- 23 Ağustos 2012
- 51.848
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.481
- 898
- Konu Sahibi Nil desperandum
-
Sana yamuk yapan yandı deseneBu arada intikam gurursuzluk değil bence, insani bir duygu. Kimse melaike değil sonuçta.
Öte yandan benim terk ettiğim heriflere Allah vurdu benim ayrıca bir şey yapmama gerek kalmadıbirine fena sinir olduydum kolu kopmuş resmen, basket oynarken omzundan sakatlanmış ameliyat eden doktor omzuna 3 çivi koymuş beriki zaten rezil kepaze oldu neyse
Bendee merak edıyorummmmBu konunun hangi üye için açıldığını biliyorum :))
Valla bıktık konularından kadın kafaya takmış deli midir nedir
Boşanmayla yatıyo nafakayla kalkıyo hiç normal değil
Kendine ettiğini anlayamıyo maalesef
Konu sahibinin yorumlarına ben de dikkat ediyorum. Mesela arkadaşıyla/akrabasıyla anlaşmazlık yaşayan birine 'kıskanıyorsun bence' diyebilen birisi. Çok net ve kati kuralları var, her açılan konuda hayatlar kendisininkiymiş gibi empatisiz karşılıyor kabul. Ama bu konuda haklı olduğu noktalar da yok değil mi sizce?
Konu sahibinin yorumlarına ben de dikkat ediyorum. Mesela arkadaşıyla/akrabasıyla anlaşmazlık yaşayan birine 'kıskanıyorsun bence' diyebilen birisi. Çok net ve kati kuralları var, her açılan konuda hayatlar kendisininkiymiş gibi empatisiz karşılıyor kabul. Ama bu konuda haklı olduğu noktalar da yok değil mi sizce?
myadesmom ben de burcu gibi düşünüyorum açıkçası, üye belli
Sana yamuk yapan yandı desene
Kopan kolu yerine kafası olsaydı keşkeevliya gibi kızım neme lazım
Ay şu mesajın bana üniversite okuduğum zamanlar misafirliğe gittiğim bir evde bir kadının çalışmaktan bahsedilince 'aman ne çalışacağım hiç akıl işi değil evlen barklan kocan baksın' lafını hatırlattı. Yaşı gelince evlenmiş, sadece kocasına endeksli bir kadıncağız ben okumak için o kadar uğraştığımız ve sonrasında çalışacağız diye aklınca halimize üzülüyordu. Nedense bu olay da içime işlemiş.
ayy cok guldum ya cok sekersinKopan kolu yerine kafası olsaydı keşkeevliya gibi kızım neme lazım
Beter olsunlar kiraz reyizzBu arada intikam gurursuzluk değil bence, insani bir duygu. Kimse melaike değil sonuçta.
Öte yandan benim terk ettiğim heriflere Allah vurdu benim ayrıca bir şey yapmama gerek kalmadıbirine fena sinir olduydum kolu kopmuş resmen, basket oynarken omzundan sakatlanmış ameliyat eden doktor omzuna 3 çivi koymuş beriki zaten rezil kepaze oldu neyse
Canım illallah ettiyseniz, o zaman o üyeyi görmezden gel yapıvericeksiniz. Oldu bitti. Yorumunu da konusunu da görmeyivericekainiz... O kadın kim bilir neler yaşıyo burda derdini anlatıyo bi çare bi yol arıyo kendine. Konu sahibinin Şu yaptığı ne kadar ayıp ya... anladı kadın belki konunun kendisine açıldığını?
Evliyalıgı kaptıramam cherry.
Bir donem kiminle sevgili olsam başkasıyla evleniyordu. Adeta kısmet acıyordum
E çalışsınlar şekerim evlenmeden şart koşsunlar o kadar pısırık olmasınlar pısırık kadına da ifritim ben kimi övünüyo bile bununla kocam beni çalıştırmıyo diye, enayi diyen vardı bana,gittin ta batmana bir de sabah körü yollara düzülüp ağız kokusu çekiyosun dedi
Sizin durumunuzda gurur bu adamın k.çına tekmeyi basıp gidebilmektedir. Kimse de ağzını açıp ona 4 çocuğun babası olmanın getirdiği sorumluluktan kaçması için küçük fırsatlar yaratın, yıllarca birlikte yaptığınız birikimin üstüne tek başına yatmasına izin verin diyemez size. Siz sinirlenmekte de, yaptıklarınızda da doğruydunuz.Yakin zamanda bosanmis biri olarak yaziyorum
20yillik evlilik ve 4 cocuk ve ex hic bir zaman disarda calismami istemedi hep karsiydi ,ben evde onun muhasebe islerini yuruttum
Sonrasi baskasini buldu ve tabiki inkar etti hani oyle karsima gecip baskasi var seni istemiyorum deyip bosanalim deseydi keske
alinindan operdim cesaretinden dolayi
ama o kahpeligi secti hem aldatti,hem sonuna kadar inkar etti ,hem yillarin birikimini (mal varligi) benim uzerimden alabilmek icin yapmadigi oyun kalmadi orda cocuklarini hice saydi
artik hayatimi yasiycam diye
E bende kuzu kuzu buyur hayatini yasa diye herseyi ona birakip 4 cocugumu alip artik o gururu ye ye bitmezdi hem bana hem iki buyuk kizim universite egitimi aliyor o gururla doyardik artardi bile
Birde millete gidip benim karim kafayi yedi onu aldattigimi saniyor diye beni deli gibi gostermeye kalkti
ya hangisini anlatayim
Ne gururu
Hnagi adam yada allah askina kac tane adam karisinin karsina gecip insanca ayrilmayi teklif ediyorki kadinda insanca bosansin
Su gurur diyenlere bende kocaman bir sacmalamayin diyorum
herkesin yasadigi sartlar,cevre,yasanmisliklar ayni degil
Kimse kalkip baskasini gurursuzla suclamasin
Gurur diyen kadinlar kocalarindan emin olan kadinlar
sinirlerim zipladi eskileri hatirladim yine
ya evlenmek kadar boşanmakta hakta, çocuk oyuncağı değil ki,emin değilsen evlenme o zaman.Aldatma durumunu es geçiyorum ama bir kere evlendi diye boşanmaya hakkı yok mu yani, artık sevmiyorum deme hakkı yok mu
yıllarını verecek, çocuk yapacak çökeceksin, ama artık sevmiyorum.Bakın bende yazımda beni sevmeyen bir adamla 2 dk durmam diyorum ama öyle gurur yapıyorum ben iğnesini bile istememcilerden değilim açıkçası.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Evlilik bu flört değil ki, sevmiyorum hoşlantım kaçtılarla kovalayasın.On tane kadına da gitse heyecan geçince başa dönecek, keza on tane adamla da evlensek aynı tas aynı hamam.Sevmiyor mu? Yol alsın gitsin kardeşim, ama buna yarı yolda bırakmak denirse eğer bedelini de ödesin...Aldatma durumunu es geçiyorum ama bir kere evlendi diye boşanmaya hakkı yok mu yani, artık sevmiyorum deme hakkı yok mu
Evlilik bizim ülkemizde özellikle kadınlar arasında bir statü sembolüdür. Evli olmak bir kadın için bir + iken üzerine bir de çocuk yapmak bir combodur.
Bekar ve boşanmış kadınların bazı evli kadınlar tarafından adeta birer "düşman" olarak görülmesi bundandır.
Kadınlar, kadınlarımız, bizim kadınlarımız, o statüyü kaybetmemek için asla kat'a ve hiçbir surette boşanmaya yanaşmaz. Çoğunlukla böyledir. Çok ağır bir şey gerekir.
De bu konunun ömrü uzun olmaz bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?