Kadınları Olduğundan Yaşlı Gösteren Şey Nedir?

bence aşırı makyaj kadını olduğundan yaşlı gösteriyor.birde tene uymayan saç rengi sanırım.

iri kemikli ve bıraz iri vucutlu ıse oldugundan buyuk durur ama mınyonlar ne gıyerse gıyseın hep oldugundan ufak gosterırler
genc gozukmek ıcın modayı takıp etmekde onemlı bence boylece demode esyalar da ınsanı yaslı gosterıyor
sarı saç kesınlıkle yaslı gosterıyor, özellıkle küllü renkler, açık karamel de baya yaşlandırıyor
birde hareketli insan herzaman daha genç gozukur, ağır insan daha yaslı gıbı gozukur gozume :)

bılmem dogrumu

Her zaman bakımlı olmaktan yanayım.tatlicadiarzu
Bence saçınızın rengi,makyajınızın stili,giyim tarzınız ne olursa olsun; eğer bakımsızsanız daima yaşınız olduğunuzdan büyük gösterir.
İnsanın kendine bakması ise; tamamen insan psikolojisiyle alakalı bence. Eğer keyfiniz iyiyse kendinize daha çok önem veriyorsunuz. Ama eğer moraliniz bozuksa kendinizi salıyorsunuz.
Bence; siz ne olursa olsun, kendinize çok ama çok dikkat edin!şakkıdı

31 yaşımdayım ama 25 26 gösteriyorum bayanlarda en önemli faktör zayıflı ama bir deri bir kemik değil tabi kıvamında 2 oğlum var iki doğum yaptım ama sporu bırakmadım ve hep spor giyinirim düz ayakkabıları tercih ederim gençlerin giydikleri takip etmek ilgi alanıma girer dizilerde otobüste hep değişik kıyafetler yakalarve denerim tabi yakışanı bence zayıf ve diri bir vicuda sayipseniz ne giyseniz yakışıyor bu yüzden herkesin spor yapmasını tavsiye ederim.:dance:

bence en büyük etken kilo, sonra yakışmayan sarı veya kızıl saç rengi ve ağır makyaj

saçlar...bakımlı uzun bi saç kadına ayrı bi dirilik ve güzellik katıyo. tabii kıyafet, kilo, makyaj(bazen yaşında daha büyük gösterebiliyor, ölçülü olmak gerek)

evet o boya tekrar tekrar yapıldıkça daha da açılıyor..ama anladığım kadarıyla senin saçın da önceden siyah boyalıymış...boyalı saç üzerine bunu çok sık tekrar etmeni tavsiye etmem...çünkü normal saç boyasında bile saçı yıpratmaya yeticek kadar kimyasal varken... ( 4 uygulama 1 orealin vereceği kadar zarar verirken ) açıcı boyalarda bu daha fazla...
istediğin açıklığa gelene kadar uygula istersen ama her ay düzenli tekrar etmeni tavsiye etmem...benimkini yıprattı çünkü...
istediğin açıklığa geldikten sonra hiç değilse sonraki uygulamalarını sadece diplere sür...zaten boyanmış ve açılmış olan kısımlara tekrar sürme derim..

"Bence" kısa sarı saç, kesinlikle olduğundan daha yaşlı gösteriyo. Yani atıyorum 25 sen 28 gözüküyosun.Çok kişide de karşılaştım ve açık açık söyledim.. Siyah ve uzun saçsa olduğundan daha genç gösteriyo.. 25 ken 23 gösteriyo mesela..

Bence fazla kilo insanı olduğundan yaşlı gözteriyo.Giyimde çok önemli ve aşırı makyaj bide bişey var bebekyuzlu ve minyon olanlar yer zaman gen gözükürrsengözlerimebaksanab bu konuda ben şanslıyımmesela ben yaşımı gösteriyim diye saçım da sarı röfle yi tercih ediyorum.sarı saç bazı insanları gerçekten çok yaşlı gösteriyo herkese yakışmıyo.

ayyy bide orta okul çağındaki kızların kaşlarını incecik alıp saçlarını boyatmasını çok yanlış buluyorum:mymeka: 15 ken 25 gözüküyolar.

valla nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama benim kayınvalidem benden genç ve bakımlı duruyo. kıskanıyor muyum ne

abartılı makyaj çok büyük gösteriyo kadını,giyim tarzıda öle abiye,taşlı elbiseler falan...spor olmalı herzamn en rahatı ve en genc gösteren giyim tarzı,bide ben bnm yaşlarımdakı bayanlara sarı saçı yakıstıramıyrm çok kadınsı gözüküyor esmerlere özellıkle hiç yakısmıyo ve oldugundan buyuk gösterıyor onları(dogal sarısınlar üstüne alınmasın:))))))) ).

saçlar çok önemli eğer röfleli balyajlı saçınız var ise olduğunuzdan dah yaşlı gösteririsiniz. Genç görünmek için daima tek renk kullanmanız lazım. Ayrıca kişiye makyaj tercihiniz uçuk pembe tonlarıda sizi daha genç gösterecektir.

kesinlikle giyim tarzı kapsonlu swet kot pantolon giydiğim zaman en fazla 20 gösteriyormusum, takım elbise giydiğinde yasını gösteriyorsun diyorlar yani arada 6 yas oyunuyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…