Kadınların Kitap Mekanı

bakalım.
Bu arada site önerisi için de ayrıca teşekkür etmek isterim.
Sayende alışverişimi yaptım.

Küçük Kadınları, Çocuk Kalbini ben de okumuştum çok güzeldi.
Bir de Küçük Kemancı vardı aklıma geldi şimdi onu da çok sevmiştim.
Tarık Buğra'nın Osmancık'ı da harikaydı aslında. Bunları ben bir not alayım en iyisi. Sağ ol canım

selam kızlarr ilk kitabımı okudum toplamda 3 gun gorunuyor ama aslında 2 gun okuyarak bıtırdım dıyebılırım "Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon" kıtabı cookk begenerek okudum polısıye gerılım havasında bır kıtap yazarın ılk romanı ımıs lakın ben cok basarılı buldum keza baska bır romanını daha aldım benzerı gozlerını sımsıkı kapat araya baska bır kıtap alıp daha sonra bu yazara yenıden donecegım. ılk okumaya gece saat 1 de baslamıstım sabah 7 ye kadar elımden bırakamadım dogal olarak bır gun ara vermek zorunda kaldım cok okumaktan gozlerım ve basım agrıdı yatakta :) sonrada oglen gıbı baslayıp aksam ustu bıtırdım sevdimmmm yani.

yelkenlikiz....1... (Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon)

kızlar ogretmen degılım ama kk da o kadar cok ogretmenle karsılastım kı :) masallah bu kıtap toplama ısı aklıma bır proje getırdı bılmıyorum uygulanabılır mı ben sıze anlatayım

sımdı 5 er kıtaplık bır set yapılacak sınıf mecutlarının ortalaması ne bılmıyorum mesela 40 kısılık sınıf ıcın 5er setlık 8 cesıt kıtap olacak yanı sınıfta 5 er kısılık gruplar yapıp o ogrencılere aynı kıtabı vermek bır hafta yada ne kadar gerekıyorsa zaman verıp sınıfta ogrencılerı kıtap hakkında konusmaya davet etmek yanı ozet cıkarmak yada kıtabı anlatmak degıl ısteklı bır ogrencı veya ogretmen kıtabın genel ıcerıgınden bahseder ve okuyan ogrencılerı kıtabı nasıl buldukları begendıklerı begenmedıklerı yonlerı anlasılırlıgı vs gıbı ıstedıgı gıbı elestırır belkıde kıtap hakkında tartısırlar en cok begendıgı karakterı sevdıgını sevmedıgı karakkterı vs soyler yanı ozet cıkarmak en kotu ıstır konusmak daha hos olabılrı gelıstırılebılır grup genısletılebılır daraltılabılır vs aynı kıtaplar sınıfta butun kıtapları dolasır okuyan dıgerlerıde ısterse tartısmaalara katılır gıbı bırsey uygulanabılır mı bılmıyorum kendım ogrencı olsam bunu yapmak ısterdım.

dahası bu kıtaplar kk da bırcok ogretmen oldugundan yola cıkarak soyluyorum okular arasında paslasılır her kıtap lıstesıne bır numara verılır ve ıcerıgındekı kıtap lıste yapılır okullar kıtapları paslasarak farklı bırcok okula kıtap gıtmıs olur hepsı bırbırınden farklı kıtaplar okuyan ogrencıler ıletısım kuramazlar ama aynı kıtabı okumuslarsa konusabılırler ustunde nasıl fıkır ? olur mu dersınız sacma mı dersınız dusunlerını almak ısterım. burdakı bı amacda okulda kutuphane yapmak zor kıtaplar cok ucuz degıl ogrencılerınde durumu cok ıyı degıldır vs kıtaplar tr nın heryerı kolı kolı gezsın kk bır kargo sırketıylede anlasır belkı gelısır proje vs olur mu yaa gece dusunuyordum burdakı yazıları okuduktan sonra :)

Selam herkese...

Kitap fikrine bende katılabilirim...Yerim olmadığı için satmak zorunda olduğum çok kitap var...Listeyi yayınladığınızda bakar bende olan kitapları gönderirim... Yeni alacak arkadaşlar da benim gibi elindeki kitaplardan gönderecek kişilerde olmayanlardan satın alırlar

Son düzenleme:
elimde olasılıksız ve siyah kan var
okuyanlar sizce hangisi daha çabuk ilerliyo
bu sıralar ağır ilerleyen anlatım kaldıracak kafam yok..

Ben de kitap gondermek isterdim ama malesef evimde kalmiyorum. Butun kitaplarim evde

canlarım kampanyamız yanlış anlaşılmıs sanırım
arkadaşımızın belirleyeceği kitapları alacagız.
daha dogrusu öğrenciler ne okumak istiyorsa onları netten alıp teslim adresine AskInihan ın adresini vereceğiz.
önceliğimiz bu olmalı ki onlarda hevesle beklesinler.zevkle okusunlar.
ama sizlerin dediği gibi de olur.sonuçta AskInihan kütüphane kurmak istiyor.
bir kitap bir kitaptır.ne şekilde olursa olsun.
yardım edebilecek herkesin katılımlarını bekleriz

Son düzenleme:

olasılıksız aksiyon filmi gibi.okurken kaptırıp gidiyorsun.ilginçte bir konusu var.bence ondan başla.
siyah kan çok ta akıcı gelmemişti bana

rica ederim canım umarım kampanyamız güzel sonuçlar verir

Ilknokta.com dan sipariş verdim.
Kadınlar üzüntülü, sinirli olduğu zaman kendini alışverişe veya kuaföre verir ya bende kitaplara verdim.

Ilk defa alışveriş yapıyorum oradan sizce ne kadar zamanda gelir?

bende kitap alıyorum stoklarında varsa hemen geliyor.seviyorum ben netten kitap almayı keyifle oku inşallah

o sözü bende verdim bir seranad alacagım son.bide çocuklara alacagım.ondan sonra da stoklar eriyene kadar almayacagım yani inşallah güle güle keyifle oku

Son düzenleme:
kulittam listen çok güzel bakalım çocuklar ne isteyecek merak ediyorum :44:

seni neden 3 gördüm ki ben bir dahaki listede düzeltirim

Grange hayranı olarak Siyah Kan diyorum...

Anlatamadım sanırım...Bende aşkınihan'ın paylaştığı listede elimde olanları gönderirim demek istemiştim...

Hafta sonu iki günlüğüne de olsa aşkın kitabını okudum geldim... O dahil oluyor mu :26:

Anlatamadım sanırım...Bende aşkınihan'ın paylaştığı listede elimde olanları gönderirim demek istemiştim...

ben anlamamışım sanırım

Hafta sonu iki günlüğüne de olsa aşkın kitabını okudum geldim... O dahil oluyor mu :26:

aaa hisciğim ne güzel 2 günde olsa hasret gidermişsinizdir Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

kulittam listen çok güzel bakalım çocuklar ne isteyecek merak ediyorum :44:

İnanılmaz heyecan yaptım canımcım. İlk gençliğin ufkunu merak ediyorum. Sanırım onlar listedeki kitapların ve 100 temel eserin çok önündeler.
Gençlere (hey sen de gençsin ) çok güveniyorum, onlara çok inanıyorum, onları çok seviyorum.

Kitaplarla sevgi bağını öz iradeleriyle oluştursunlar. Programsız, hesapsız buluşsunlar.

Kulitta bu smile ları hangi siteden alıyorsun acaba...

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir --> Ahmet Ümit

kısa kısa polisiye öyküler. ben Ahmet Ümit okumaya en iyi eserlerinden başladığım için olsa gerek, okuduğum son iki kitap diğerleri kadar zevk vermedi. ama kötü demiyorum, kesinlikle

diltesne --> 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…