- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
- Konu Sahibi Tgcervanne0133
-
Çok sevindim senin adına ama senin esin nadir galiba kıymetini bil :) bizimkilere illâ işve cilve lazimmis baksanaCok sukur "kadinligimi" kullanmadan sadece konusarak esimle fikir birligine variyoruz her konuda
Haklisin aslinda,kadınım zaten ayol ben.. :)ama işve cilve diyor çoğunluk baksanaNe çirkin bir laf ya hu, sanki şu parfümü kullan gibi kadınlığını kullan demek
Cinsiyetim kadın zaten sapına kadar kullanıyorum deseydin
Huzursuzluk çıkarıyor canim iste benin onlarla gorusmemem..yasananlari ben unutup af edemiyorum onlarda bunu kullanıyor..Kadinligi kullanmak degil de huzur vermek mutlu etmek daha mantikli.
Haklisin aslinda,kadınım zaten ayol ben.. :)ama işve cilve diyor çoğunluk baksana
Ben de lafı yüzünde bi insanin oyle isveyle cilveyle lafımı dinleyip yapması zaten ıçime sinmez gibi geldiBeni bu laf oldum olası rahatsız eder ,ben iletişim dilini sonuna kadar kullanıyorum eşimle anlaşmaya çalışırken ,başka yollara gerek görmedim öyle işveli cilveli bir kadında olmadım hiç bir zaman belki de bundan bilmiyorum
Nadir olduguna inanmiyorum bence kadinlar konusmayi erkekler dinlemeyi bilmiyorÇok sevindim senin adına ama senin esin nadir galiba kıymetini bil :) bizimkilere illâ işve cilve lazimmis baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?