- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.841
Aşağıdaki linkten kitapların adını alıp, kitapyurdundan yorumlara bakıyorum canım. Uygun olduğunda inceleyebilirsin.
***Kitaplar
Kız kardeşimin kitaplarını doğuda görev yapan bir öğretmen arkadaşıma gönderdiğim için kitap kampanyanıza destek olamıyorum ama bu sene okuması zorunlu olan ve benim ona aldığım kitapları ayırabilirim
Bu listeye göre siparişimi hazırlamamı istermisin canım?
''Mustafa Necati Sepetçioğlu'' nun çok sayıda kitabı olduğu için siparişi tamamlayabiliyorum.
Elbette elbette elbette canım benim seni tam da hissettiğin gibi anlıyorum.
Sınırları koruma çabanı ayrıca yürekten kutluyorum.
Söz sizde değerli hocam. Son kararı vermeye hazırsan listeyi alayım.
Hazır değilsen hiç acelemiz yok meleğim. Araştırmanı rahatça olgunlaştırabilirsin.
Kız kardeşimin kitaplarını doğuda görev yapan bir öğretmen arkadaşıma gönderdiğim için kitap kampanyanıza destek olamıyorum ama bu sene okuması zorunlu olan ve benim ona aldığım kitapları ayırabilirim
Çok seviniriz LadySubarucım.
Kardeşin okuduktan sonra izin verirse, kitaplar projemizin olsun lütfen.
Kardeşinin de rızası olursa çok da güzel olur canım.
Çok teşekkür ediyorum
Burası çok güzelmiş, ben de bakayım
Yarın bir göz atıp öyle söylesem olur mu canım,yarın bir fikirlerini alayım onların da.
Teşekkür ederim anlayışın içinEn kısa zamanda ileticem inşallah. Bizimkilerden daha çok macera isteği gelmişti, var mı şöyle aklınızda macera dolu kitaplar. Açlık oyunlarını anlayabilirler mi, severler sanki
İçine sinecek şekilde hazırlanmak için dilediğin kadar zamanın var AskInihancım.
Bayrama çok yaklaştığımız için bu günlerde vereceğimiz siparişin ulaşması tatil günlerine isabet edebilir.
İstersen bayramı geçirebiliriz.
Merhaba bayanlar...
Kitap konusu açıklığa kavuşmamış sanırım henüz...
Acaba biz kitaplar seçip kitaplarla ilgili kısa bilgiler versek,aşkınihan bu bilgileri çoğaltıp sınıfa dağıtsa ya da öğrencilerin ilgi alanını sorsa ona göre kitap önerse herkesin ilgisini çeken kitabı yollasak olur mu acaba :26::26:
Aynısını düşünmüştüm ben de biliyor musun canım
Bayram tatilinde kargo aksayabilir, burda olmayacağım için aksilik olabilir.
Tatil zamanı her şeyi ayarlayıp bitimine yakın sipariş verirsek 1 hafta sonrasında ancak elimize ulaşır zaten.
Topiği iki gündür işgal ettim affola
Aslında bu da çok güzel bir fikir canım.. Kitap hakkında bilgileri de olmuş olur
aaa hisciğim ne güzel2 günde olsa hasret gidermişsinizdir Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Hoş geldin, sefalar getirdin canım. Hem de en büyük ödüle sahip kitabı okuyarak geldin. Eki Görüntüle 534146
selamm;
bu topikte okuduğumuz kitaplarmı paylaşılıyorr
canım hoşbuldukk teşekkür ederimm:)
benim şu an okuduğum bir kitap var sürekli kitap okuyamıyorum ama başucu kitaplarımı mutlaka 1-2 sayfa okuyorum...
takipte geç kalmış olabilirim ama şu anda okuduğum kitabım bu,yanında da vazgeçilmezim kahvemm:)
Eki Görüntüle 534292
Teşekkür ederim canlarımİyi geldi bu mehtap ama sonu ayrılıkla bitince hüzün çöktü dayanacağız elbet başka yolu yok
Aman da aman benim yemek başıcım gelmişsen yemekle uğraşmaktan okuma fırsatı bulabiliyor musun bakiiim
Hoş geldin tatlım kitap yanına kahve favorim
ehehehe hoşbulduk canımmm:)))
okuyorum tabii çokta severizz...eşimde kitap okur bazen haftasonu 2 saat full kitap için TIP deriz karşılıklı:)))
Ohh ne güzel...Ben de seviyorum okumayı çok ama şu sıralar azalttım biraz, eskiden yollarda çok okurdum ayda 10 kitaptan aşağı okumazdım
oo süpersin hayatım..ben kursa gitmesem evde epey boş vaktim oluyor ama şimdi kursum bitene kadar parça parça okuyup bitirmeye çalışıyorum..
inşallah kışa full tıme zamanım olucak:)
Evet bu güzel amaç nedeniyle bu kadar başınızı ağrıtıyorum ben de.
İnanın yazmaya utanıyorum artık ama elimden geldiğince yardım etmek istiyorum onlara
Beni anlayan ve destekleyenlerin olması çook güzel.
Üstelik asıl yardımı onları hiç tanımadan siz yapıyorsunuz.
iyi geceler okur yazar hanımlar:))
bugün çok romantik bir günümdeyim sanırım şiir kitabı okudum kıızımın hastalandı duygusallaştım sanırsam:))
charles bukowski / bana aşkını getir
bütün gün hasta bakıp şiir okudum:)))okula da gidemedim(
bukowski kimine göre sokak serserisi kimine göre deha ,benim gibi okuduğu kitaplarda şiirlerde hikayelerde konunun tamamından çok cümlelere takılı kalanlar için gerçekten iyi bir şair
yaşamak
ölmekten daha çok
cesaret gerektirir
bazen ...diyor kendisi
bir de bunu çok beğendim
mahvolmuş hayatlar
olağandır
bilgeler için de
ahmaklar için de.
ancak
o mahvolmuş hayat
bizimki olduğunda,
işte o zaman
farkına varırız
intiharların, ayyaşların, hapishane
kuşlarının, uyuşturucu müptelaları
ve benzerlerinin.
varoluşun
menekşeler kadar,
gökkuşağı
kasırga
ve
tamtakır
mutfak
dolabı
kadar
olağan
bir
parçası
olduklarının.
kampanyana katılmayı bende çok isterim canım. sen listeyi tamamla elimden geleni yaparım. takipteyim.liste tamamlandıktan sonra burada olmazssam özel mesaj at lütfen. bu güzel çorbada katkım bulunsun.Ah canım benim ya, inan beni nasıl mutlu ettin bilemezsin. Çok teşekkür ederim arkadaşına da. Bugün öğrencilerime bahsettim, size bir sürprizim var dedim, bazıları kitabı duyunca hayal kırıklığına uğradı ama geneli çok sevindiHerkes en çok okumak istediği kitabı yazıp bana versin, çoğunluğu isteyelim ya da birlikte belirleyelim dedim. Bakalım neler isteyecekler.
Tatlım sonsuz teşekkürler sana daİşte kitap kurtlarının cömertliği bu
Bugün müdürümüzle konuştum kütüphanemizi el birliğiyle kuralım dedim.
100 temel eseri alalım dedik. Ve benden de bunların haricinde bir liste istedi, neler olabilir?
Kızlar bu kitapları kütüphanemize koyalım mı benim sınıfım okuduktan sonra?
Böylece bir çok öğrenci faydalanmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?