Kadınların korkusu kel kalmaya çözüm

Elma sirkesi kokuyu tamamen alıyor mu
Bi de ne kadar koymalıyız sirkeyi

Sarımsak kokusunu alıyor fakat bu sefer sirke kokuyorsunuz. Anlayacağınız ne yaparsak yapalım güzellik uğruna bir kokuya maruz kalıyoruz :) 1 su bardağı kadar koysak yeterlidir

Sarımsak kokusunu alıyor fakat bu sefer sirke kokuyorsunuz. Anlayacağınız ne yaparsak yapalım güzellik uğruna bir kokuya maruz kalıyoruz :) 1 su bardağı kadar koysak yeterlidir
Ama çalışıyorum koku olursa rezillik valla

Ama çalışıyorum koku olursa rezillik valla

Canım ben öyle sorun yaşamadım. Bugün yaptım mesela gündüz sonra yıkadım, akşam yanımdakilere hep soruyorum kokuyor mu diye kokmuyo diyolar ama bana kokuyomuş gibi geliyo yanınızdaki kokuyu almıyosa sorun yok

3 haftada bu kadar sac cikmasi ve bu kadar uzamasi mumkun degil. Lutfen olabilecek seyler soyleyin. En az 6 ay gerekli

3 haftada bu kadar sac cikmasi ve bu kadar uzamasi mumkun degil. Lutfen olabilecek seyler soyleyin. En az 6 ay gerekli

Ben olmayacak bir şey söylemiyorum, elime bir şey geçmeyecek çünkü. Uzayan bir saçta yok açıkcası saç telleri kalınlaştı ve diplerden saç çıkmaya başladı o size uzamış gibi geliyor olabilir, normaldir..

Sirkeli sudan sonra lavanta suyu sprey gibi saca skilabilir..
Ve bir bardak sirke cok cok fazla..
Ben iki litre suya iki kapak sirke koyuyorum anca, gerci elim alisti artik direk goz karari yapyorum ama bir bardak koymayin asla.

Sirkeli sudan sonra lavanta suyu sprey gibi saca skilabilir..
Ve bir bardak sirke cok cok fazla..
Ben iki litre suya iki kapak sirke koyuyorum anca, gerci elim alisti artik direk goz karari yapyorum ama bir bardak koymayin asla.

Ben kokuyu iyice alsın diye direk bir bardak döktüm valla ne kadar çok o kadar iyi mantığıyla ama haklısın dediğin doğru

Ben kokuyu iyice alsın diye direk bir bardak döktüm valla ne kadar çok o kadar iyi mantığıyla ama haklısın dediğin doğru
Ben okadarcik koydugum halde bile sirke kokusu illaki hissediliyor ozellikle sac islakken..
1 bardak sirkenin kokusunu suan dusunemedim bile burnumun diregi kirildi heralde benim..

Ben okadarcik koydugum halde bile sirke kokusu illaki hissediliyor ozellikle sac islakken..
1 bardak sirkenin kokusunu suan dusunemedim bile burnumun diregi kirildi heralde benim..

O kadar sirkenin kokusu inanılmaz kötü oluyo, sarımsaktan eser kalmıyo bu sefer sirke kokuyo artık sirkeyle yıkamıyorum sarımsaktan daha kötü koktuğu için

Masallah cok guzel sonuc vermis kokusu kaliyor mu peki
Bende deneyeyim dogumla birlikte iyice azaldi saclarim pirasa gibi oldu
Tesekkurler

Mutlaka yapıcam benimde böyle bir problemim var.Sarımsağın zaten çok faydasını biliyoruz zeytin yağınında ama bu kadar kısa sürede bu değişim,muhteşem bence ya.Bende mutlaka ve mutlaka yapıcam.Bıktım usandım dökülen saçların yerine bakıp hüsran yaşamaktan

zeytinyaginin miktari ne kadar olmali

uzun zamandır saç dökülmesiyle uğraşıyorum,ben yumurta sarısı ve zeytin yağı,yılan vs. uyguladım ama sizin uyguladığınız kadar etkisini görmedim.sırf kokusu için yapmıyordum bu kürü ama denicem mutlaka,teşekkürler...

yılan yağı yazcaktım yarım kalmış
Yılan yağının içeriği belli değilmiş. Dükkanım vardı bir ara ordan biliyorum. Kullanmayın bence. Hint yağı saç telini kalınlaştırır mesela çok iyidir. Bir de şu ampullerle düzenli yapılması lazım olan yağ kürleri var

saçlarınız ne kadar sürede dökülmüştü?bende uzun yıllardır ilk fotoğraftaki halinize benzer bi sıkıntı yaşıyorum ama çözüm bulamadım. acaba sizinki kısa sürede döküldü de sonra döken durum ortadanmı kalktıki?bu kadar hızlı bir çözüme daha önce şahit olmadımda. yani dökülmüş haliyle ne kadar zaman geçirmiştiniz

Şok oldum. Saçınızın rengi ilk resimde daha açık tonda duruyor?
Bu arada zeytinyağının miktarını da yazarmısınız. Bu karışımı sürünce saçınızı sarıyor musunuz ?(poşetle falan)

Zeytinyağını ne kadar koyucaz ?
Çok sağolun paylaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…