Kadınlardan kadınlara tavsiyeler

EsinBanu

İnsanlık İnce İş
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.140
14
158
Diğer
Burası da birbirimize anlamlı ve akılcı tavsiyeler verdiğimiz bir köşe olsun .:nazar:

Sorumluluk almayan, fedakarlık etmeyen, kadın gördüğünde çevirme piliç görmüşcesine gözleri parlayan adamlardan uzak durun.

Kendinize değer verin. Bir sevgiliniz olduğunda onu dünyanızın merkezine koymayın.
Sonrasında siz ona çok değer verip o size hiç değer vermediğinde üzülüyorsunuz.

Eyvah 30 oluyorum hemen evlenmeliyim şeklinde komplekslere kapılıp önceden kapınızın önünden geçtiğinde rahatsızlık duyacağınız adamlara şans vermeyin. Altının değerinden yalnız sarraflar anlar, siz altın olmaya bakın akıllı bir sarraf elbet bir gün çıkar.
[35 oldunuz halen çıkmadıysa bu konu hakkında bir daha konuşabiliriz :34: ]

Hadi birbirimize kocalarımızı anlatalım minvalinde konu açıp cevap yazmamızı beklemeyin.
[sana niye kocamı anlatayım hatun, akıl var mantıkta olsun lütfen].

Selülit kremi ,nemlendiriciler vb. ürünlere servet harcamayın, sağlıklı beslenmiyor, yeterince su içmiyor ve de spor yapmıyorsanız asla işe yaramazlar.

Gülümsemek ile şuh kahkaha atmak, yürümek ile kırıtmak arasındaki farkı lütfen öğrenin.
Malum hiç bir şey toz ve tüy kadar çabuk yükselmiyor.

Asla bir erkeğin ikincisi olmayın, eğer ikinci kadın olmaktan memnunsanız bunu marifetmiş gibi paylaşmayın. Kendinizi kullandırdığınız yetmiyormuş gibi , bir de konu elinizde patlıyor.

Güzel bir kadın gördüğünüzde sanki kocanızı/sevgilinizi sizden çalacakmış gibi davranmayın. Böyle bir hisse kapılıyorsanız şayet, ‘kendisine güvenmediğim bir adamın yanında benim ne işim var?’ diye sorun kendinize. Zira kocanız/sevgiliniz baştan çıkarılmaya gönüllü değilse, kimse kendisini baştan çıkaramaz.

Eğer imkanınız varsa mutlaka bir meslek öğrenin ve kimse için eğitiminizi yarıda bırakmayın. Hiç bir kadın kendine güvenen, kendine değer veren ve kendi ayaklarının üzerinde durmayı başaran bir kadından daha çekici değildir.

Evlendikten sonra hemen çocuk sahibi olmayın, bir kaç yıl bekleyin.

ben 26 yaşındayım valla hala evlenemedim .ısınamıyorum sanki.sevdim sevilmedim seveni sevemedim modundayım .yani bazen diyorum birine evet deyiver evlen gitsin ama sen yapmamayı öğütlemişsin .ben burda kendimi gördüm sanki.

Ağır olun,hafif olmayın.:12:

Ağır dediysek de öyle somurtup oturmak değil.:20:

Tebessüm olsun hep yüzünüzde.

Nazınız,işveniz,kahkahalarınız eşinize olsun.:12:

ben birşey öğrendim yaşadığımdan,
erkek dediğinde bir fani dönen dünya gibi; döner döner, sıcaklığı, ışığı, oynaklığı gördüğüne uydu olur , durur orada.
böyle oynaklar için kendini harcama. kıymetini bil.

cinsellik konularında cinsellik yaşadım diyene namussuz demeyin siz kendi namusunuza kafa yorun

sevgilim benim efendim tarzı konular ve yorumlar yazmayın lütfen...siz kendinizi basite indirirseniz elalemin oğlu niye saygı duysun ?

görünmesini istemediğiniz yorumları yazmayın.rahatsız olacağınız resimler paylaşıp sonra "aboo netçem" tarzı şeyler yazmayın

burasının bir internet sitesi olduğunu,herkesin burdaki linkleri görebileceğini unutmayın..sanki kimse göremezmiş gibi en mahrem şeyleri paylaşıyorsunuz sonrada yok burası kadına özel bilmem ne diyorsunuz ama burası bir "site"

eğer sevgiliniz varsa ve mutluysanız fazla takılmayın aşk dertleri bölümüne paranoya olursunuz :))

ve de orda burda başka milletlerin kadınların namuslarına söz söylemeye haddinizin olmayacağını aklınıza bir zahmet sokun..onlar türk kadınlarını aşağılayıcı söz söylerse nasıl rahatsız olacağınızı hatırlayın

her maske kür tarifine balıklama atlamayın

ve çok dindarmış gibi dinle alakası bile olmayan konuları dine getirmeyin..

şahsen bunlar benim en gıcık olduğum şeyler ve benim gibi bunlardan rahatsız olan üyelerde vardır sanıyorum

cinsellik konularında cinsellik yaşadım diyene namussuz demeyin siz kendi namusunuza kafa yorun

sevgilim benim efendim tarzı konular ve yorumlar yazmayın lütfen...siz kendinizi basite indirirseniz elalemin oğlu niye saygı duysun ?

görünmesini istemediğiniz yorumları yazmayın.rahatsız olacağınız resimler paylaşıp sonra "aboo netçem" tarzı şeyler yazmayın

burasının bir internet sitesi olduğunu,herkesin burdaki linkleri görebileceğini unutmayın..sanki kimse göremezmiş gibi en mahrem şeyleri paylaşıyorsunuz sonrada yok burası kadına özel bilmem ne diyorsunuz ama burası bir "site"

eğer sevgiliniz varsa ve mutluysanız fazla takılmayın aşk dertleri bölümüne paranoya olursunuz :))

ve de orda burda başka milletlerin kadınların namuslarına söz söylemeye haddinizin olmayacağını aklınıza bir zahmet sokun..onlar türk kadınlarını aşağılayıcı söz söylerse nasıl rahatsız olacağınızı hatırlayın

her maske kür tarifine balıklama atlamayın

ve çok dindarmış gibi dinle alakası bile olmayan konuları dine getirmeyin..

şahsen bunlar benim en gıcık olduğum şeyler ve benim gibi bunlardan rahatsız olan üyelerde vardır sanıyorum
şu buyuttugum kısımda acaıp haklısın ya burda okuyorum okuyorum sora gıdıp adamın basını yıyorum kendı kafamda kurup kurup:27::27::27::27::27::27::27::27:

Tertemiz mis gibi su kokmanin dünyanin en pahali parfümüne esdeger oldugunu unutmayin.

ne olursa olsun hanımefendiliğinizi hiçbir zaman bozmayın... :34:

Sorumluluk almayan, fedakarlık etmeyen, kadın gördüğünde çevirme piliç görmüşcesine gözleri parlayan adamlardan uzak durun.

Kendinize değer verin. Bir sevgiliniz olduğunda onu dünyanızın merkezine koymayın.

Eyvah 30 oluyorum hemen evlenmeliyim şeklinde komplekslere kapılıp önceden kapınızın önünden geçtiğinde rahatsızlık duyacağınız adamlara şans vermeyin. Altının değerinden yalnız sarraflar anlar, siz altın olmaya bakın akıllı bir sarraf elbet bir gün çıkar.

Hadi birbirimize kocalarımızı anlatalım minvalinde konu açıp cevap yazmamızı beklemeyin.

Selülit kremi ,nemlendiriciler vb. ürünlere servet harcamayın, sağlıklı beslenmiyor, yeterince su içmiyor ve de spor yapmıyorsanız asla işe yaramazlar.

Gülümsemek ile şuh kahkaha atmak, yürümek ile kırıtmak arasındaki farkı lütfen öğrenin.

Asla bir erkeğin ikincisi olmayın, eğer ikinci kadın olmaktan memnunsanız bunu marifetmiş gibi paylaşmayın. Kendinizi kullandırdığınız yetmiyormuş gibi , bir de konu elinizde patlıyor.

Güzel bir kadın gördüğünüzde sanki kocanızı/sevgilinizi sizden çalacakmış gibi davranmayın. Böyle bir hisse kapılıyorsanız şayet, ‘kendisine güvenmediğim bir adamın yanında benim ne işim var?’ diye sorun kendinize. Zira kocanız/sevgiliniz baştan çıkarılmaya gönüllü değilse, kimse kendisini baştan çıkaramaz.

Eğer imkanınız varsa mutlaka bir meslek öğrenin ve kimse için eğitiminizi yarıda bırakmayın. Hiç bir kadın kendine güvenen, kendine değer veren ve kendi ayaklarının üzerinde durmayı başaran bir kadından daha çekici değildir.

Ne gzl yazmssn cnm ya agzina saglk vallahi!

canım çok güzel yazmışsın. içimden geçenleri söylemişsin.

her şey benimmiş gibi ortalıkta gezmeyin, unutmayın ki veren Allah asmasını da bilir..

sevinçlerinizi de üzüntülerinizi de dostlarınızla paylaşırken onların hassasiyeterine değer verin..
değer verin ki gün gelip dert yandığınızda sizi dinleyecek biri daha ,önceki patavatsızlığınız yüzünden
sizden vazgeçmesin...:28:

Bugünlerde, "Bir kadın olarak kendi haklarının bilincinde ol ve o hakları kendi amaçlarını uğruna malzeme edip, harcamak isteyenlere fırsat tanıma." dan başka bir tavsiye gelmiyor aklıma.

yeni geldi aklıma

cinsellik herkesin hakkıdır isteyen yaşar istemeyen yaşamaz falan filan

ama burda konu açıyorsunuz ya birlikte olduk bilmem ne..hem ben özgürüm kardeşim istediğimi yaparım diyorsunuz hemde amaan birlikte olduk ben şimdi ona muhtacım diyorsunuz ya garip olan o.. muhtaç olacak duruma düşürmeyin kendinizi

birde her kadını rakip olarak görmeyin..

Lütfen, teşekkür ederim vb. gibi nezaket cümlelerini sık kullanmaya çalışın.
Yüzyılladır sahip olunduğunda kişinin değerini artıran bir kaç özellikten bir taneside nezakkettir.

kaynana,kayınbaba, elti,görümce .......vb yakınlıkları fazla kafanıza takıp tatlı canlarınızı sıkmayın kapıyı kapatınca dışarda kalıyorlar unutmayın (aynı evde bile kalıyo olsanız siz odanıza çekilince gene dışarda kalıyorlar ):21::21::21:

Back
X