Yılan yağının içeriği belli değilmiş. Dükkanım vardı bir ara ordan biliyorum. Kullanmayın bence. Hint yağı saç telini kalınlaştırır mesela çok iyidir. Bir de şu ampullerle düzenli yapılması lazım olan yağ kürleri var
Eki Görüntüle 1762180
hanımlar benim saçımda ciddi anlamda dökülme vardı ve buna kesin çözüm buldum sizinle paylaşmak istiyorum. Has zeytinyağına 5-6 sarımsak ezin 2-3 gün bekletin ve haftada bir gün saçınıza sürün 2 saat bekleyin daha sonra muhteşem sonuçu görün. Benim 3. Yapışım ve değişikliği sizinle paylaşıyorum :))
Çok kötü kokuyor ya. keratin yüklüyormuş saça diye denemiştim bende çok öncelerden bi kaç kez. Duşta onu çıkarana kadar canım çıkıyordu.
Tam olarak anlattığın gibi yapmamıştım tabi. Hemen karıştırıp sürmüştüm..
Onun dışında bi ton şey yapıyorum saçlarıma, buna rağmen kel kalırsam da ileride, kader utansın !
Kücük kavonoza zeytinyağı doldurdum ama has zeytinyağı, 6-7-8 adet sarımsak dövün ve koyun ben elidor kullandım isterseniz siz bitkisel bir sampuan kullanabilirsiniz
saçlarınız ne kadar sürede dökülmüştü?bende uzun yıllardır ilk fotoğraftaki halinize benzer bi sıkıntı yaşıyorum ama çözüm bulamadım. acaba sizinki kısa sürede döküldü de sonra döken durum ortadanmı kalktıki?bu kadar hızlı bir çözüme daha önce şahit olmadımda. yani dökülmüş haliyle ne kadar zaman geçirmiştiniz
Şok oldum. Saçınızın rengi ilk resimde daha açık tonda duruyor?
Bu arada zeytinyağının miktarını da yazarmısınız. Bu karışımı sürünce saçınızı sarıyor musunuz ?(poşetle falan)
uzun saçı seven biriyim aslında ama hangi bakımı yaparsam yapayım öncesinde sıfıra vurmak iyi gelecektir diye düşünüyorum..5-6 ay sonrada uzarsada kestiğim kendi saçlarımla kaynak yaptırırm belki şuan onu araştırıyorum..