- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Marangoz marangoz olalı böylesini görmemiştir. İnsan bari daha kibar söyler ya da birkaç şeyi yaparım der yahu.Düzelmez. Marangoza verirseniz belki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marangoz marangoz olalı böylesini görmemiştir. İnsan bari daha kibar söyler ya da birkaç şeyi yaparım der yahu.Düzelmez. Marangoza verirseniz belki.
Yani ya aç aç bekleseydi öyle kocalar da var sonuçtaAma yediğini topluyormuş canım sizde abartmayın![]()
![]()
Bu dediğine ciddi ciddi inanan çok genç kızımız var. Evlenince bana daha çok aşık olacak, sevişicez aklını başından alıcam, bir dediğimi ikiletmeyecek sanıyorlar.Düzelir düzelir. Evlenince üzerlerindeki öküz kostümünü anında çıkarıp dünya iyisi, her işe yardım eden, ellerinden her iş gelen, mükemmel ponçik adamlara dönüşüveriyorlar.
Bide ben dağıtırım sen toplarsın senin işin bu diyoYani ya aç aç bekleseydi öyle kocalar da var sonuçta![]()
Amaninnnn dağlara taşlaraYani ya aç aç bekleseydi öyle kocalar da var sonuçta![]()
kavga ettik bunun için şaka falan değilBelki şaka demiştir yani inşallah :)
Nişanlımla bi konuda tartıştık. Ben onun görüşünü almak için evlenince ev işlerinde yardım edermisin diye sordum.
Çok dağınık bi insan kendisi evlenince böyle dağıtmazsın etrafı diye sordum. Nişanlımda, dağıtırım sen toplarsın dedi senin görevin bu ne diye evleniyoz biz canım isterse yardım ederim istemezse etmem dedi. Ve ben bu laflarını çok sinirlendim. Sen yokken Yemek yerim masayı toplarım ama silmem bunlar senin görevin dedi çok sinir oldum sizce ne yapmalıyım bu insan düzelirmi?
En azından dürüst olmuş, iyi bir şeyMarangoz marangoz olalı böylesini görmemiştir. İnsan bari daha kibar söyler ya da birkaç şeyi yaparım der yahu.
Onun işi evin geçimiyle ilgilenmekmiş onun dışında ev işleri görevi değilmişÖnce siz kabullenin, yardım değil iş bölümü.
Evdeki her iş sizin kadar onun da işi.
Bu lafların üstüne evlenirseniz şikayet etmeyin durumdan.
Aylık maasta vericekmiymiş sigorta yemek yol varmı konustunuzmuBide ben dağıtırım sen toplarsın senin işin bu diyo![]()
Çenenizi yorduğunuza değmez.Onun işi evin geçimiyle ilgilenmekmiş onun dışında ev işleri görevi değilmiş
Bu dediğine ciddi ciddi inanan çok genç kızımız var. Evlenince bana daha çok aşık olacak, sevişicez aklını başından alıcam, bir dediğimi ikiletmeyecek sanıyorlar.. Evlenince değişir mi sorusunun altında yatan düşünce bu.