Kadınların korkusu kel kalmaya çözüm

ilk defa duydum,teşekkür ederim.yağ kürlerinide denedim ama çok düzenli yapamadım maalesef

Peki nekadar zeytin yağına sarımsak eklediniz bende kel kalmak üzereyim lütfen bide saçımıza sürdükten sonra hangi şampuanla yıkadınız

Çok kötü kokuyor ya. keratin yüklüyormuş saça diye denemiştim bende çok öncelerden bi kaç kez. Duşta onu çıkarana kadar canım çıkıyordu.
Tam olarak anlattığın gibi yapmamıştım tabi. Hemen karıştırıp sürmüştüm..
Onun dışında bi ton şey yapıyorum saçlarıma, buna rağmen kel kalırsam da ileride, kader utansın !

Peki nekadar zeytin yağına sarımsak eklediniz bende kel kalmak üzereyim lütfen bide saçımıza sürdükten sonra hangi şampuanla yıkadınız

Kücük kavonoza zeytinyağı doldurdum ama has zeytinyağı, 6-7-8 adet sarımsak dövün ve koyun ben elidor kullandım isterseniz siz bitkisel bir sampuan kullanabilirsiniz

Zeytinyag zaten kendi basina mucize. Sarimsak da oyle.
Degerli bir paylasim. Kotu kokusuna ragmen uygulanir, sonuc kesin.
Tesekkuler konu sahibi :)

Ben saçlarımı boyattıktan sonra çok yıprandı ve dökülmeye başladı yaklaşık 6 ay kadar dökülme devam etti ve o hali aldı

Evt ben de dökülen saçlarimabu kürü uygulamistim cooook faydasini gordum kisa zamanda.tavsiye ederim ben de.kötü kokusunu alsin diye icine birkac damla menekse yagi damlatiyordum galiba emin degilim.haftada 2 kere uyguluyordum bunu.

Renk tonu ortamın ışığından kaynaklanabilir. Bir küçük kavanoz miktarı. Evet poşetle sarıp 2 saat bekletiyorum

Ben sarimsak surmustum saclarima.. kokusu uc dort gun gitmedi.. aslinda en etkilisi sarimsak ama kokuyo iste.. buna bir cozum buldunuzmu ?

Ben sarimsak surmustum saclarima.. kokusu uc dort gun gitmedi.. aslinda en etkilisi sarimsak ama kokuyo iste.. buna bir cozum buldunuzmu ?

Bende nedense koku problemi olmadı ertesi gün saçımı yıkadığımda kokudan eser kalmıyor

benimde saçlarım ilk fotoğraftaki gibi..çok dökülüyor demir eksikliğim var..sıfıra vurmayı düşünüyorum..

benimde salarım ilk fotoğraftaki gibi..çok dökülüyor demir eksikliğim var..sıfıra vurmayı düşünüyorum..

Bende de demir eksikliği var. Sıfıra vurmadan önce sabrederek 1-2 ay bunu denemenizi tavsiye ederim

Bende de demir eksikliği var. Sıfıra vurmadan önce sabrederek 1-2 ay bunu denemenizi tavsiye ederim
uzun saçı seven biriyim aslında ama hangi bakımı yaparsam yapayım öncesinde sıfıra vurmak iyi gelecektir diye düşünüyorum..5-6 ay sonrada uzarsada kestiğim kendi saçlarımla kaynak yaptırırm belki şuan onu araştırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…