Elma sirkesi kokuyu tamamen alıyor mu
Bi de ne kadar koymalıyız sirkeyi
Ama çalışıyorum koku olursa rezillik vallaSarımsak kokusunu alıyor fakat bu sefer sirke kokuyorsunuz. Anlayacağınız ne yaparsak yapalım güzellik uğruna bir kokuya maruz kalıyoruz :) 1 su bardağı kadar koysak yeterlidir
Ama çalışıyorum koku olursa rezillik valla
3 haftada bu kadar sac cikmasi ve bu kadar uzamasi mumkun degil. Lutfen olabilecek seyler soyleyin. En az 6 ay gerekli
Sirkeli sudan sonra lavanta suyu sprey gibi saca skilabilir..
Ve bir bardak sirke cok cok fazla..
Ben iki litre suya iki kapak sirke koyuyorum anca, gerci elim alisti artik direk goz karari yapyorum ama bir bardak koymayin asla.
Ben okadarcik koydugum halde bile sirke kokusu illaki hissediliyor ozellikle sac islakken..Ben kokuyu iyice alsın diye direk bir bardak döktüm valla ne kadar çok o kadar iyi mantığıyla ama haklısın dediğin doğru
Ben okadarcik koydugum halde bile sirke kokusu illaki hissediliyor ozellikle sac islakken..
1 bardak sirkenin kokusunu suan dusunemedim bile burnumun diregi kirildi heralde benim..
Masallah cok guzel sonuc vermis kokusu kaliyor mu peki
Bende deneyeyim dogumla birlikte iyice azaldi saclarim pirasa gibi oldu
Tesekkurler
zeytinyaginin miktari ne kadar olmaliEki Görüntüle 1762180 hanımlar benim saçımda ciddi anlamda dökülme vardı ve buna kesin çözüm buldum sizinle paylaşmak istiyorum. Has zeytinyağına 5-6 sarımsak ezin 2-3 gün bekletin ve haftada bir gün saçınıza sürün 2 saat bekleyin daha sonra muhteşem sonuçu görün. Benim 3. Yapışım ve değişikliği sizinle paylaşıyorum :))
Yılan yağının içeriği belli değilmiş. Dükkanım vardı bir ara ordan biliyorum. Kullanmayın bence. Hint yağı saç telini kalınlaştırır mesela çok iyidir. Bir de şu ampullerle düzenli yapılması lazım olan yağ kürleri varyılan yağı yazcaktım yarım kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?