Uzaktan ahkam kesmek kolaydır. Attığınız screenshot'ta yazan kişi "evli adamla yasak aşk yaşıyor" diye sanki yanlarındaymış, kız bile isteye adamın eşini kendisiyle aldatmasına sırf para için göz yummuş gibi yazmış. Belki kıza kendini bekar olarak tanıttı, kız evli çocuklu olduğunu öğrenince bırakmak istedi, adam bırakmadı, bunun üstüne eşine söylemekle tehdit etti ve öldürüldü. Bilebiliyor muyuz bunu, hayır. Çünkü sorabileceğimiz kişi artık yaşamıyor. Savunmasını alabileceğimiz tek kişi kızı acımasızca öldürüp varile koyup üzerine beton döken cani bir katil; ne kadar doğruyu söylüyor tartışılır. Screenshot'ta üstüne bütün kadınları suçlayıp, sanki bütün kadınlar para pul peşinde koşuyormuş gibi genellemesi de ayrı bir konu. Bunu yazan erkeklerde "Benim sevgilim yok, bu kadınlar beni tercih etmiyorlar, o zaman öldürülün geberin" tarzı bir hırs var, hiç şaşmıyor. Kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı, kendini hiçbir zaman savunamayacak Pınar'ın namusuna, karakterine laf etmekten geri kalmamışlar.
Bu tarz erkeklerin ölümüze, dirimize karışmasından; onlara mecbur kalmamızı dört gözle beklemesinden ve fikirleri çok önemliymişçesine fikir beyan etmesinden çok sıkıldım. Herkesin kendi aklı fikri var. Kimsenin ne yaşadığını bilemiyoruz. Hadi diyelim Pınar dedikleri gibi olsun, canice öldürülmesine hak verilmesini mi gerektiriyor bu? Pınar efendi erkek tercih etmemişmiş, kendileri çok efendiyse, çok süperse tercih edilselerdi o zaman diyorum. Başka da sözüm yok.