Anket Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

• Ankete Katılan
    690
hepsi diyorum ama şıklarda aşırı makyajı seçtim şutarafagitti

evet hepsi itici ama ben küfür etmeleri dedim boyalı boyalı şık bayanların ağzında küfürler hiç hoş değil

yemek ve ter kokusu! benim için yemek yeme alışkanlığı bi insanda her şeyden önce gelir zaten, bu konuda taraflı olabilirim küfür ve sigaranınsa itici olduğunu düşünmüyorum.

her ne kadar bir çok şıkkı işaretlemek istesemde ter ve küfür şıkkı arasında kaldım terlemenin istem dışı olduğunu küfürün bilinçli olduğunu düşünerek oyumu küfürden yana kullandım

öncelikle ter kokusu...sonra adet kokusu, sonra kırılmış saçlar, sonra küfür ve laubali konuşmalar, sonra tikky konuşmalarr.Kısacası temizlik ve bakım + karakterdeki bozukluklar beni iğrendiriyor ama maalesef toplumun çoğunluğu böyle kızlar.İlk önce bedene saygı diye birşey var bunu öğrenemedi bu Türkler(çoğunluk)kötükedihüso

ay hangisini seciyim hepside birbirinden beter
ter kokusu, küfür, sigara.. bunlarin arasinda kaldim:)
hadi sigarayi gectim
ter kokusuyla küfür.. bu ikisi arasinda secim yapamiyorum

.

ter kokusu + küfürlü konusmalar + asiri makyaj = itici geliyor bana

gerci belki bazi erkeklerin hosuna gider bilemem

formül gibi yazmisim
kaydirigubbakcemile3

Oncelık sırama gore yazayım.
1) Kufur eden kadın... Kufurden hep nefret etmısımdır, fakat bılhassa bır kadına asla yakıstırmam.
2) Ter kokusu... Cınsıyet ayrımı yapmam.
3) Yemek adabına uymamak... Agız saplatmak, ekmegını yemege bandırırken parmaklarını da bandırmak, yemegı dudak kenarlarına bulastırmak, kısacası kıtlıktan cıkmıs gıbı yemek!
4) Asırı derecede makyaj, sırf makyajlı olmak adına yapıldıgına ınanırım.
5) Berbat bır fızıge ragmen ınatla dekolte gıyınmek.
6) Uzerıne yapısan pantolondan bel kenarlarındakı etlerın fıskırması.
7) Sıgara bana kımı zaman cekıcı bıle gelıyor... Fakat kapalı bır bayanın bunu sokakta ıcra etmesı aksını dusunmeme neden olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…