- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi Tgcervanne0133
-
Oncelikle Allah evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin..ve diğer yavrunu esirgesin..ben de isterdim inan kalabalık sofralar kurup hep beraber yemekler yemeyi ama yaşananlar unutulmuyor.tartisma anında dil durmuyo malesef
Sanki herkesmi cok memnun eşinin ailesinden ? Evlilik özveri gerektirir, aynı fikirdeyim..Kadınlığını kullan ne ya? Mal mıyız biz? Et parçası mıyız? Böyle diyen insanlar asla normal koşullarda sorun çözemezler ve dikkate bile alınmazlar.
Ayrıca eşinize bi yandan hak veriyorum. Herkes ister ailesi evine gelsin. Sanki ne olacak 4 5 saat ya da 1 2 gün yalandan idare etseniz? Eşinizin de gönlü olur. Kvnin Her dediğine evet der geçersiniz.
O kadar çok şey yaşadık ki canim...en güzel gunlerim mahvoldu..evliligimin ilk ayları,hamileligim,lohusaligim..bebegimi bir anneme bi kendi evime taşımak zorunda kaldım.. kaynanam 8 günlük bebeğimle gece 10 da kovdu bizi evden ve namusuma iftira atarak..7 ay annemlerde 1 odada kaldık eşimle.ya daha neler neler.aslinda oğluna da meraklı degil ama eşim borçlarını bitirdi,arabasını aldı ve eline iyi para geçince evlat oldu..simdi o aileyle aynı sofrada olmak çok zor.Senin ailen geliyor fakat onun ailesi gelmiyor .. Kendimi eşinin yerine koyunca gerçekten çok üzücü bir durum, bunun için onu kayınvalidenin doldurması gerekmiyor..
Ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin tabi..Ama işte bazen ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyârdan gideceksin olayına dönüşüyor evlilikler..Eşin şuan sana o sitemleri ediyorsa, sebebi ailesi ile görüşmemen..Bir ömür o adamla olmak istiyorsan bazı şeylere göz yumman gerekebilir..O kadar çok şey yaşadık ki canim...en güzel gunlerim mahvoldu..evliligimin ilk ayları,hamileligim,lohusaligim..bebegimi bir anneme bi kendi evime taşımak zorunda kaldım.. kaynanam 8 günlük bebeğimle gece 10 da kovdu bizi evden ve namusuma iftira atarak..7 ay annemlerde 1 odada kaldık eşimle.ya daha neler neler.aslinda oğluna da meraklı degil ama eşim borçlarını bitirdi,arabasını aldı ve eline iyi para geçince evlat oldu..simdi o aileyle aynı sofrada olmak çok zor.
Haklisin malesef..Ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin tabi..Ama işte bazen ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyârdan gideceksin olayına dönüşüyor evlilikler..Eşin şuan sana o sitemleri ediyorsa, sebebi ailesi ile görüşmemen..Bir ömür o adamla olmak istiyorsan bazı şeylere göz yumman gerekebilir..
Ben de küsmustum gorusmuyordum. Kafam da rahatti.. ama.bi bebegimiz oldu ve dogum sonrasi gorusmeler basladi...Hmm onlarla barışmam atmam gereken ilk adım galiba
O zaman hep anasına giderAnasından her geldiginde kırmızı gecelik giyip yerlerdeki kırıntıları toplayıno gece böyle geçince ertesi güne unutur dolduruşları
Yuuuh suna bak insanliktan nasibini almamis. Ya Insan tanimadigina acir be,ben kedi dogum yapmis diye kediye aciyorum yavrularini korusun diye yer yapiyorum,yemek su koyuyorm onune.. balkonuma kus 2dir yumurtluyor ve su an yavru kuslar var,. Kus boku icinde balkon,ama ekmek.su pirinc bulgur vs atiyorum hala rahat etsinler diye..balkonu kullanmyoruz rahatsiz olmasinlar yavrular ucuncaya kadar diye..ne bicim.bi kadinmis ki.oglunun.evladi o.bebek... seni.oglunu gecsin de bebegi de mi.dusunmemis.. terbiyesiz..Hamileyken bebeğime beddua etti,doğuma gelmedi,halbuki gorumcemde hamileydi ben dogum yaptigimda onu kontrole hastaneye getirdi ben gordum ama bana gelmedi, ben 8 gün sonra evime geçtim bqebeğim kuvezde yatmıştı,8 gün sonra benim evime cikti altlı üstlü oturuyorduk,bende bebeği göstermedim aşağı indi sigortaları indirdi..en sonda namusuma iftira attılar gorumcemle beni dövmeye kalktılar kirki çıkmamış bebeğimle gece 10 da evden kovulduk.. 7 ay annemlerde yaşadık eşimle.3 aydırda kiradayız.
Klasik türk kadını yorumu biliyorum ama çocuğum var henüz 1 yaşında..o kendi isteğiyle gelmedi bu dünyaya onun için gittiği yere kadar sabretmeyi,evliliğimi düzeltmeye çalışıyorum iste
Onlarin benim evime gelmesini beklemeyeyim degil mi ilk olarak..sen oyle mi yaptin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?