- 23 Haziran 2014
- 1.304
- 2.307
- 88
- Konu Sahibi queen_girl
-
Ben herkesin tercihlerine saygi duyarim.Ben her iki cinsiyet için genellikle aynı şeyi düşünürüm. Çalışmayan bir erkek ne kadar çekici geliyorsa çalışmayan bir kadın da o kadar geliyor.
Ben herkesin tercihlerine saygi duyarim.
Rabbim daimi etsin aminnnn :) cok sevindim boyle mutlu bayanlar beni se mutlu ediyor seytan bozmasin aminEymenetsin ost: 36985722 .!.:ben de çalışmıyorum gayet deediyorm yerinde. kendimi koca parası yiyorum gözüyle bakmıyorum çünkü o para ailemizin parası. eşim de hiçbir zaman benim ihtiyaçlarımı karşılarken yüksünmedi hatta ben bir istediysem o iki aldı çok şükür:) evimde işimi, yemeğimi yapıyorum.çok tatlı bir o oğlum var onunla doyasıya ilgileniyorum. evde boş durmayıp kendimi çocuk psikolojisi ve eğitimi alanında geliştirmeye çalışıyorum
Sen onu bana diyemezsin zaten profilimi bi incele istersen.Yanlış anlamayın kimseye koca parası yiyorsun demem. Tamamen tercih meselesi. Ama kadınları özel kılan bir şey olduğunu düşünmüyorum bu çalışma mevzusunda. Nasıl ki ev işleri ile ilgili bir konu olsa erkekleri özel kılan bir durum olduğunu düşünmüyorsam çalışmak konusunda da tam tersi.
Calissak da ekonomik ozgurlugumuz yok gibi . Yani bana hep oyle geldi. Butun maasi bi atm den digerine yatirinca ozgurluk falan hak getire. Ozgur olmak istiyorsaniz evlenmeyeceksiniz. Borc harc yok oh ne guzel maasi alip alisverise gitmek nasil birseydir acaba
Rabbim daimi etsin aminnnn :) cok sevindim boyle mutlu bayanlar beni se mutlu ediyor seytan bozmasin amin
Sen onu bana diyemezsin zaten profilimi bi incele istersen.
Turk toplumunun saygi kavrami zayif. Herkes herkese saygi duymak zorunda dedigim bu
merhabalar elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum aranıza ben 26 yaşındayım özel sektör işcisiyim yakın çevremde bir tane bile çalışan evli bayan yok ve bende çalışmayı hiç mi hiç istemiyorum şuan baba evinde mecburiyetim olduğu için çalışıyorum ( babam sağolsun el iyisi ) ama evliliğim de çalışmak bana göre değil gibime geliyor. çalışmayıp evde oturup koca parası yiyip mutlu olan bayan hiç yok mu ( benim etrafımda da ev hanımı olup mutlu olan insan sayısı çok az ama ben dualarımla kaderimin güzel olacağına inanıyorum ) biraz yardımcı olur musun fikirleriniz nelerdir vs. gibi ama lütfen rica ediyorum tartışmaya meyilli yaklaşmayın inanın hiç böyle tartışmaya meyilli bir insan değilim hepinizi görmeden yakından tanımadan seviyorum iyi eğlenceler :)
Cogu erkek ev isi yapmiyor, forumda her gun agliyor kadinlar hem iste hem evde h cocuk pesinde kosmaktan. Hos erkek yardimci olsa ne kadar yapabilir mechul. Herkesin maddi durumu kariyer imkani ayni da degil. Bogaz tokluguna calisanlar var. Vasifsizlar var. Vasfi olup layik oldugu firsatlari bulamayan var. Analik gudusu cok yuksek olup cocugunu birakmak istemeyen var. Var oglu var. Kadinla erkek ayni falan degil. Kadinla erkek cok farkli. Erkek evin maddiyatindan birincil derecede sorumlu. Kadinin oncul misyonlari baska vs vsBen size çalışmıyorsunuz demedim ki. Ben çalışmak mevzusunda kadına ve erkeğe ayrı bakış açısı olursa bir şeye erkek işi derlerse o zaman bir şeylere de bu kadın işi derler ki o zaman da benim savunduğum her şey yerle bir oluyor demek istedim. Yoksa sizin mesleğinizi falan bilmiyorum. Profil incelemek de çok sık yaptığım bir şey değil. Sadece biri dayak yemişse ya da aldatılmışsa mesleği var mı diye bakıyorum o kadar. Onun dışında şahsi bir yorum yapmıyorum kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?