Ben ilk kez kaydoldum ilk kez konu açtım.Siz daha önce bu konuyu başka üyelikle açtınız değil mi?
Mesele sizin kadınlardan hoşlanmaz değil bunun olması gerekenmiş gibi saçma sapan bir yere getirmeniz. Siz kadinlardan hoşlanıyorsunuz diye erkekleri bu kadar gömmeye de gerek yok.
Söz ettiğiniz saçma sapan şekilsiz yaratığımsı bir vücut neden hoşuma gitsin ki? Kadın olduğum için mi? Bunun bir ilerisi neden evlenmiyorsun, neden hamile kalmıyorsun olur. Ben ileride bu baskılarla karşılaşmak istemiyorum.Şu kısma takıldım ben. Yazdıklarınızda birbiriyle alakası olmayan noktalar var haklı olduğunuz kısımlarda var ama şu kısım çok saçma. Çekici gelir çoğu kıza erkeğin sakalının cıkması yüz hatlarının oturması kalıplaşması vs. Ve erkeğede kızların kadınsılaşması çekici gelir. Sizin tercihiniz lezbiyenlik olabilir ama erkeklerin değişimini kabul eden kızlara akıl erdirememeniz cok saçma. Şöyle 3 numara saçlı kirli sakallı güzel kaşlı güzel dişli gülüşlü orta yapılı boylu bir erkeğe dibi düşmeyecek pek kız yoktur siz hariç oda sizin tercihiniz yani yargılamak olmaz
Ben ilk kez kaydoldum ilk kez konu açtım.
Ürkütücü işte 15 yaşında bir kızı düşün lise boyunca sadece sınıfta hemcinsleriyle muhatap oluyor, arkadaş oluyor. Sonra yıllar geçip lise bitiyor. Ve pandemi faktöründe de iki sene evde kaldık. Yani erkek vücudunun bu sözünü ettiğim örneklediğim kıza çok rahatsız edici gelmesi gerekir. Örneğin bu kız kendinden uzun bir erkek görünce bile bunu acayip bulabilir. Bana normal olan bu gibi görünüyor.
Kadinlar her yaşta erkeklerden hoşlanabilir gayet hatta ilkokulda bile olur hoşlanti tabi yetişkinler gibi degil. Bu normal bir şey zor filan da degil. Erkeklerin hepsi kotu ozelliklerle dolu değil oyle adamlardan hiç bir yaşta hoşlanilmamali.20 yaşında bir kızın erkeklerden hoşlanması inanın ki çok zor. Kavgacı, küfürbaz, yanında bıçak taşıyan, çoğunluğu çirkin, zorba insanlardan nasıl hoşlanabiliriz?
Ergenlikten çıkamadın sancılarını çekiyorsun sanırım. Senin kaskatı kurallarla lezbiyen olman, daha doğrusu kuvvetle muhtemel ailene isyan etme amaçlı lezbiyen takılman heteroseksüel insanlara hakaret etme hakkını sana vermez.kimseye şekilsiz yaratığımsı gibi garip ifadelerde bulunamazsınSöz ettiğiniz saçma sapan şekilsiz yaratığımsı bir vücut neden hoşuma gitsin ki? Kadın olduğum için mi? Bunun bir ilerisi neden evlenmiyorsun, neden hamile kalmıyorsun olur. Ben ileride bu baskılarla karşılaşmak istemiyorum.
Karşılaşma o zaman. Uzak dur. Senin düşüncelerin de Lezbiyen olmayan birine göre yaratigimsi vücuda bürünmüş gibi gelebilir.Söz ettiğiniz saçma sapan şekilsiz yaratığımsı bir vücut neden hoşuma gitsin ki? Kadın olduğum için mi? Bunun bir ilerisi neden evlenmiyorsun, neden hamile kalmıyorsun olur. Ben ileride bu baskılarla karşılaşmak istemiyorum.
Ben akışta bir tane daha eşcinsellik temalı yazı görmüştüm ondan mı bahsediyorsunuz?tatlidunyaa ile konularınız baya benzer
Aynen öyle benim lezbiyen olmamdan önce şu konuyu ele almak gerekli kızlar niye birbirine baskı yapıyorlar? Erkek arkadaşın var mı yok mu diye vs. Bu iğrenç bir şey.
Sen erkeklerden istediğin kadar uzak dur mümkünse. Ama kimseye kendi kabul ettiğin düşünceyi hakaretlerinle kabul ettirmeye çalışamazsın. Yaratık saçma sapan dediğin insan olmasa sende dünyaya gelemezdinSöz ettiğiniz saçma sapan şekilsiz yaratığımsı bir vücut neden hoşuma gitsin ki? Kadın olduğum için mi? Bunun bir ilerisi neden evlenmiyorsun, neden hamile kalmıyorsun olur. Ben ileride bu baskılarla karşılaşmak istemiyorum.
Daha fazla konu olması beni çok mutlu etti umarım daha da artar.Kimsenin tercihi/yönelimi adı her neyse beni bağlamıyor ama bu aralar bununla ilgili fazla konu görüyorum,dikta etmeye çalışır gibi bir hal var, hiç dikkatimi çekmeyen, tepki göstermediğim insan yaşayışlarından rahatsızlık duymama sebep oluyorsunuz. Bu arada kendi beden algınızla bir sorununuz var burası net, o konuyu çözün bence. Kendinle ilgili sorunu çözebiilrsen lezbiyen olmadığını da göreceksin :)))
Tamam ben başta ne kadar hoşgörülü olduğumu dedim zaten.Karşılaşma o zaman. Uzak dur. Senin düşüncelerin de Lezbiyen olmayan birine göre yaratigimsi vücuda bürünmüş gibi gelebilir.
Daha fazla konu olması beni çok mutlu etti umarım daha da artar.
Ben akışta bir tane daha eşcinsellik temalı yazı görmüştüm ondan mı bahsediyorsunuz?
Eleştirdiğiniz insanlardan hiçbir farkıniz yokTamam ben başta ne kadar hoşgörülü olduğumu dedim zaten.
Şu an bile var hatta ona da yorum yazdım.Akışta görmeniz imkansız
Yapma, bütün insanlar güzel değildir. Bütün hayvanlar ya da bitkiler de güzel değildir. Canlıların büyüme özelliğiyle çirkinliği bağdaştırma. Cinsel çekim hissetmediğimiz canlılardan tiksinmeyiz. Görecelidir beğenme tamam ama beğenmediğimiz erkeklerden tiksinmeyiz. Ya da kadınlarla olmayı tercih etmiyoruz diye kadın bedeninden tiksinmeyiz. Bu kadar genel bir nefret, tiksinme duygusu seni yorar. Özgürlüğün yolu eğitim, iş dedik. Kimse sana baskı yapamaz, rahat yaşarsın. Etraftan şikayetçi olmayı bırak, kendi beğenilerine göre hayatını yaşa. Öfken kendine yönelikse eğer, bunu çöz önce.Söz ettiğiniz saçma sapan şekilsiz yaratığımsı bir vücut neden hoşuma gitsin ki? Kadın olduğum için mi? Bunun bir ilerisi neden evlenmiyorsun, neden hamile kalmıyorsun olur. Ben ileride bu baskılarla karşılaşmak istemiyorum.
Deniz SekiBendeniz de harika bir sanatçı değil mi? Sever misin?
haftalar önce de bendeniz le ilgili aynı tarzda konu açmıştıDeniz Seki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?