Anket Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

• Ankete Katılan
    690
bence bayan dır dır etmemeli,ter kokusu olmamalı,küfür konuşmamalı,ya biz bayanlar en özel çiçekleriz bu dünyada,her kadın eşsiz,paha biçilmez,ve muhteşem ,benim memlekette böyle bi laf var kim daha zeki kadınlarmı ,erkekler mı----cevap: siz hiç erkeğin güzel bacaklara sahip olduğu için,peşinde koşan kadın gördünüzmu? ben hiç görmedimsengözlerimebaksanab

yemek yiyişi önemli, saldırma tarzında yiyenler hoş görünmese gerek, bide sürekli dedikodu yapması gibi geliyo bana

Bu şıkların hepsi kadını itici yapan ama eksik olan bir şık var.kadının yellenmesi.düşünsenize bir ayyyyy ne korkunç ve itici!!!!!!!1

erkek delisi kadınlardan, tırnaklarına abuk sabuk renk oje sürenlerden, ağır parfumle kokusunu bastırmaya çalışanlardan, konuşurken ıslık gibi sesler çıkaran abartılı kadınlardan hoşlanmıyorum. eşim de ter kokusu diye ankete katıldı kızlar.

dırdırcı hatın tiplemesi çekicişiği bitirir bence üstüne bir de aşırı makyaj ekledin mi bence iğrenççç

ter kokusu başta olmak üzere erkeklerin hiç sevmediği şeylerle bizzat tanık oldum itiraflara biliyorum.. kadının kendine bakmamsı evi temizlediği kıyafetlerle eşini karşılaması vücudunda eşiyle yarış eder gibi kıllı bırakması özellikle, arabada çok ağır parfüm kullanmaları,kaşların bitişik olması,aşırı kilo,tırnakların uzun bir şekilde yemek yapan kadın,saçı kirli dolaşan kadın,ayda 1 kez yıkanan kadın,kadının eşine ceza vermek için yatağını ayırması buda soğutucu,iç çamaşırlarının kirli olması,aşırı makyaj yapıp palyoça olmak,aşırı küfürbaz pis ağızlı olmak,erkek gibi davranmak,suratsız olmak,tuvaletten çıkınca evde tuvaleti pis bırakması,vs....daha aklıma gelmeyen çok var kaydirigubbakcemile...

konuşurken sürekli yanındakine el kol hareketi yapan..( güya kendince cilveleşiyor ama bence çok basitleşip iğrençleşiyorlar)... argo konuşmaları... yol ortasında yürür vaziyette giderken sigara içmeleri...ter kokusu vs vs

burada olmayan sıklardan haddiinden fazla güven şımarıklık yaratıo o da cok itici sigara içmeyi ititci bulmuom ama küfürün asırısı cok itici.asırı makyaja sa sinir oluom

Olur olmaz şeye yüksek sesli kahkahalar atmaları,
Erkek işlerinde ön plana çıkmaları,
Kocalarına söz geçirmeye çalışmaları,
Yapmacık konuşmaları...

-----

Ankete önceden katılmıştım, ama söylenecek sözüm bitmemiş meğersem :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…