Kadınları Olduğundan Yaşlı Gösteren Şey Nedir?

bence röfleli ve dışa fön çekilmiş saçlar acayip yaşlı gösterio.birde sorun orta yaş hanımların yaptığı hatalar.20 li yaşlarda en fazla olgun gösterirsin.ama orta yaş hanımların spor giyinip genç görünme sevdası kadar itici gelen bişey yok bence.birde 35 ten sonra uzun saçlı kadınlar felaket :S

Bence en basta kilo.Kilolular her zaman daha olgun gösteriyorlar.Ondan sonra sac ve giyim tarzi.Saclari siyah olan hep daha genc duruyor sanki.Giyim tarzi da spor olursa tam genc olur kanumca.

merhaba;
ben bi kadın olarak önce el diyorum el bakımı cok önemli (herşeyin estetiği bulundu ama el estetiği bulunamadı:)))))) el yumusak görünmeli cunku sacımızı düzeltirken ,bişey içerken,tutarken hatta konuşurken devamlı ellerimizi kullanırız. yani yüzün sacın nekadar genç görünürse görünsün bakımsız kuru bir el o güzelliği kapatır.
cok alakasız olucak ama buna birde ayakkabı seçimini ekleyebilirim. gullu dallı uçuş renklerdeki terlik,kalın topuklu ayakkabılar kişiyi buyumuşde kuçulmuş hanım imajı veriyor.)

Kuru cilt ve eller yaşlı gösterir. Kahverengi makyaş gözlere yorgunluk verir. Ayrıca kahverengi tonlarda giyim de gerektiği gibi olmazsa yaşlılık izlenimi verir. Kadın bakımlı olacak kardeşim. Bakımsız hele ki kilolu her kadın olduğundan büyüktür.

Efenime söyliyim, dediğiniz gibi fazla kilo insanı hakkaten daha yaşlı gösterir, haraketsiz yaşamda öyle. Beslenme çok önemli, düzenli uykuda. Pek düzenli uyuduğum söylenmez (yani az uyurum, günde 5 saat) ama 32 yaşında olmama rağmen (yakında 33 olacam) 25-26 gösterdiğimi söylerler:icecream:

ya herkes sarı saç yaşlı gösterir demiş! ben kocam seviyo diye 4 yıldır sarıyım! boyatayım bari kahveye..tabii doğumdan sonra..anacım insan da özenio sarı uzun saçlara yani....neyse,boyatcaz o zaman..

bence en büyük etki kılolar gercekten cok yaşlı gösterıyo ınsanı :)

*Tenine göre seçilmeyen saç rengi

*Hem ağır hem renk uyumu olmayan makyaj

*Kıyafet

Bence bunlar etkilidir..

Saçların rengi.
Kıyafet biçimi ve kullandığı renkler.
Ses tonu.
Hayatta biriktirdikleri,yani yüzündeki ifade.

çok açık sarı saç,yıpranmış,boyadan incelmiş,mat ve donuk saç
aşırı koyu makyaj özellikle dudak kalemiyle çizilen koyu çerçeveler.mat tonlar,kahverengi özellikle.
gömlek seçimide bence çok önemli vücuda oturmayan bosbol gömlekler çok paspal duruyor.
kaşlarını boyayanlarda(incecik alıp kapkalın yapanlar) benim gözüme çok yaşlı geliyor:bbo:sanki kaşları dökülmüşte
aşırı kilo,kilodan çok kilosuna göre giyinmeme.
klasik giyim tarzı insanı olduğundan yaşlı gösteriyor

kadini yasli gösteren seylerin basinda tenine yüzüne uygun sac rengini tutturamamasi ve cok agir makyaj yapmasidir.
giydiklerinide cok önemi var tabi..

Makyaj ve giyim yaşlı görünmeye vaya sizlerin tabiriyle olduğundan büyük görünmeye eş değer olduğunu doğru bulmuyorum.Vermiş olduğunuz örnekler bir bayana olgunluk katar.Olgun görünen ve dik duruşuyla giyimi özleştiren bayan her ortamda kendini ıspatlamak adına iyi bir başlangıç yapacaktır.Unutmayalım ki insanlar kıyafetleriyle karşılanır konuşmasıyla uğurlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…