Kadınlığını kullan ???

Annenin ellerinden öpüyorum..takdire şayan gerçekten

Anasından her geldiginde kırmızı gecelik giyip yerlerdeki kırıntıları toplayın o gece böyle geçince ertesi güne unutur dolduruşları

Kırmızı gecelik, babydoll, jartiyer falan iste kardeş, bolca doldur cekmecelere...

Cok dogru bir yorum kv cok cakaldir esin haric herkese beni kotuler laf sokacaksa kimse yokken sokar.Ben de hep esime annesini sikayet ederim cok cok cok hakli olsam bile her zaman kotu ben olmusundur.Oldugun gibi bir insansan kotu oluyorsun yapacak bir sey yok

Aradaki mevzuları bilmiyoruz ama bence barış onlarla. Esin en azından bunu söylemeyi kessin. Mesafeli bir şekilde gidip gelirsiniz. Eşini asla tek yollama şeytan demek ki kadın. Esin de bunu yüzüne vuramasin. Bunlar kayinvalidenin lafları kim bilir nasıl agliyor eşine yalandan.

Bravo annenize,benim annemde söylüyor ama nafile ben sanırım çok daha kinciyim unutamıyorum. Ama şuda bir gerçek eşime kötüledikçe ailesini gözünde daha çok büyütüyor

Vallahi doğru diosun canim da nasıl barışacaz.kizimin doğum gününe gelecekti sözde gelmedi pislik kadin.belki bahane olur barışırdık yalandan.bende adım atmak onun ayağına gitmek istemiyorum hiç !!

Kadınlığının bu konuda ile yarayacağına inanmıyorum. O an için işe yarar kocan da sen de mutlu olursun.Annem evimize gelmiyor ama olsun karım kadınlığını kullanıyor demez yani. Kadınlığını kullandığınla kalırsın.

Ben de böyle düşünüyorum canim aslında mantığına yatmasi içine sinmesi lazim durumumuzun böyle daha iyi olduguna

Vallahi doğru diosun canim da nasıl barışacaz.kizimin doğum gününe gelecekti sözde gelmedi pislik kadin.belki bahane olur barışırdık yalandan.bende adım atmak onun ayağına gitmek istemiyorum hiç !!
Bayram geliyor al sana bahane:)
Sana tavsiyem bariş ama mesafeli ol herzaman,böylece eşinlede problem yaşamazsınız. Birde az evel yazdiğimm gibi onlarla ilgili konuştukla erkekler ailelerine daha çok yapışıyorlar maalesef bence hiç onların ismini dahi geçirme evde. Şahsen bizim evde kaynanamın ismi
Geçmediği sürece eşimle leyla ile mecnun gibiyiz:))

Maşşallah:)) çatlasın kaynanalar...

Sizde konularda sürekli suçlu olan tarafı koruyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…