Kadınlarda saç ekimi canım sıkkın bakarmısınız

Sac gurlestirne icin tarifi ben de ogrenebilir miyim
Şahsen ben şunu tecrübe etmiştim ,kanım yükselsin diye kara üzüm çekirdeği tozu tüketirken saçlarımın gurlestigini ,parladığı ,çoğaldığini.. hani o reklamdaki sağlıklı saçlar halini almıştı ,hatta bende başlayayım yine Bala ,pekmezle yada yoğurda karıştırıp.

Bittimsabunu store diye bir hesap.. zamanla farklı içerikler eklendi.. benim aldığım bittim sabunu ve saç kremi ,Kaş kirpik yağı idi..
Tam olarak üçünü ne şekilde kullandınız acaba? Etkisini gördünüz değil mi ona göre almayı düşünüyorum

Tam olarak üçünü ne şekilde kullandınız acaba? Etkisini gördünüz değil mi ona göre almayı düşünüyorum
Tabiki gördüm, ter çocukken dökülen saçlarım çıktı hep ,hala cikiyor ,sürekli saç çıkıyor ... Sadece bu sabunla yikiyorsunuz artik saclarinizi ,sonra durulayip krem ile güzelce saçınıza sürüp üç dört dakka bekletip duruluyorsunuz ,krem saçların yumuşacık olmasını sağlıyor.. kirpik için aldığım yağı da saç diplerine sürdüm ben her gece ,oda hızlı sonuç almasını sağlıyor ayrıca kas ve kirpikleri kısa sürede gurlestiriyor ,sürekli kirpiklerinize bakma isteği geliyor yalnız

Sizce saç çıkması konusunda yağ mı etkili oldu sabun mu

Ay çok teşekkür ederim dediğiniz sayfada bir de saç yağı çıkarmışlar galiba ona da bakicam inş deniycem hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…