Kadınların üstüne neden bu kadar gidiliyor?

Aynen öyle benim lezbiyen olmamdan önce şu konuyu ele almak gerekli kızlar niye birbirine baskı yapıyorlar? Erkek arkadaşın var mı yok mu diye vs. Bu iğrenç bir şey.
Bu bakış açısıyla alakali. Size öyle geliyordur. Bir kız erkeklerden hoşlanmak istiyorsa hoşlanır istemiyorsa baskı da görse bunu umursamaz. Size erkek arkadaşın var mı? Yoksa neden yok diye günde 438384 defa soruyorlarsa bunu sorun olarak gör de yani sohbet anında geçen konusmalar gibi geldi bana.

Her zaman farklı çağların insanları bir arada yaşar. Bazı gençler evliliğe karşı, bazıları karşı cinse karşı, bazıları hemcinsine karşı, bazıları da çeyiz nişan düğün derdinde. Hiçbir mecburiyetiniz yok aslında, toplum baskısına maruz kalmamanın yolu kendinizi eğitip ekonomik özgürlüğünüzü kazanmaktır. O zaman birileri konuşur ama siz duymazsınız bile. Kendi hayatının kontrolünü ele geçirmek için eğitim ve iş olmazsa olmaz. Maddi olarak bağlı olduğumuz insanlar bizi kontrol etme hakkını görür kendinde.

Şu konuda bile konu sahibinin üstüne gitmiş herkes. Resmen kadının düşmanı kadın
Abla ama farkında değil oda kız arkadaşlarının üstüne gitmiş kısmen sırf erkek arkadaşlarına mesaj attıkları için zorba gibi ithamlarla üstlerine gidiyor
bu ne yaman çelişkiiiii

Sen niye kız arkadaşlarına, erkek arkadaşlarına gece geç saatte yazdı diye zorba diyorsun ???
Ama o erkekler bu kızları tanımıyormuş bile. Sadece derslerde aynı ortamda bulunuyorlar. Ayrıca zorbalık bana yaptıklarına dedim.

Sizin düşünceleriniz hiç normal değil bence
“20 yaşındaki bir kız 5 yıl önce karma bir lisede okuduysa eğer yanakların çok az veya hiç sakal olmayan erkekler görüyordu. Şimdi 20 yaşına geldiğinde ise üniversitede sakallı, oldukça kıllı yaşıt karşı cinslerini görüyor. Ben bir genç kız olarak kızların, erkeklerin bu değişimlerini nasıl kabullendiklerine akıl sır erdiremiyorum.” Demişsiniz ben de sizin bu düşüncenize akıl sır erdiremedim. 5 yıl demek zaten 20 yaşında bi insanın toplam hayatının 4te biri demek. Elbette bu tarz değişimler olacak yok sakalı çıkacak yok bilmem ne olacak, bu milyonlarca yıldır böyle. Siz niye bu doğal süreci kabul edemiyorsunuz? Yeni doğan bebekle 5 yaşındakini kıyaslayın. Yeni Doğanken annesinin memesinden süt içmesi veya altına kaka yapması, derdini sadece ağlayarak anlatması ne kadar normalse 5 yaşında bunları yapması o kadar tuhaf olur. Çünkü doğal gelişim süreci bu şekildedir. Siz diyorsunuz ki neden 5 yıl önce meme emerken şimdi emmemesinin kabul edilmesine akıl sır erdiremiyorum!!!

Kavgacı, küfürbaz, yanında bıçak taşıyan, çoğunluğu çirkin, zorba insanlardan nasıl hoşlanabiliriz?
Böyle erkeklerden hoşlanmaz ki akıllı insan:) gayet tatlı, esprili, gitar çalan, jestler yapan, usuyunce ceketiyle saran, kucağına alıp taşıyan insanlardan hoşlanıyorum ben , 17 yasimdan 31 yaşima kadar var yani böyleleri piyasada,hem de çokça

Abla ama farkında değil oda kız arkadaşlarının üstüne gitmiş kısmen sırf erkek arkadaşlarına mesaj attıkları için zorba gibi ithamlarla üstlerine gidiyor
bu ne yaman çelişkiiiii
Karşı cinse gece mesaj atılması doğru mu? Hem de sadece ismen bildiğin!

Gayette onlara bunun zorbalik olduğunu demişsin ??? Konunu bide sen oku istersen

Çok haklısınız. Ben çok tahammüllü olmaya çalışıyorum zaten.

Karşı cinse gece mesaj atılması doğru mu? Hem de sadece ismen bildiğin!

Size ne? Bakın siz de insanlara baskı yapıp belirli kalıplara sokuyorsunuz. İstediği saatte mesaj atar o karşı tarafı ilgilendirir. Rahatsız oluyorsa söyler.

Dedim ya erkekler bunları engellemiş. Demek ki rahatsız oldular.
Tamam da bu onları ilgilendirir , sırf bir erkeğe İsmen bildikleri erkeğe mesaj attı diye sende kız arkadaşlarına zorbalık yaptınız diye sitem etmişsin, yani kadinlarin üstüne sende gidiyorsun bunu anla

Kadinlardan hoşlaniyor olabilirsiniz buraya kadar sıkıntı yok ama geri kalan dusunceleriniz aşiri garip geldi bana ya.

Erkekler neden kizlardan rahatsiz olsun, ya da tersi. Buyume sürecinde erkekler de kadinlar da vucutlarinda değisim yaşar bu niye urkutucu ve kabullenilmez bir şey olsun.
Evlenmek zorunda degilsiniz ama 15 ve 20 yaş arasinda bence dağlar kadar fark var evet, fark olmuyorsa sıkıntı.

Normal olan her şeyden bu ladar ürkmeniz, korkmaniz vs butun kavramlar kafanizda karişmiş yani sanki dünyaya bu yaşinizda gökten düşmüş gibi bir haliniz var. Bir psikolojik destek vs alin.

Tamam da bu onları ilgilendirir , sırf bir erkeğe İsmen bildikleri erkeğe mesaj attı diye sende kız arkadaşlarına zorbalık yaptınız diye sitem etmişsin, yani kadinlarin üstüne sende gidiyorsun bunu anla
Sitem etim fakat yüzlerine bir şey demedim. Sadece sessizliğimi korudum.

Erkeklere değil de, kadınlara ilgi duyduğunuzu anlatmak için; neden destan yazdığınıza anlam veremedim.

Sitem etim fakat yüzlerine bir şey demedim. Sadece sessizliğimi korudum.
Herkes düşünce ve davranışlarında özgürdür (başkalarını ciddi ve tehlikeli boyutlarda etkilemediği sürece) , boşverin yani bunları

Ürkütücü işte 15 yaşında bir kızı düşün lise boyunca sadece sınıfta hemcinsleriyle muhatap oluyor, arkadaş oluyor. Sonra yıllar geçip lise bitiyor. Ve pandemi faktöründe de iki sene evde kaldık. Yani erkek vücudunun bu sözünü ettiğim örneklediğim kıza çok rahatsız edici gelmesi gerekir. Örneğin bu kız kendinden uzun bir erkek görünce bile bunu acayip bulabilir. Bana normal olan bu gibi görünüyor.

Şu kısma takıldım ben. Yazdıklarınızda birbiriyle alakası olmayan noktalar var haklı olduğunuz kısımlarda var ama şu kısım çok saçma. Çekici gelir çoğu kıza erkeğin sakalının cıkması yüz hatlarının oturması kalıplaşması vs. Ve erkeğede kızların kadınsılaşması çekici gelir. Sizin tercihiniz lezbiyenlik olabilir ama erkeklerin değişimini kabul eden kızlara akıl erdirememeniz cok saçma. Şöyle 3 numara saçlı kirli sakallı güzel kaşlı güzel dişli gülüşlü orta yapılı boylu bir erkeğe dibi düşmeyecek pek kız yoktur siz hariç oda sizin tercihiniz yani yargılamak olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…