Anket Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

• Ankete Katılan
    690
Ter, küfür, kıllı vücut, satanist tarzı boya badana, erkeksi giyim, tesbih sallayan kızlar vs. vs.

ben hiçbirini yakıştırmıyorum bu davranışların hele bir kadının küfürlü konuşması gerçekten çok kötü

Aşırı makyaj...

Aşırı makyajı ben yakıştıramıyorum kimseye.

Güzel olmak adına yapılan bu makyaj kadını çirkinleştirmekden başka bir işe yaramıyor.

Görsel açıdan da berbat görünüyor zaten.Çekici kelimesi burda tuzla buz oluyor..

[/URL][/IMG]

Hızlı yemek yemeleri bence o kadar dert değil.Hiç değilse çekiciliği ortadan kaldıracak bir unsur olarak görmüyorum ben.

Ter kokusu berbat birşey evet.Kadın çekiciyle bile çekiciliğinden eser kalmaz.

Ben hiçbir kadına yakıştıramıyorum pis kokuyu.

Küfür etmeleri...Hangi kadının ağzına yakışır ki küfürlü kelimeler.

Erkek milleti ediyor onlarda da iğrenç duruyor ki zaten ben hiç küfür taraftarı değilimdir.

Bazen eşim maç izlerken felan ağzından kaçırır kızarım kendine gel diye..

Hele bir bayanın ettiğini düşünün hoş olmaz.

Sigara içmeleri...Bir bayanın sigara içmesinden daha doğal ne olabilir ki

Çekicilikle alakası yok benim fikrimce.

Sigara içen bir bayan sırf sigara içiyor diye çirkinleşmez yada çekiciliğini ortadan kaldırmaz o sigara.

Tırnaklarını yemeleri...Milletin içinde çıtır çıtır tırnak yenilmesi benim çok sinirlerimi bozar.
Hiç haz etmem toplum içinde tırnak yiyenlerden.

Bunlara ek olarak benim de eklemek istediklerim var şahsımca..

Örneğin sakız çiğneyip milletin içinde patlatanlar var.

Herkesin kendi fikridir ama ben hiç hoş bulmuyorum bu davranışı.

Amcamın gelini var mesela,misafirin yanında bile kocaman şişirip patlatıp puf diye de söndürüyor uyuz oluyorum yanında kayınvalide kayınpeder de var düşünün yani.

Poposunu kaşıyan bayanlar da hiç hoş gelmiyor benim gözüme.

Çok görüyorum toplu taşıma araçlarında ayakta duranlarda ,hastanelerde,liseli kızlarda felan.

Bir bayana hiç yakıştıramıyorum iğrenç buluyorum hem de bu tür davranışı.

Burnunu karıştıran bayanlar da bana çekiciden çok itici gelmiştir bugüne kadar.

Milletin içinde atmış kocaman parmağını burnuna hiçbirşey olmamış gibi karıştırıyor da karıştırıyor.

Gerçi bugüne kadar sayılı kez görmüşümdür 1 yada 2 kez ama yazma gereği duydum buna rağmen.

ter kokusu ve küfür etmesi itici yapar gerçekten. hızlı yemek yeme neden itici olsunki anlamadım. tırnak yemedemi itici geliyomuş kızlar bende yiyorum eyvahedigeldismile

ter kokusunu bayanda da erkekde de cok ıtıcı oldukca beter.. koku konusunda bı hassasımdır otobuste denk geldıysem ezıyet olur...
yaglı saclarda aynı sekılde vıck vıcık ööğğğ..erkekdede berbat bırsey erkeklerde ense kılıda cok fena bence...
tırnak yeme meselesıne gelınce onumde yemesı zaten tıksındırıcı ama yemese bıle yenmıs ufacık kalmıs tırnak gormek ayyy tahammul edılemez bı ıskence benım ıcın...
kufurlu konusmayıda hem bayana hem erkege yakıstırmıyorum. yerınde olursa belkı erkege bırazcık az bucuk yakısa bılır kaydirigubbakcemile3

Oyumu hangisine versem bilemedim. Aşırı makyaj yapan, (özellikle yaşı gençse) bayanlar bana çok itici gelir. Aşırı makyajdan hoşlanan erkek de duymadım.
Küfür, kadın olsun erkek olsun kimseye yakışacak bir şey değil ama bayanlarda daha bir göze batıyor. Küfürü geçtim, oğlumlu, lanlı, böyle erkekvari konuşan bayanlar bile yeter tüylerimi diken diken etmeye.
Ter kokusu en iğrendiğim şeylerin arasındadır. Öff :umursamaz: Gerekiyorsa günde 10 kere duşa girsin ama kimse ter kokmasın.
Sigara kokusundan da nefret ederim. Üstelik bir de sigara içmekten dişleri sarı sarı olmuşsa :1shok: Öğğk akannehir

bence hepsiiii....
aşırı makyaj bana cok ıtıcı gelıyor bır bayan bence hafıf makyajla dogal guzellıgıyle hos gournmelı..

ben gormedım hıc bır bayanın hızlı yemek yedgını ama olmamasııda lazım bence agır sakın usturuplu yenmelı..

offff ter kokusu gercekten fecı yaaa yanımda ter kokan bır bayan olsun yuzune bıle bakasım gelmıyor nedense ıcım kalkıyor resmen...

sıgarada ıcebılır belkı karısamayız ama dıs temızlıgıne ozen gostermelı cızgı cızgı gemzesın ortalıkta yeter...

hepsi..ama ben gereksiz kahkahalar atan kadınlardan hiç hoşlanmyorum ikide bir sırf şuh olmak adına ortada komik bi şey yokken gülüyorlar adları da neşeli kadın oluyor ..

Ben kufur ve ter kokusu uzerine iki madde daha eklemek istiyorum. Ilki acik ayakkabi giyip de topuklari at nalina donmus topugu olan hanimlar, ikincisi de agiz kokusu olan hanimlar. Ben herhangi bir fiziki rahatsizliga sahip degilse bu iki kosulu bir hanima yakistiramiyorum.

a birde eklemek istedigim ter kokusu uzerine ucuz, agir baharatli parfum kullanan hanimlar (hos ter kokusunun uzerine milyon dolarlik parfum siksan ne fayda, pasaklilik tamamen) cok rahatsiz edici, yirmi metrekare yakinima yaklasmasinlar.

Son düzenleme:
Görgüsüz olması...Zaten görgüden yoksun biri başlıktaki tüm özelliklere sahiptir...

ter kokan hanimlar hicte hos olmuyor bence.
Mesela cok sIk giyinmis, gayet bakimli ve cazibeli bir bayanin yaninizdan gectiginde ter kokmasini düsünün?
Bütün o cazibesini yok ediyor.

Birde erkeksi davranislar..
Bazi bayanlar vardir, böyle osmanli kadini tarzi yaratacam diye (halbuki alakasi yoktur erkeksi olmakla) iyice erkeksi olurlar.
Buda kadindaki cekiciligi yok eder.

sigara bence heleki o genc kızların elinde olmuyomu sinir oluyorum hic yakısmıyor yolda ellerde sigara cok itici oluyor

bacakları musait!!! olmamasına rağmen ısrarla mini etek veya kapri giymekte ısrar etmek.. tamam doğallık güzel de, bu kadar da olmaz yahu :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…