- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.861
Rüya yorumları çok sıkıcı ya üfff, ilk 100 sayfa bir geçse gerisi gelecek de işte bir türlü saramadı beni. Başka bir kitaba mı başlasam?
Siz bir kitaptan çok sıkıldığınızda napıyorsunuz? Hadi bana destek olun başka kitaba geçeyim:))
Rüya yorumları çok sıkıcı ya üfff, ilk 100 sayfa bir geçse gerisi gelecek de işte bir türlü saramadı beni. Başka bir kitaba mı başlasam?
Siz bir kitaptan çok sıkıldığınızda napıyorsunuz? Hadi bana destek olun başka kitaba geçeyim:))
Eskiden sıkıldığım kitap elimde ne kadar sürüklenirse sürüklensin bitirmeden başka kitaba geçmezdim.
Okuduğum kitabın sıkıntısı ve yeni bir kitaba başlayamamamın sıkıntısı, katmerli sıkıntı yaratırdı.
Bir kaç yıldır sarmayan kitabı bitirene kadar bir kaç kitap daha okuyorum neenonecim.
Yıldızlar arasında arasında onu da parlatıyorum. Yoksa çekilir dert değil canım.
bende kesınlıkle senın gıbı yapardım, eskıden bıtırmeden yenı kıtaba baslamazdım ama artık yasladıgım ıcın mıdır bilemiyorum sarmadıysa bırakıyorum hemen ıstedıgım baska bır kıtaba baslıyorum :)
Şeyi merak ettim kayscım. :44:
Sarmayan, bıraktığın kitaba ne oluyor? :112:
Yoksa bıraktığın yerde öylece kalıyor mu?
Sıkıcı mı ya?
Ben 2 cildi de var diye özellikle psikoloji setini aldım
Ben sıkılırsam bile bırakamıyorum kitabı ya,kötü hissediyorum nedense kendimi yarım bırakınca
Eskiden sıkıldığım kitap elimde ne kadar sürüklenirse sürüklensin bitirmeden başka kitaba geçmezdim.
Okuduğum kitabın sıkıntısı ve yeni bir kitaba başlayamamamın sıkıntısı, katmerli sıkıntı yaratırdı.
Bir kaç yıldır sarmayan kitabı bitirene kadar bir kaç kitap daha okuyorum neenonecim.
Yıldızlar arasında arasında onu da parlatıyorum. Yoksa çekilir dert değil canım.
bende eskiden zorlardım ama şimdi direk bırakıyorum :)
ayrıca o kadar polemikli konudan buraya kaçıyorum tartışma yok huzur var diye ama burda da kavga görüyorum hemde hiç değmeyecek bir şey
herkes istediği gibi okur sonuçta ben böyle düşünüyorum tabi ama o da senin seçimin denir tutupta şu şöyle okunmayınca böyle olmuyor diye konuşup kırmak çok üzücü
nazar değmiş :nazar:
ve ben bitirdiğim kitapları buraya yazmayı unutuyorum sonra hangisini yazdım yazmadım diye şaşırıyorumolsun gelip yorumları okuyup fikir edinmekte güzel
arkadaşlar ALEXANDRE DUMAS MONTE KRİSTO ve GOETHE FAUST u okuyan var mı?nasıllar bu kitaplar.şimdiden teşekkür derim
Tanrıların Arabaları - Eric von Daniken
Kitap çok ilginç iddalarla dolu
Çok sürükleyiciydi elimden bırakamadım bitirene kadar
LadyEvil - 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?