan canım çıkıyor..kim çalışırsa çalışsın kazanılan para ortak ve ailenin parası..bizde öyle..merhabalar elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum aranıza ben 26 yaşındayım özel sektör işcisiyim yakın çevremde bir tane bile çalışan evli bayan yok ve bende çalışmayı hiç mi hiç istemiyorum şuan baba evinde mecburiyetim olduğu için çalışıyorum ( babam sağolsun el iyisi ) ama evliliğim de çalışmak bana göre değil gibime geliyor. çalışmayıp evde oturup koca parası yiyip mutlu olan bayan hiç yok mu ( benim etrafımda da ev hanımı olup mutlu olan insan sayısı çok az ama ben dualarımla kaderimin güzel olacağına inanıyorum ) biraz yardımcı olur musun fikirleriniz nelerdir vs. gibi ama lütfen rica ediyorum tartışmaya meyilli yaklaşmayın inanın hiç böyle tartışmaya meyilli bir insan değilim hepinizi görmeden yakından tanımadan seviyorum iyi eğlenceler :)
İyi fakat maas rezalet asgari ucrette mutlu etmiyor bekar oldugum halde esimin sartlari umarim iyi olur diye istiyorum hayrlisindanmodern yaşam standartlarında kadın da erkek de çalışmalı,
üstelik buna sadece maddi yönden bakmıyorum
hem birlikte kazanıp birlikte yemek daha keyifli emin olun
ancak işiniz de önemli tabii
severek yaptığınız bir iş değilse, tatmin edecek kadar da kazanamıyorsanız aksi düşünülebilir
yani konuyla ilgili kesin sınırlarım yok, kişiye ve imkanlara göre değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?