- 19 Temmuz 2017
- 400
- 253
- 18
- Konu Sahibi Tgcervanne0133
-
Klasik türk kadını yorumu biliyorum ama çocuğum var henüz 1 yaşında..o kendi isteğiyle gelmedi bu dünyaya onun için gittiği yere kadar sabretmeyi,evliliğimi düzeltmeye çalışıyorum isteYukarıdaki yorumuma ek olarak ,koca hala bu yapılanları gormuyorsa kocayı değiştirmek..
Biliyorum canim mantıklı olan bu da o eve gitmeye,onun şeytan suratını görmeye tahammülüm yok malesef..ben de evde bi şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce.Elindekini hep kullan neden kv konusunda kullanmak aklına geldiki?
yalnız gönderme eşini seni ve eşini ayrı görmesin sizi bir aile olarak kabul etsin. KADINLIĞINI böyle kullan
Onlarin benim evime gelmesini beklemeyeyim degil mi ilk olarak..sen oyle mi yaptin ???Kesinlikle katılıyorum yorum sahibine. Bende altlı üstlü oturuyordum kiraya çıkmak durumunda kaldık, 8-9 ay oldu bazen kendi içimde sinir krizleri yaşıyorum ama mutluyuz. Dayanamadığım noktalar olmuyor mu, oluyor tabi çünkü eşim çok zor bir insan... Yaşananları düşündükçe ve tüm bunlara eşimin akılsızlığının, arkamda durmayı bilmeyişinin sebep olduğunu düşündükçe bazen patlıyorum ama bizi bırakın annesi, uzun vadede kimse ayıramadı. Direkten dönmüşlüğümüz oldu, aklı yıkandı ama sonunda kendi kendine yanlışlarının farkına varıp kendi ayakları ile geldi. Çünkü yaşananlarda gram hatam yoktu, cahillik elbette oluyor evliliğin ilk dönemlerinde. Burda büyüklere düşün büyüklüğünü yapmak, küçük zaten yapıyorsa her sorun halledilir.
git hiç çekime. o senden rahatsız olsun. umursamaz tavırlar sergile. Bırak yemeğini o yapsın, sen ye. bırak siz dağıtın o toplasın. sonra da çıkın gelin evinize.Biliyorum canim mantıklı olan bu da o eve gitmeye,onun şeytan suratını görmeye tahammülüm yok malesef..ben de evde bi şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce.
Cok sukur "kadinligimi" kullanmadan sadece konusarak esimle fikir birligine variyoruz her konuda
:) ay vallahi çok eğlenceli geliyor kulagagit hiç çekime. o senden rahatsız olsun. umursamaz tavırlar sergile. Bırak yemeğini o yapsın, sen ye. bırak siz dağıtın o toplasın. sonra da çıkın gelin evinize.
iyilikten maraz doğar derler. çok iyi olmaya gerek yok haddini bilmeyenlere..
:) dün eşim gelince "aslanım,paşam, yiğidim,evimin direği " vs dedim adam bana "delirdin kızım herhalde neyin var" dedi..bizimkinde işe yaramadı yani :))İşte budur. Kadınlığını kullan diyen cahillere öyle sinir oluyorum ki.
Bende sinir oldugum icin yazdim zaten bunu , insanlar sadece beyinlerini kullansalar dunya bambaska bir yer olurduİşte budur. Kadınlığını kullan diyen cahillere öyle sinir oluyorum ki.
Ay demeseydin keske cok fena:) dün eşim gelince "aslanım,paşam, yiğidim,evimin direği " vs dedim adam bana "delirdin kızım herhalde neyin var" dedi..bizimkinde işe yaramadı yani :))
Merhaba kk güzel hanımları... kaynanamla daha doğrusu eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Yaşanmaması gereken bi suru tatsızlık yasandı aramızda.. eşim tabiki ailesiyle görüşüyor.. fakat eşim oraya gidip gelince değişiyor agresiflesiyor..onceden eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyorduk,anlaşamayınca kiraya çıktık 3 aydır kiradayız..esim orada artık ailesinden (özellikle cadı kaynanam)kim ne diyorsa sorunlar çıkartıyor..beni kiraya çıkarttın,ev orada dururken para veriyorum boş yere,senin ailen gidip geliyor benimkiler gelmiyor vs...bi sürü şey.. aslinda eşimde biliyor böyle olması gerektiğini ama kanıyor annesinin laflarına.. şimdi herkes bana kadınlığını kullan ki kanmasın annesine diyor..kadinligini kullanmak nedir ya tam olarak,ve annesine karşı bu konuda ise yarar mi ??
Ayni iste benim de ablam vardi annanem vardi hastanede anneme geberesice dedi mikrop kadin.benim esimde tam bi aptaldir daha bayramda gitcez diyor ben gidemem sen git dedim gitmem isterse de bosansin valla.benimkiler cok arsiz yalniz atanmayi bekliyorum ben.cekilecek gibi degiller ben bir de annemin verdigi evde oturuyorum utanmadan geliyolar.Ayni şeyleri yaşamışız inan..bana hamileyken beddua etti "o çocuğu doğuramazsın inşallah çatlarsın "diye..dogum yaptıktan 1 hafta sonra evime geldi bana diyor ki "seni görmeye gelmedim,torunumu görmeye geldim" ben bebeği göstermedim kapattım yüzünu,aşağı indi hemen elektrik sigortasını indirdi düşün ya 1 haftalik lohusayim karanlıkta kaldım...tum bunlar benim annemin yanında yasandı birde..kapimin önündeki ayakkabılarım kesildi,görümcem dövmeye kalktı,16 Yaşındaki dayimin torununu bize gelmişti üstelik kardeşimle beraber ve ilkkez geldi evime...kaynana eşime "karin sen yokken eve adam aliyor" bile dendi..neler neler neler daha...
Bizim burada bi laf var "cıncıkla siyrilmislar"..seninkiler ondan..bu arada cıncık:cam demek:)Ayni iste benim de ablam vardi annanem vardi hastanede anneme geberesice dedi mikrop kadin.benim esimde tam bi aptaldir daha bayramda gitcez diyor ben gidemem sen git dedim gitmem isterse de bosansin valla.benimkiler cok arsiz yalniz atanmayi bekliyorum ben.cekilecek gibi degiller ben bir de annemin verdigi evde oturuyorum utanmadan geliyolar.
Kadin gelmiyor kovdum en sonunda onu. digerleri geliyor onlarla da konuşmuyorum ama onların da gelmemesi gerekir:)Bizim burada bi laf var "cıncıkla siyrilmislar"..seninkiler ondan..bu arada cıncık:cam demek:)
Hiç utanma da yok...gene benimkiler gelemiyor...
Burada erkeklere düşüyor aslinda görev.. evde neden eşiyle huzursuz olmak ister ki insan.. bırak gelmesinler evine,sen yine git gör aileni..ne bilim erkek düşünce yapısı bizimkine ters galiba.Kadin gelmiyor kovdum en sonunda onu. digerleri geliyor onlarla da konuşmuyorum ama onların da gelmemesi gerekir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?