Kadınlar mı erkeksiz yoksa erkekler mi bizsiz yapamaz?

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
kadınlar mı erkekler mi bizsiz yapamaz?

--------------------------------------------------------------------------------

:hooray:Hayat sadece nefes almaktan mı ibaret yada aşık olmaktan mı !ey erkekler yada eeeey erkeklere tapan kadınlar biz gerçekten çok güçlüyüz biz bizim hayatımızı ellerine almalarına daha ne kadar izin verebiliriz ki ya...
Biz elimizde olan bu nacizane hayatı neden onları mutlu etmek için yada neden onlardan acı çekmek için yaşıyoruz ...aşksız yaşabilirsek eğer ki elbette yaşarız ama neden hala bunlara izin veriyor ve katlanıyoruz ...neden hala onlar için ağlıyor neden hala onları sevmekten kendimizi alamıyor ve neden hala varoluşumuzu onlara bağlıyoruz ...
Ben diyorum ki bana inanan bana güvenen birileri varsa benim gibi olsunlar ki şu TÜRKİYE nin nin artık akıllı kadınları olarak bizde varız diyelim ve bizde kendimizi onlara bağımsız olduğumuzu kanıtlayalım ...biz erkeksiz diil erkeler biz napar die düşünsün biraz...biz onların olmayacakları kadar güçlü,sevemeyecekleri kadar sevgi dolu ama kurallarına uyacakları kadar aciz miyiz ?
Hayatımız kimin elinde sorusuna cevap vermek gerekirse kim benim gibi 'evet hayatım benim ellerimde 'diyebilir diye merak ediyorum...

kadınlar mı ,erkekler mi bizsiz yapamaz?

hayat bizimse eğer bizim olarak yaşayalım ve bunu hissedelim içimizde çünkü sihir bizim elimizde ,bizse sihirlerimizin gücüyle sihirsensin diyelim mi artık kendimize?:hooray:

Son düzenleme:
gerçekçi bir yaklaşımla hiç şüphe yok ki: ne erkekler kadınsız, ne kadınlar erkeksiz yapabilir.
başta yaratılış itibariyle her iki cins birbiri için dizayn edilmiştir. sadece fiziksel değil manevi ihtiyaçlarıda karşılayabilsinler diye. aşksız ve sevgisiz bir insan ömür boyu depresyona mahkumdur. ister erkek ister kadın olsun.

kızlar ben bundan 7 ay oncesı bı cocukta ayrıldım bu zamana kadar da cıkmadım bırıyle ıstemedım nedense erkeklere qercekten muhtac deqılız ben kendı kendıme yetıyorum ama hayatımın monotonlastıqını hıssettım sarkılar bısey hıtap etmıyo slow bı parcada uzaklara dalıyosun ama bos dalıyosun :D seven bı ınsanı anlayamaz hale qeldım yanı ama sımdı bende bırıne kabımı actım daha huzurlu hıssedıyorum kendımı =) bence her ıkı cınste bırbırıne muhtactır hep kadınlı hayat dırdır dedıkodu olur yanı :D hep erkeklıde estetıksız bı hayat olur sanırım kız erkek bırbırını denqelıyo =)

iki tarafta birbiri olmadan yapabilir...

hak vermemek mümkün değil
kadınlar çok daha güçlü ama erkekler kadınlar bunu farketmesin diye kadınları bastırıyor
kadında kendini güçsüz aciz sanıyor

Allah öyle yaratmış ki iki tarafında eksik kalan,karşı cinsin tamamalayabileceği yönleri var.Ne erkekler kadınsız,ne kadınlar erkeksiz olur.

elbette her iki cinsinyetinde birbirlerine ihtiyaclari var Allahda hic kimseyi yanliz birakmasin ama eger soru erkelermi yoksa kadinlarmi yanliz yasayabilirse kesinlikle kadinlar kadinlarin hayatta bir birey olabilmeleri icin erkege ihtiyaclari yok en azindan benim yok ben ben oldugum icin varim kocamin karisi oldugum icin degil

erkekler bizsiz yapamazlar..bız kendımıze yeterız ama onlar zor..
kişiden kişiyede degısıklık gosterır tabı..

Bana göre erkekte kadınsız yapamaz kadında erkeksiz..
Doğanın kanunu bu...
Kadın-erkek olmadan seks olmaz...
evlilik olmaz.
Aşk olmaz...
ihtiras olmaz.
tutku olmaz.
şehvet olmaz.
bebek olmaz.
Acı olmaz..
Mutluluk olmaz...
Sevgi olmaz...
Biz her zaman karşı cinsin ilgisine şefkatine sevgisine ihtiyaç duyarız...Erkeklerde öyle...
Bazı kadın ve erkekler ben tek mutluyum bana erkek lazım değil bana kadın lazım değil deselerde içlerinde hep bi eksik vardır.. Ve bu eksik karşı cins ile doldurulur...
"Bence"

valla arkadaşlar onsuzluğa alışana kadar ne erkek kadınsız ne kadın erkeksiz yaşayabiliyor.aslında yaşıyorda nasıl yaşıyor allah bilir sadece...

ama alışınca amaan bak onsuzda oluyor diyorsun..

güzel fikirler için tebrikler ...
budenli güçlü kadınlar lazım demi bu ülkeye sizler gibi....

bence güçlü olmak yada güçlü bir kadın olmak yada kadınlığın zirvesinde olsak bile mutlaka kadın ruhu okşanmak ister sevmek sevilmek ister aşık olunmak ister...
ha bunlar olmasada kadın ölmez....
ama ne erkek nede kadın mutlaka karşı cinse ihtiyaç duyar

sevmek ve sevılmek guzeldır helekı karsılıklı olursa ve sevgıyede her ıkı cınsın ıhtıyacı vardır...
bır elmenın ıkı yarısı gıbıdır...
erkek ve kadın...
bırı olmadan dıgerı olmaz boylelıklede bır butun olmaz...
her ıkısıde bır bırıne muhtactır...

Ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum her ikisi de diğerine mutlaka ihtiyaç duyar ama bu konuda kadınlar daha güçlü bence... Mesela erkeklerden nefret ettiğim bi dönemdi msn de bi erkek arkadaşımla konuşuyodum dedim ki bizde feministlik oluyo bazı kadınlarda erkeklerden nefret ediyo sizdede böyle bişey var mı dedim öyle bişeyin olması mümkün değil dedi kaydirigubbakcemile3 Bencede doğru erkekler bizsiz yapamaz ama biz bu konuda daha dayanıklıyız onlar sadece duygularını bizim kadar açık yaşamıyolar şutarafagitti

Ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum her ikisi de diğerine mutlaka ihtiyaç duyar ama bu konuda kadınlar daha güçlü bence... Mesela erkeklerden nefret ettiğim bi dönemdi msn de bi erkek arkadaşımla konuşuyodum dedim ki bizde feministlik oluyo bazı kadınlarda erkeklerden nefret ediyo sizdede böyle bişey var mı dedim öyle bişeyin olması mümkün değil dedi kaydirigubbakcemile3 Bencede doğru erkekler bizsiz yapamaz ama biz bu konuda daha dayanıklıyız onlar sadece duygularını bizim kadar açık yaşamıyolar şutarafagitti
bence iş doğru insana gelince kadın yada erkek farketmeksizin vazgeçilmez olur zaten.....:asigim:

Bana göre erkekte kadınsız yapamaz kadında erkeksiz..
Doğanın kanunu bu...
Kadın-erkek olmadan seks olmaz...
evlilik olmaz.
Aşk olmaz...
ihtiras olmaz.
tutku olmaz.
şehvet olmaz.
bebek olmaz.
Acı olmaz..
Mutluluk olmaz...
Sevgi olmaz...
Biz her zaman karşı cinsin ilgisine şefkatine sevgisine ihtiyaç duyarız...Erkeklerde öyle...
Bazı kadın ve erkekler ben tek mutluyum bana erkek lazım değil bana kadın lazım değil deselerde içlerinde hep bi eksik vardır.. Ve bu eksik karşı cins ile doldurulur...
"Bence"

olmazsa olmaz-erkek-kadınsız-kadın erkeksiz olamaz
yaratanın kanunu bu biz kendikendimize yeteriz deriz ama gün gelir erkege ihtiyac duyarız-
erkekde kendine yeter ama kadın olmayınca yarım kalır, yaratılış sebebimiz.
Rabbim önce erkegi yaratmış.bakmış eksik oluyor erkeğin kaburgasından da kadını yaratmış.
bu yüzden cocuk erkekten -kadına geciyor ve kadında doguruyor fiziki yapı bu
biri üretiyor.biri doguruyor nekadar uyumlu demi-sonrası paylasımlı olabiliyor
hepinize saygılar
fisfisfisfisfisfis

bence iki cinsinde birbirne ihtiyacı var o yuzden farklıyız ama derinlemesine düşünüldüğünde kanımca erkekler kadınsız yapamazlar:D

evet bende ketılıyorum arkadaslara ıkı cınste olmaz bırı olmayınca ama su var kı soruya gore cvp verım erkekler bızsız yapamaz herturlu yapsada uckurlarına duskundur onlar ama bız 1 tane nefrsımıze bıle sahıp cıkarızz

olmazsa olmaz-erkek-kadınsız-kadın erkeksiz olamaz
yaratanın kanunu bu biz kendikendimize yeteriz deriz ama gün gelir erkege ihtiyac duyarız-
erkekde kendine yeter ama kadın olmayınca yarım kalır, yaratılış sebebimiz.
Rabbim önce erkegi yaratmış.bakmış eksik oluyor erkeğin kaburgasından da kadını yaratmış.
bu yüzden cocuk erkekten -kadına geciyor ve kadında doguruyor fiziki yapı bu
biri üretiyor.biri doguruyor nekadar uyumlu demi-sonrası paylasımlı olabiliyor
hepinize saygılar
fisfisfisfisfisfis
ASLINDA DUYGUSAL ANLAMDA BAKMAKTAN ÇOK BİZLER BİRAZ FİZİKİ VE DOĞA KANUNU AÇISINDAN BAKIYORUZ GALİBA OLAYA ...
DOĞA KANUNU AÇISINDAN BAKARSAK EĞER ELBETTE Kİ KADINSIZ ERKEK ,ERKEKSİZ KADIN OLMAZ OLURSA HAYAT ÇOK KISA OLUR ZATEN İNSANLAR İÇİN DEMİ?a.s.

Back
X