Anket Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

Kadınlarda çekiciliği tamamen yok eden hareketler nelerdir?

• Ankete Katılan
    690
Hepsi diyeceğim ama, bence en kötüsü aptalca ve düşünmeden her aklına geleni söylemesi,nerde ne konuşması gerektiğini bilmemesi bir kadının bütün çekiciliğini öldürür...Güzel ve çekici bir kadının herşeyden evvel beyni de çekici olmalı çünkü beyni ile düşünüp hareket eder insan....Bu da tavırlarına ve konuşmalarına yansır...

Hepsi bence kadını bozar.Ama tabiki erkekler gibi burnunu karıştıran sonra da çok kaşınıyor diyenler,selülitleri olupta gösterme çabasında olanlar,kendini olduğundan farklı gösteren özenti tipler vs.bunlarda bana itici gelir yani...erkek olsam

kesinlikle ter kokusu bence.hani bazı ortamlar olur ya kadınların toplandığı o ortamlarda o kokuyu almak yada palto askılığına ceketimi asıcam mesela kadının birinin montundan pardesüsünden ter kokusu gelince asmıyorum elimde tutmayı bile tercih ederim benim ceketime bulaşır diye.yada olurya arkadaşınız size geldi üstüne su döktü kıyafetinizden verdiniz ya da size geldi yada siz onlara gittiniz aniden yağmur başladı tam kalkarken ceketinden vermek istedi yada istediniz:S her neyse bana verdiği cekette koltukaltı teri kokusu olursa hayatta giyemem başıma geldi bir kere çok ısrar etti giydim eve gelince soyundum o giydiklerimi hemen kirliye attım.çok tiksinirim ya kendi koltukaltımdan bile. ben de haftanın en az 6 günü deodorant kullanmazsam berbat kokuyorum. bazen tembelliğim tutuyo şu anki halim gibi bir haftadır banyo yapmıyorum bunalımdayım valla o kadar iğrençimki en sapık erkek gelse o kokuyu alınca kaçar gider herhalde delikafadulden bu yüzden kesinlikle ter kokusu bence hem erkeklerde sevmez böyle şeyleri hemen soğurlar.

hızlı yemek yemede ne var canım
kaba bi şekilde yemedikten sonra nolucak
iki saat geviş getiremem ben valla
çabucak yiyip kalkıcam tabi işim gücüm var benim
çok özel davetler hariç
ama ben de en çok ter kokusuna sinir olurum
hele bi kadına hiç yakışmıyo yalmaz:

hepsi aslında ama fiziki görünümden önce kişilik ve tavır önemli. saygısız, sürekli bağıra bağıra küfür eden bayanları ne kadar güzel ya da bakımlı olsalar da asla beğenmiyorum

terrrrr
tırnak yemesii
yağlı saç
ve vücuda uygun olmayan kıyafetleerrrrrr:):)
ıyyyyy bu topiği okuyunca benim bile için bulandıııı:)))))))))))))))))))))

bunlar çok itici benceee

Son düzenleme:
hepsi diyorum gözümde canlandırdığımda ayırt edemiyorum hepsi itici :1ninca:

Ter kokusu cekiliciligi yok eden birinci unsur ikinci ise küfür.. isabet olmus,küfür öyle egreti duruyor ki hic yakismiyor bi bayana lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…