Kadınların erkekler hakkında bilmesi gerekenler...

Oturup 45 dakika izleyemedim dolayısıyla videonun iceriğine yorum yapamayacağım ama her ilişkinin dinamiģi farklıdır. Her erkek eşine kaba davranacak,aldatacak,dövüp sövecek diye birşey yok,olamaz. Her kadının susup,oturmayacağıda bir gerçek. Bu sebeple kişilere göre değişen dengelerdir bunlar.

Kızlar kesinlikle eşiniz ile ilgili fikirleriniz.3.şahis etkilemesin
Erkeğe asla taviz vermeyin.orta yolda durun

Arkadaşım boşanıcam belki sana ne
Ben burada at gözlüğüyle bakmayın gerçekleri görün diyorum

ha kamu spotuydu yani bu video..
bak dünyada çeşit çeşit insan var senin adam bir tane kimse kimseye benzemiyor.. bir tane olan adam üzerinden genelleme yapmak akıl işi mi ?

hastayım sizin gibi insanlara kendi kötü hayat tecrübelerini hayatın gerçekleri gibi itelemeye çalışan , dünyayı kendi etrafında dönüyor sanan....

Peki....

Hayatları boyunca bu şekildeki yaratiklarla muhatap olup onlardan biriyle evlenenler ne bilsin...Tüm erkekleri böyle sanıyorlar. Cahillik işte.

Gerçekten sacmalık yani , sen koca seçimini iyi yapamamişsan bizlik durum yok !.
Gerçekten çok cahillik güldüm resmen. Ben şahsen kocam hakkinda kötü yorum yaparsam bir gözüm aşagı mahalle diğer gözüm yukari mahalleye kayar.
Herkesin eşi bir değil.

Neye dayanarak söyluyorsunuz bunu anlamadım? Bu işin kompetanı mısıniz?

Genç kvsevmezler rahatsız

Sana ne??

Sana uzuldum biliyo musun? Esinin yaptigi serefsizlikleri herkesin kocasi yapiyordur diye gonlunu ferahlatmaya calisiyorsun.
Eger bu adam her erkek aldatir diyorsa Allah belasini versin, öbür dunyada hesabini sorsun insallah. Madem musluman, islamda zina isleyen evli erkeklerin direk ölümle cezalandirildirigini bilmemesi abesle istigal..
Sen de kendini kandir.
Allah kimseyi boyle caresiz etmesin insallah, kimseyi de sasirtmasin..

Yani.
Herkes o. çocuğu değil, uzun lafın kısası. Siz öyleleriyle evlendiyseniz biz ne yapalım. Erkekleri bırakıp kadınlara mı gidelim?

Maddeler ne ya?
Saygı kısmında net paketine acıyıp kapadım.
Adamın tipini beğenmedim ama ilk 6 dk için abes bir şey yoktu.
Özet geçersen yorum yapabiliriz sanki.

konu sahibi her erkek yaparmış her erkek yaparmış dediği için merak edip o maddeyi bulmaya çalıştım
23. dakikadan itiberen o konu, biraz seyrettim ama öyle aldatsın, göz yumun falan demiyor adam
seyrettiğim kısımdan sonra söylüyorsa bilemem de
erkeklerin, karısını ne kadar severse sevsin güzel kadınları algıladıklarını anlatıyor özetle
ben de güzel kadınları algılıyorum
uleeen, erkek miyim acep?

Ay kıyamam sana ya, kendini manyak bir adama mahkum etmişsin hepimizin senin gibi olmasını istiyorsun anlıyorum. Ama yanılıyorsun bebişim. Gerçekler senin yaşadıkların değil, o senin gerçeğin. Hepimizinki farklı farklı bambaşka.

Ben boşanın erkeksiz yaşayın demiyorum gerçek bunlar ya erkek nefsine hakim olamıyo işte en basiti bakıyo bu yetmez mi
Tabi ahlaklı dürüst insanlar da var ama %100 güvenmeyin bence

adam doğru sölüyor güzel kadına bakılıyor tamamda bende bakıyorum dibine düşecek gibi bakıyorum bazen.zaten psikolokta aynı şeyi sölüyo sadece bakıyo otele götürüp yatmak istemiyo diyo kalbe inmiyor bakışlar beynin arka planında kalıyomuş.biz kadınlardada aynı sadece bakıyoruz.

yalnız şeye takıldım kocanıza hayır demeyin cinsellikte diyor.yıl 2016 artık kocalar hayır diyor ayol biraz günümüzü incelemeli.

23 den önceye bak birde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…