Kadınların üstüne neden bu kadar gidiliyor?

Ben ilk kez kaydoldum ilk kez konu açtım.

Söz ettiğiniz saçma sapan şekilsiz yaratığımsı bir vücut neden hoşuma gitsin ki? Kadın olduğum için mi? Bunun bir ilerisi neden evlenmiyorsun, neden hamile kalmıyorsun olur. Ben ileride bu baskılarla karşılaşmak istemiyorum.

Neden herkesi kendin gibi saniyorsun ki?
Ben cocukken erkeklerle de oynuyordum. Lisede erkek arkadaşlarim da oldu surekli, flörtlerim sevgililerim de oldu lisede. Bir çok kişi de bu şekildedir.

Erkeksiz fanusta buyutulup bir anda erkek gormuş gibi tuhaf tuhaf konuşmayin yani. Sanki sakalli erkegi ilk universtede gördünüz. Sokakta da mi gormuyorsunuz?

20 yaşında bir kızın erkeklerden hoşlanması inanın ki çok zor. Kavgacı, küfürbaz, yanında bıçak taşıyan, çoğunluğu çirkin, zorba insanlardan nasıl hoşlanabiliriz?
Kadinlar her yaşta erkeklerden hoşlanabilir gayet hatta ilkokulda bile olur hoşlanti tabi yetişkinler gibi degil. Bu normal bir şey zor filan da degil. Erkeklerin hepsi kotu ozelliklerle dolu değil oyle adamlardan hiç bir yaşta hoşlanilmamali.

Ergenlikten çıkamadın sancılarını çekiyorsun sanırım. Senin kaskatı kurallarla lezbiyen olman, daha doğrusu kuvvetle muhtemel ailene isyan etme amaçlı lezbiyen takılman heteroseksüel insanlara hakaret etme hakkını sana vermez.kimseye şekilsiz yaratığımsı gibi garip ifadelerde bulunamazsın

Karşılaşma o zaman. Uzak dur. Senin düşüncelerin de Lezbiyen olmayan birine göre yaratigimsi vücuda bürünmüş gibi gelebilir.

Aynen öyle benim lezbiyen olmamdan önce şu konuyu ele almak gerekli kızlar niye birbirine baskı yapıyorlar? Erkek arkadaşın var mı yok mu diye vs. Bu iğrenç bir şey.

Benim genç kız olduğum dönemde bu tip baskılar yoktu
Gitgide kültür ve eğitim seviyesinin düşmesinden kaynaklanıyor bu
Bu arada insanlar doğumlarından itibaren değişir, 20-30-50 li yaşlarda bebek suratlı olacak halleri yok, insanoğlunun yaratılışı böyle, bu değişimi kabullenmek diye absürt bir durum olamaz yani, farklı bir seçenek yok çünkü

İnsan ırkının büyük çoğunluğu heteroseksüel, siz değilsiniz diye bir cinsi karalamanın manası yok, benim tarafımdan da bakarsanız lezbiyenlik iğrenç ötesi geliyor ama olanlara tü kaka demiyorum. Kimsenin tercihi/yönelimi adı her neyse beni bağlamıyor ama bu aralar bununla ilgili fazla konu görüyorum,dikta etmeye çalışır gibi bir hal var, hiç dikkatimi çekmeyen, tepki göstermediğim insan yaşayışlarından rahatsızlık duymama sebep oluyorsunuz. Bu arada kendi beden algınızla bir sorununuz var burası net, o konuyu çözün bence. Kendinle ilgili sorunu çözebiilrsen lezbiyen olmadığını da göreceksin :)))

Sen erkeklerden istediğin kadar uzak dur mümkünse. Ama kimseye kendi kabul ettiğin düşünceyi hakaretlerinle kabul ettirmeye çalışamazsın. Yaratık saçma sapan dediğin insan olmasa sende dünyaya gelemezdin

Daha fazla konu olması beni çok mutlu etti umarım daha da artar.

Daha fazla konu olması beni çok mutlu etti umarım daha da artar.

Sizin gibi nefret dolu varlıkların toplumda artmasını asla istemem
Lezbiyen olmadığınız gibi, onların ağzından yazmanız da utanç verici
Belli ki insanları tahrik edip, polemiğe sokmak için buradasınız ama bu şekilde varacağınız bir yer yok
Saygı görmek istiyorsanız önce saygı göstermeyi öğrenip başkalarına hakaret etmemelisiniz
Trol değilde cidden bu düşüncelere sahipseniz yardım almanız gerekir, onun yeri de burası değil
Nefret insanı felakete sürükler, sağlıksız düşüncelerinizden arınmak için çabalarsanız mutlu olabilirsiniz, çevrenizdeki hem kadınlardan hem erkeklerden nefret ederken sağlıklı bir ilişki imkanınız kalmıyor maalesef iki tür var dünya üzerinde o yüzden ruhunuzu yormayın

Yapma, bütün insanlar güzel değildir. Bütün hayvanlar ya da bitkiler de güzel değildir. Canlıların büyüme özelliğiyle çirkinliği bağdaştırma. Cinsel çekim hissetmediğimiz canlılardan tiksinmeyiz. Görecelidir beğenme tamam ama beğenmediğimiz erkeklerden tiksinmeyiz. Ya da kadınlarla olmayı tercih etmiyoruz diye kadın bedeninden tiksinmeyiz. Bu kadar genel bir nefret, tiksinme duygusu seni yorar. Özgürlüğün yolu eğitim, iş dedik. Kimse sana baskı yapamaz, rahat yaşarsın. Etraftan şikayetçi olmayı bırak, kendi beğenilerine göre hayatını yaşa. Öfken kendine yönelikse eğer, bunu çöz önce.

Düşündüm de sen benim yaşıtim olan hiçbir hemcinsim bir erkekle sevgili asla olamaz diyen üye misin yoksa ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…