Aşırı makyaj...
Aşırı makyajı ben yakıştıramıyorum kimseye.
Güzel olmak adına yapılan bu makyaj kadını çirkinleştirmekden başka bir işe yaramıyor.
Görsel açıdan da berbat görünüyor zaten.Çekici kelimesi burda tuzla buz oluyor..
[/URL][/IMG]
Hızlı yemek yemeleri bence o kadar dert değil.Hiç değilse çekiciliği ortadan kaldıracak bir unsur olarak görmüyorum ben.
Ter kokusu berbat birşey evet.Kadın çekiciyle bile çekiciliğinden eser kalmaz.
Ben hiçbir kadına yakıştıramıyorum pis kokuyu.
Küfür etmeleri...Hangi kadının ağzına yakışır ki küfürlü kelimeler.
Erkek milleti ediyor onlarda da iğrenç duruyor ki zaten ben hiç küfür taraftarı değilimdir.
Bazen eşim maç izlerken felan ağzından kaçırır kızarım kendine gel diye..
Hele bir bayanın ettiğini düşünün hoş olmaz.
Sigara içmeleri...Bir bayanın sigara içmesinden daha doğal ne olabilir ki
Çekicilikle alakası yok benim fikrimce.
Sigara içen bir bayan sırf sigara içiyor diye çirkinleşmez yada çekiciliğini ortadan kaldırmaz o sigara.
Tırnaklarını yemeleri...Milletin içinde çıtır çıtır tırnak yenilmesi benim çok sinirlerimi bozar.
Hiç haz etmem toplum içinde tırnak yiyenlerden.
Bunlara ek olarak benim de eklemek istediklerim var şahsımca..
Örneğin sakız çiğneyip milletin içinde patlatanlar var.
Herkesin kendi fikridir ama ben hiç hoş bulmuyorum bu davranışı.
Amcamın gelini var mesela,misafirin yanında bile kocaman şişirip patlatıp puf diye de söndürüyor uyuz oluyorum yanında kayınvalide kayınpeder de var düşünün yani.
Poposunu kaşıyan bayanlar da hiç hoş gelmiyor benim gözüme.
Çok görüyorum toplu taşıma araçlarında ayakta duranlarda ,hastanelerde,liseli kızlarda felan.
Bir bayana hiç yakıştıramıyorum iğrenç buluyorum hem de bu tür davranışı.
Burnunu karıştıran bayanlar da bana çekiciden çok itici gelmiştir bugüne kadar.
Milletin içinde atmış kocaman parmağını burnuna hiçbirşey olmamış gibi karıştırıyor da karıştırıyor.
Gerçi bugüne kadar sayılı kez görmüşümdür 1 yada 2 kez ama yazma gereği duydum buna rağmen.