Kadınların Kitap Mekanı

topicteki arkadaşlarımdan rica ediyorum.lütfen kimse bu mesajlara cevap yazmasın.alıntı yapmasın.konunun daha fazla uzamasını istemiyorum...

ejderha dövmeli kızı bitirdim bugün arkadaşlar :) :)

başlarda çok sıkıcı olsa da aklımda tutamıcağım kadar çok isim olsada çoook beğendim sonlara doğru elimden bırakamadım herkese tavsiye ediyorum.

EsmerKralice : 3

Tanrıların Arabaları - Eric von Daniken

Kitap çok ilginç iddalarla dolu
Çok sürükleyiciydi elimden bırakamadım bitirene kadar

LadyEvil - 5

Rüya yorumları çok sıkıcı ya üfff, ilk 100 sayfa bir geçse gerisi gelecek de işte bir türlü saramadı beni. Başka bir kitaba mı başlasam?
Siz bir kitaptan çok sıkıldığınızda napıyorsunuz? Hadi bana destek olun başka kitaba geçeyim:))

Ben de şu anda ye dua et sev'i okuyorum ama çok yavaş ve bazı yerleri de acayip sıkıcı ilerliyo ben de bi yandan başka kitap okurken arada da onu okuyorum yarısına geldim umarım biter :)

Sıkıcı mı ya?
Ben 2 cildi de var diye özellikle psikoloji setini aldım
Ben sıkılırsam bile bırakamıyorum kitabı ya,kötü hissediyorum nedense kendimi yarım bırakınca

Lütfen konuyu tartışmaya çevirip topiğin sükunetini bozmayınız!

Eskiden sıkıldığım kitap elimde ne kadar sürüklenirse sürüklensin bitirmeden başka kitaba geçmezdim.
Okuduğum kitabın sıkıntısı ve yeni bir kitaba başlayamamamın sıkıntısı, katmerli sıkıntı yaratırdı.
Bir kaç yıldır sarmayan kitabı bitirene kadar bir kaç kitap daha okuyorum neenonecim.
Yıldızlar arasında arasında onu da parlatıyorum. Yoksa çekilir dert değil canım.

bende kesınlıkle senın gıbı yapardım, eskıden bıtırmeden yenı kıtaba baslamazdım ama artık yasladıgım ıcın mıdır bilemiyorum sarmadıysa bırakıyorum hemen ıstedıgım baska bır kıtaba baslıyorum :)

Şeyi merak ettim kayscım. :44:
Sarmayan, bıraktığın kitaba ne oluyor? :112:
Yoksa bıraktığın yerde öylece kalıyor mu?

Sarı Zeybek: Atatürk'ün Son 300 Günü . . Can Dündar Mekanik, Başkomutan Ulu Önder Atatürk bu kitapta ruh kazanmış.
Lakin yürek parçalayan, kısa bir dönem. Ruhun şad olsun Atam! Türkiye ve Emanetlerin sonsuza kadar korunacaktır.

kulitta . . 3

Sıkıcı mı ya?
Ben 2 cildi de var diye özellikle psikoloji setini aldım
Ben sıkılırsam bile bırakamıyorum kitabı ya,kötü hissediyorum nedense kendimi yarım bırakınca

Zaman zaman bazı kitaplar sarmıyor beni ama biraz zaman geçince su gibi okuyorum. Belki sen seversin lady im ama benim kitabı sevmeme nedenlerimden biri çevirisinin çok kötü olması. Umarım senin çevirin iyidir.

Bu kitap dursun bir köşede, ben de başka bir psikolojik kitaba başlayayım en iyisi :)

bende eskiden zorlardım ama şimdi direk bırakıyorum :)

ayrıca o kadar polemikli konudan buraya kaçıyorum tartışma yok huzur var diye ama burda da kavga görüyorum hemde hiç değmeyecek bir şey

herkes istediği gibi okur sonuçta ben böyle düşünüyorum tabi ama o da senin seçimin denir tutupta şu şöyle okunmayınca böyle olmuyor diye konuşup kırmak çok üzücü

nazar değmiş :nazar:

ve ben bitirdiğim kitapları buraya yazmayı unutuyorum sonra hangisini yazdım yazmadım diye şaşırıyorum olsun gelip yorumları okuyup fikir edinmekte güzel

boşver canımcım o mesajları okumamıs say.ben öyle sayıyorum huzurmuzu kaçırmaya hiç gerek yok

****** Kasım ayı derecelerimiz ******

1. miz oyaebrar

2.miz tweetypinar :81: :129:

3. müz samanyolu :81: :128:​

1 Aralık - 31 Aralık 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. LadyEvil ......5........
  2. neenone .......4.......
  3. kays34 .......4.......
  4. eski_bir_masal .......3......
  5. pogopogo .......3.........
  6. EsmerKralice ........3........
  7. kulitta .......3........
  8. pembelii ........2........
  9. samanyolu .......1.......
  10. masal26 .....1.........
  11. hande85 ........1........
  12. PrensesPeri ........1........
  13. oyaebrar ..............
  14. tweetypinar ..............
  15. ameli ................
  16. cemre25 ................
  17. nilayu ................
  18. hasretim34 ................
  19. kaos302 ................
  20. deli_kiz0606 ................
  21. piolin ................
  22. pamuk_helva ...............
  23. PIRILLL ...............
  24. elclone ................
  25. Duygu.C ................
  26. ilkalp ................
  27. tatlikis ................
  28. prenses_84 ................
  29. pinaran ...............
  30. ozzy06 ...............
  31. forevertogether ................
  32. essss ................
  33. H_İ_S ..............
  34. barro ...............
  35. Bella_n ................
  36. JessicaRabbit ................
  37. maibeyaz ..............
  38. arzuunler ................
  39. rainforest ................
  40. cute_poison ................
  41. GeCe_KuSu ................
  42. ddemir10 ................
  43. sekerlik16 ................
  44. AsiNaz ................
  45. sebebsizim ................
  46. Senkolik ................
  47. umutsuzasik ................
  48. sedefnaz ................
  49. frm ................

bende zaman yolcusunun karısını bitirebildim sonunda.sonunda diyorum çünkü yavaş ilerledi kitap.beni içine çekipte bir çırpıda okudugum bir kitap olmadı.yine ilginçti.güzeldi

PrensesPeri:1

Tanrıların Arabaları - Eric von Daniken

Kitap çok ilginç iddalarla dolu
Çok sürükleyiciydi elimden bırakamadım bitirene kadar

LadyEvil - 5

bu kitabı çok duydum ama okuyamadım bir türlü ya

Selam kitap kurtları :)
İki kitabımı bitirdim.İkisi de Erdal Demirkıran'ın kitabıydı: "Dünyanın En Akıllı İnsanından Masallar" ve "Parayı Bulduğum An Alayını" İkisi de oldukça ilginç kitaplardı. Değişik hikayelerle birlikte bize önyargılardan ve buna benzer kötü huylardan kurtulmak gerektiğini anlatıyor.
Bi yandan da "Ye Dua Et Sev" kitabını bitirmeye çalışıyorum yanında da başka kitaplara devaaam

pembelii:4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…