Kadınlığını kullan ???

Tgcervanne0133

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
1.499
11.232
158
34
Merhaba kk güzel hanımları... kaynanamla daha doğrusu eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Yaşanmaması gereken bi suru tatsızlık yasandı aramızda.. eşim tabiki ailesiyle görüşüyor.. fakat eşim oraya gidip gelince değişiyor agresiflesiyor..onceden eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk,anlaşamayınca kiraya çıktık 3 aydır kiradayız..esim orada artık ailesinden (özellikle cadı kaynanam)kim ne diyorsa sorunlar çıkartıyor..beni kiraya çıkarttın,ev orada dururken para veriyorum boş yere,senin ailen gidip geliyor benimkiler gelmiyor vs...bi sürü şey.. aslinda eşimde biliyor böyle olması gerektiğini ama kanıyor annesinin laflarına.. şimdi herkes bana kadınlığını kullan ki kanmasın annesine diyor..kadinligini kullanmak nedir ya tam olarak,ve annesine karşı bu konuda ise yarar mi ??

Esinin soyledikleri dogru, sorunlariniz sebebiyle ayrilmak zorunda bile kalsaniz. Yanlis bir sey soylemiyor yani. Surekli birilerinin doldurdugunu dusunmeyin oncelikle. Kadinlarin yaptigi en buyuk hata, kocalariyla annesi hakkinda konusmak. Siz konusuyorsunuz, sandiginizin aksine kayinvalideniz konusmuyorsa, o zaman siz kotu gelin, kayinvalideniz melek oluyor. Kim suclanirsa karsi taraf onu korur.

Kadinligini kullanmaktan kasitta tatli dil, cilve, anlayis, tabiri caizse "dirdir" yapmama. Yani size toplum tarafindan yuklenmis bazi sorumluluklar. Icten gelmedigi surece yapilamayacak seyler. O yuzden bi yerden sonra mutlaka patlak verir. Kendi icinizde kayinvalidenizle sorununuzu bitirmelisiniz.

Kadınlıgını kullan derken işte cilveli ol felan diyorlar da eşinize baglı bu durum kullansanız da değişmez.Ayrıca yine de eşiniz sizin dediğinizi yapmış ve kiraya cıkmış zaten.Kafanızı takmanıza gerek yok ki bırakın söyleyen söylesin illaki adam kv istiyorsa ayda yılda bir yemege davet edebilirsiniz resmi olarak.Maksat eşinizin gönlü kalmasın ve size diyecek sözü kalmasın derim.

Kadınlığı kullanmak (!)
Çok basit bir tabir bu,kadınlığı kullanmaktan kasıt da cinselliği,işveyi,cilveyi devreye sokarak-tabi alt metinde zekayı da es geçmeden- erkeğe istediğini yaptırma şekli sanırım. Hayatım boyunca bir çam ağacıyla eşit seviyede romantik olabildiğim için tavsiye veremem ama bence kadınlığınızı koz olarak kullanmak yerine samimiyetinizi,iyi niyetinizi ve aklınızı kullanın.

Haklisin aslinda,kadınım zaten ayol ben.. :)ama işve cilve diyor çoğunluk baksana

Beni bu laf oldum olası rahatsız eder ,ben iletişim dilini sonuna kadar kullanıyorum eşimle anlaşmaya çalışırken ,başka yollara gerek görmedim öyle işveli cilveli bir kadında olmadım hiç bir zaman belki de bundan bilmiyorum

Ben de lafı yüzünde bi insanin oyle isveyle cilveyle lafımı dinleyip yapması zaten ıçime sinmez gibi geldi

Sizin öncelikle asıl sorununuzu çözmeniz lazım ki bu da kadınlığınızla ilgili olan bölüm değil.
Eşinizin ailesiyle kötü anılarınız olabilir.
Ama bir şekilde aranızı düzeltmeniz lazım onlarla.Sonuçta eşiniz hayatınızda olduğu sürece onlar da olacak.
Yoksa kadınlığınızı kullanarak (göreceli bir şey bence) eşinizle 2 gün iyi olursunuz sonra yine bir yerlerden patlak verir bu mesele.Huzurunuz kaçar.

Çok sevindim senin adına ama senin esin nadir galiba kıymetini bil :) bizimkilere illâ işve cilve lazimmis baksana
Nadir olduguna inanmiyorum bence kadinlar konusmayi erkekler dinlemeyi bilmiyor
Yanlis anlamayin size konusmayi bilmiyorsunuz demiyorum ama hicbir insanin karsisina gecip bagira cagira dert anlatilmaz , bana da biri derdini boyle anlatsa dinlemem , umursamam

Guzel bir sofra hazirlayin eger alkol aliyorsaniz koyun bir kadeh raki , oturtun esinizi karsiniza sakin sakin duygularinizi , hissettiklerinizi anlatin , size yasatilanlari bunlarin sizde actigi yaralari anlatin

Kadinlarin en buyuk hatasi konusmamak , diyolar ki ee o da goruyo yasadiklarimi hayir iste o disardan goruyo ama sizin icinizi bilmiyor , kadinliga cilveye vs gerek yok , sakin ve uzun bir konusma yapin bence her erkekte ve her kadinda ise yarar

'Kadınlığınızı kullanarak' elde ettiğiniz her şey kadınlığınızı kullanamadığınız vakit yok olur gider...
Bir hamilelik, bir hastalık hayatınızı alt üst eder.
Onun yerine konuşarak, derdinizi anlatarak eşinizle iletişim kurun.
Eğer problem çok büyük değilse de resmî olarak ayda bir kere görüşün eşinizin gönlü olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…