oy oyyy boşan arkadaşım yaran bu kadar büyükse..
Arkadaşım boşanıcam belki sana ne
Ben burada at gözlüğüyle bakmayın gerçekleri görün diyorum
Peki....Canım benim bunlar hayatın gerçekleri ben çok mutluydum bir zamanlar yer yüzünde benden mutlusu yoktu eşim aşıktı bana amA öyle değil miş bunu sonradan öğrendim
Demem o ki şu Zaman'da erkeklerin yolda güzel kadın görünce bakmamaları gerçekten imkansız
Dobra oluyorum ben bile bakıyorum yani çok bakımlı güzel kadın görünce
Ya kocanı alıp ıssız bir adaya gideceksin başka bir kadın olmayan yada bu acı gerçekleri bileceksin...
Hayatları boyunca bu şekildeki yaratiklarla muhatap olup onlardan biriyle evlenenler ne bilsin...Tüm erkekleri böyle sanıyorlar. Cahillik işte.
Neye dayanarak söyluyorsunuz bunu anlamadım? Bu işin kompetanı mısıniz?Valla videoyu izlemeden yorum yapanları dikkate almıyorum önce izleyin
Önemli olan hacı hoca olması değil gavur olsa da müslüman da olsa psikolog bu alanda
Bence Ada'm haklı doğru söylüyor acı ama gerçek... Eşleriniz size ölüp bitiyorsa çok seviyorsa göründüğü gibi değil bilin ...
Göz zinası diye bişy duydunuz mu hiç...?
Aynen o lafa da takildim ne demek esleriniz göründüğü gibi değil ya walla k.bakmayın ya herkes o...çocuğu değil namuslu,şerefli erkekler ve kadınlar da va r bu hayatta saçmalık bunlar konu sahibi geçin. Daha gecen bi takvimde okudum kadının kocasına vazifeleri diye akrabalarına hizmet etmek OZELLİKLE ERKEGİN ANNESİNE HİZMET ETMEK yazıyordu oysa kuran da böyle bir ayet yok annesine karşı sorumlulugi olan kişi evladıdır gelini damadı değil bu insanlar beyin yıkıyor resmen biktim görmekten okumaktan bunları tavsiyem kendi evliliğine odaklan
karşıınızdakinin müslüman olmayabileceğini, müslüman olsa bile sizin(!) kadar olmayabileceğini düşünerek yorum yapmalısınız.
ayrıca kendi evliliğinizdeki sorunlara odaklanın bence. aldatma var küfür var, boşanma yok.
Yani.Aynen o lafa da takildim ne demek esleriniz göründüğü gibi değil ya walla k.bakmayın ya herkes o...çocuğu değil namuslu,şerefli erkekler ve kadınlar da va r bu hayatta saçmalık bunlar konu sahibi geçin. Daha gecen bi takvimde okudum kadının kocasına vazifeleri diye akrabalarına hizmet etmek OZELLİKLE ERKEGİN ANNESİNE HİZMET ETMEK yazıyordu oysa kuran da böyle bir ayet yok annesine karşı sorumlulugi olan kişi evladıdır gelini damadı değil bu insanlar beyin yıkıyor resmen biktim görmekten okumaktan bunları tavsiyem kendi evliliğine odaklan
Maddeler ne ya?
Saygı kısmında net paketine acıyıp kapadım.
Adamın tipini beğenmedim ama ilk 6 dk için abes bir şey yoktu.
Özet geçersen yorum yapabiliriz sanki.
Videoyu izlemedim ama hacı hoca takımının nasihati belli.
Erkekler sadakatli olamaz allah böyle yarattı siz aldatmalarına göz yumun.
Herif dövsün sövsün siz ses etmeyin koca rızası olmadan cennet yok bidi bidi bidi
Kocan cinsellik ister sen hayır dersen tüm melekler sana tüm gece lanet eder elbette haşa kutsal melekler kerhanecibaşı olmuş milletin uçkurunun takibini yapıyor
Siz geçin hacı hocayı en iyisi.
konu sahibi her erkek yaparmış her erkek yaparmış dediği için merak edip o maddeyi bulmaya çalıştım
23. dakikadan itiberen o konu, biraz seyrettim ama öyle aldatsın, göz yumun falan demiyor adam
seyrettiğim kısımdan sonra söylüyorsa bilemem de
erkeklerin, karısını ne kadar severse sevsin güzel kadınları algıladıklarını anlatıyor özetle
ben de güzel kadınları algılıyorum
uleeen, erkek miyim acep?
E siz milletin evliliğine, kocasına laf ederseniz onlar da sizinkine eder.Sana ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?