Kadınlar mı erkeksiz yoksa erkekler mi bizsiz yapamaz?

bana göre erkekler kadınsız yapamaz,her şeyden önce onlarda hayvani duygular var,işte bizde insanlık görüyorlar, siz hiç bi kadının bi erkeğe tecavüz ettiğini duydunuz mu,bundan dolayı bile onlar bizsiz yapamaz

bana göre erkekler kadınsız yapamaz,her şeyden önce onlarda hayvani duygular var,işte bizde insanlık görüyorlar, siz hiç bi kadının bi erkeğe tecavüz ettiğini duydunuz mu,bundan dolayı bile onlar bizsiz yapamaz
cinsellikse evet erkkeler gerçektende bizsiz yapamazlar !

ayol onlar hıcbı konuda bızsız yapamazlar ıkı gun evden gıdelım bakın hallerıneeehihoyyythihoyyyt

ayol onlar hıcbı konuda bızsız yapamazlar ıkı gun evden gıdelım bakın hallerıneeehihoyyythihoyyyt
valla yalan değil bende eşim olmadan yapamam onca senenin verdiği paylaşımdan sonra var ya insan delirecek gibi oluyor...her şey boş ve anlamını yitirmiş gibi oluyor adeta....biliyorum çünkü 5 ay boyunca eşimden uzak kalmak zorunda kaldım ve hayatın anlamsızlığını gördüm,asla gülmeyi algılayamadım,en sevdiğim şeyleri hissedemedim,sevdiğimiz yerlerde gezemedim ve onsuz yatağımda bile uyuyamadım ve sonunda stresten kasım kasım kasılarak bacağımı bile kırdım...o beni ellerimden tutup sevgisiyle mutlu eden hayat erkadaşım... kızımın babacığı...ne ben onsuz bir hayat istiyorum ne kızım ne de eşim...5 ay işkence dolu geçti ben 10 kilo verdim ,eşim 17 kilo haftada 1 görüştük ama çok zordu olmasını istemediğim şey eşimden ayrı kalmak hep yanımda olsun yeter bana...ne ben onsuz nede o bensiz yaşasın bu saatten sonra!

cnm yaaaaaa :))) evet bitanecik kocişim için gecerli degil o bende onsuz yapamam.... ama genelleme yaptımda söledim .canım kocacım seni çok seviyorum................

cnm yaaaaaa :))) evet bitanecik kocişim için gecerli degil o bende onsuz yapamam.... Ama genelleme yaptımda söledim .canım kocacım seni çok seviyorum................
canım benim ya kıyamam bak ben anlarım gördünmü hadi kızım ya gideceksiniz gidin artık ıssız adama da daha da aşık olun birbirinize.....maşallah allah eksik etmesin mutluluğunuzu ve 3 kişik bir aile olun en yakın zamanda inşallah aşak aşık arkadaşın -m

bence iki tarafta yalnız olamaz.... ikisi bir araya geldiğinde sorun gelemezlersede ayrı bir sorun............

aslında öyle ama olmazsa olmaz işte ....................................

ne biz onlarsız yapabiliriz ne onlar bizsiz yapabilirler.. tövbeler edip yeminler ederiz sonra yine gider aşık oluruz birine.. doğanın kanunu bu bence..

her insan sevmek ve sevilmek ister her insan sevilmeye değerdir aldatma vs olmadığı sürece onun için erkek de kızsız kız da erkeksiz yapamaz ..

ne kadın erkeksiz ne erkek kadınsız olur olsaydı allah en başında havvayı yaratmazdı

Back
X