31 yaşına gricem bir kaç gün sonra ama herkes beni 20-22 sanıyor, sanırım yüz tipim çok küçük gösteriyor, spor giyinmeyi daha doğrusu rahat giyinmeyi severim, bi de hiç makyaj yapmam.
giyimden çok yanlış ve abartılı yapılan makyaj yaşlı gösteriyor kadınları.
giyimde ise tüllü, leopar desenli şeyler bana 30+ yaş içinmiş gibi geliyor. 20lerindeki insanlara hiç yakıştırmıyorum. takı olarak sarı altın ı yakıştıramıyorum gençlere, orta yaşlılarda ama hoş duruyor bence, gençler için beyaz altın çok daha uygun bence. hihoyyyt
sigara içen bayanlar hep yaslı görünür oldugundan..
kilodan ziyade boyun altındaki gıdık denilen yaglar ve kocaman yanaklar...
agır makyaj..
dipleri gelmiş boyalı saçlar..
doğru kıyafetle giyilmeyen dolgu topuklu ayakkabılar...
bol etek üstüne giyilen dar t-shirtler...
birde kocaman taslı kolyeler..
küfürlü argolu konusmalar
asık surat
uyusuk insan olmak..
bide asırı payetli kıyafetler
Görünümün etkisi bence bir yere kadar, ruh asla yaşlanmamalı, ruhumuzu dinç, huzurlu, barışık halde koruyabilirsek öyle ya da böyle bu suretimize yansır...
bence sari sac yasli gösteriyor hele hele 20li yaslarda rofle yapipta disa disa fön cektirince 35 yasin altinda görünmek imkansiz!!saclar sariysa bence düz fön yakisiyor.ve ben diz alti dar eteklerin yasli gösterdigini savunuyorum.
Solaryumda bronzlaşmış ve üstüne bir kutu bronz pudra boca edilmiş yüz,
sivri burunlu ayakkabılar (sadece yaşlı değil aynı zamanda ördek gibi paytak paytak yapıyor) :))
parfüm seçimi, giyim tarzı saç modeli gibi kişinin beğenisini ve kendini yansıttığı alanların hepsi dikkatli olunmassa yaşlı gösterebilir.
açık renk saç ve röfle
çok inca alınmış kaşlar
ağır makyaj, özellikle fondoten,kapatıcı fln
kılık kıyafet
kilonun fazla olması da az olması da bence yaşlı gösteriyor...normal kilosundan zayıf olanların yüzleri, göz altları fln çökük duruyor..