- 8 Kasım 2014
- 4.866
- 10.582
- 408
- Konu Sahibi Tgcervanne0133
-
:))Ay çok güldük ya alemsin :)
Bence çatlasın kötü kalpli tüm insanlar :)
Eşim birazdan gelecek başlıcam bende "aslanım,yiğidim,paşam "Ay çok güldük ya alemsin :)
Vallahi harikasın...konusmayi ezber yapıp soylucem:)ben bu kadar başarılı cümleler kuramam inan.:))
Saka bi yana da bence işveden cilveden cok, sana konuyu açtığı zaman sakin bi şekilde de ki
"onların neler yaptıklarını beni nasıl uzduklerini biliyorsun, aynılarını benim ailem yapsa kendi aileme de ayni tepkiyi gösterirdim, ben de isterdim kayinvalidemle anne-kiz gibi olayim iyi geçinelim, ben hep evlilikte bunu hayal ederdim ama bana yapılanları içimden atamıyorum, hadi karsima geç 'durduk yere böyle yapıyorsun onlar sana hic bisey yapmadilar' de, diyebilir misin, diyemezsin. Peki bildigin halde neden beni suclar gibi konusuyosun ben de boyle olmak istemezdim zaten ama kirginim işte, üstelik ne kadar kırgın da olsam baska kadinlar gibi seni baskilamiyorum, annenle görüşme falan demiyorum, onlarla olan iliskine karışmıyorum, çünkü ne kadar hata da yapsa anneyle evlat kopamaz biliyorum, tüm yapilanlara ragmen bu düşünceli davranisim icin tesekkur etmen gerekirken hala evimizin huzurunu bozuyosun, yapma bunu, istedigin gibi görüş, ihtiyaclari olduğunda yanında ol ama onlar yüzünden evimizde huzursuzluk çıkarma" de.
O zaman benim yorumlarimi okumayin ve kendi dogru fikirlerinizle konu sahiplerini aydinliga kavusturun.Sizde konularda sürekli suçlu olan tarafı koruyosunuz
Annesiyle aramızdaki mesafeyi dengelemiş olsaydı hiç bunlar yaşanmayacaktı.erkekler bunu beceremiyor.karisini ve annesine birden yetemiyorVallahi harikasın...konusmayi ezber yapıp soylucem:)ben bu kadar başarılı cümleler kuramam inan.
Ama sakın "onlar şunu şunu yaptilar bunu bunu dediler" deme, zaten biliyor hepsini, sen bu konuşmadaki gibi onlarin yaptığı kötülüklerin ayrintisini vermeden konus :))Vallahi harikasın...konusmayi ezber yapıp soylucem:)ben bu kadar başarılı cümleler kuramam inan.
Merak etme asayiş berkemal:))Ama sakın "onlar şunu şunu yaptilar bunu bunu dediler" deme, zaten biliyor hepsini, sen bu konuşmadaki gibi onlarin yaptığı kötülüklerin ayrintisini vermeden konus :))
Hahahahahahahah yaaaaaKaynanamın suratını görsen ötelere kaçarsın :)
Ayni seyi bende yasiyorum hic kimseyle konusmuyorum ailesinden bakalim nereye kadar devam edecek bu durum. Cenemi de tutamiyorum malesef saydiriyorum agzima geleni o kadar sinirliyim affedemiyorum bir turlu seni cok iyi anliyorum canim.Merhaba kk güzel hanımları... kaynanamla daha doğrusu eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Yaşanmaması gereken bi suru tatsızlık yasandı aramızda.. eşim tabiki ailesiyle görüşüyor.. fakat eşim oraya gidip gelince değişiyor agresiflesiyor..onceden eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk,anlaşamayınca kiraya çıktık 3 aydır kiradayız..esim orada artık ailesinden (özellikle cadı kaynanam)kim ne diyorsa sorunlar çıkartıyor..beni kiraya çıkarttın,ev orada dururken para veriyorum boş yere,senin ailen gidip geliyor benimkiler gelmiyor vs...bi sürü şey.. aslinda eşimde biliyor böyle olması gerektiğini ama kanıyor annesinin laflarına.. şimdi herkes bana kadınlığını kullan ki kanmasın annesine diyor..kadinligini kullanmak nedir ya tam olarak,ve annesine karşı bu konuda ise yarar mi ??
Sen neler yaşadın anlat biraz rahatlarsinAyni seyi bende yasiyorum hic kimseyle konusmuyorum ailesinden bakalim nereye kadar devam edecek bu durum. Cenemi de tutamiyorum malesef saydiriyorum agzima geleni o kadar sinirliyim affedemiyorum bir turlu seni cok iyi anliyorum canim.
Sakın barışma pişman olursun.Senin yerinde olmayı çok isterdim,keşke hiç görüşmesem eşimin ailesiyle.Hmm onlarla barışmam atmam gereken ilk adım galiba
Aynen ama kaderimize bunlar düştüHer şeyden önce seni mutlu etmeyi sevecek birisini bulmak gerekiyor,yoksa ne yapsak nafile
Sonrasında ise istediğini yapınca çok mutlu olduğunu belli etmek
Bu onlara davranışı tekrar ettirmek için cesaret verir..
Gerisi faso fiso yani
Ben evlerine gitmiyorum ve hiç birini de evime sokmuyorum ama eşimle de mutlu olamıyorum bu sefer..benim ailem gelip gidince ister istemez o da istiyor ailesiyle birlikte olmamızı.. Vallahi çıkmazlardayımSakın barışma pişman olursun.Senin yerinde olmayı çok isterdim,keşke hiç görüşmesem eşimin ailesiyle.
Eşinin aliesi çat kapı oglumuzun evi deyip geliyorlar mi peki size? Bir de bosver kendini ateşe atma,Eşin sonuçta ailesine kendi gidip görüyor hasret gideriyor. Ben olsam barismam, çocuğun var mıydıBen evlerine gitmiyorum ve hiç birini de evime sokmuyorum ama eşimle de mutlu olamıyorum bu sefer..benim ailem gelip gidince ister istemez o da istiyor ailesiyle birlikte olmamızı.. Vallahi çıkmazlardayım
Kiz gelmez mi sabah 7 de kapıya vuruyordu beraber otururken çamaşır serecem diye.halbuki evinin önünde yer var,cati vardı ama illâ bizi uyandırmak için gelirdi :) 1 yaşında kızım var bu arada.Eşinin aliesi çat kapı oglumuzun evi deyip geliyorlar mi peki size? Bir de bosver kendini ateşe atma,Eşin sonuçta ailesine kendi gidip görüyor hasret gideriyor. Ben olsam barismam, çocuğun var mıydı
Şimdi nasıllar peki torun görmeye çat kapı geliyorlar mı?Kiz gelmez mi sabah 7 de kapıya vuruyordu beraber otururken çamaşır serecem diye.halbuki evinin önünde yer var,cati vardı ama illâ bizi uyandırmak için gelirdi :) 1 yaşında kızım var bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?