Kadınlığını kullan ???

Elindekini hep kullan neden kv konusunda kullanmak aklına geldiki?
yalnız gönderme eşini seni ve eşini ayrı görmesin sizi bir aile olarak kabul etsin. KADINLIĞINI böyle kullan

Yukarıdaki yorumuma ek olarak ,koca hala bu yapılanları gormuyorsa kocayı değiştirmek..
Klasik türk kadını yorumu biliyorum ama çocuğum var henüz 1 yaşında..o kendi isteğiyle gelmedi bu dünyaya onun için gittiği yere kadar sabretmeyi,evliliğimi düzeltmeye çalışıyorum iste

Elindekini hep kullan neden kv konusunda kullanmak aklına geldiki?
yalnız gönderme eşini seni ve eşini ayrı görmesin sizi bir aile olarak kabul etsin. KADINLIĞINI böyle kullan
Biliyorum canim mantıklı olan bu da o eve gitmeye,onun şeytan suratını görmeye tahammülüm yok malesef..ben de evde bi şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce.

Onlarin benim evime gelmesini beklemeyeyim degil mi ilk olarak..sen oyle mi yaptin ???

Kadınlığını kullan cok cahilce yapılan bir yorum bir erkeği bir ömür kadınlığınızla ya da yataktaki marifetinizle kendimize bağlayamazsınız ki boşverin siz herkezin yapısı tarzı farklı öyle yap, böyle yap ile olacak bi olay değil. Kaldı ki kimisi kadınlığıyla kimisi zekasıyla aşık eder. 2. Şık size daha çok uyuyor gibi

Biliyorum canim mantıklı olan bu da o eve gitmeye,onun şeytan suratını görmeye tahammülüm yok malesef..ben de evde bi şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce.
git hiç çekime. o senden rahatsız olsun. umursamaz tavırlar sergile. Bırak yemeğini o yapsın, sen ye. bırak siz dağıtın o toplasın. sonra da çıkın gelin evinize.
iyilikten maraz doğar derler. çok iyi olmaya gerek yok haddini bilmeyenlere..

Kadınlığını kullan cok cahilce yapılan bir yorum bir erkeği bir ömür kadınlığınızla ya da yataktaki marifetinizle kendimize bağlayamazsınız ki boşverin siz herkezin yapısı tarzı farklı öyle yap, böyle yap ile olacak bi olay değil. Kaldı ki kimisi kadınlığıyla kimisi zekasıyla aşık eder. 2. Şık size daha çok uyuyor gibi

kadınlar için ne kadar da küçük düşürücü bir cümle bu. kadınlığı kullanmak, eşinle birlikte olmanın karşılığında ondan beklentin olmasıdır. ve bence hiç hoş değil. eğer eşim normal şartlarda dediğimi yapmıyorsa ben onunla birlikte oldum diye yapacaksa onun adamlığını sorgularım. bir et parçası için beni dinleyecek ise hiç dinlemesin, ben bir bireyim ve bedenim istediklerimi yaptırmak için kullandığım bir malzeme değil. olaya böyle bakıyorum.

Ayni iste benim de ablam vardi annanem vardi hastanede anneme geberesice dedi mikrop kadin.benim esimde tam bi aptaldir daha bayramda gitcez diyor ben gidemem sen git dedim gitmem isterse de bosansin valla.benimkiler cok arsiz yalniz atanmayi bekliyorum ben.cekilecek gibi degiller ben bir de annemin verdigi evde oturuyorum utanmadan geliyolar.

Bizim burada bi laf var "cıncıkla siyrilmislar"..seninkiler ondan..bu arada cıncık:cam demek:)
Hiç utanma da yok...gene benimkiler gelemiyor...

Kadin gelmiyor kovdum en sonunda onu. digerleri geliyor onlarla da konuşmuyorum ama onların da gelmemesi gerekir:)
Burada erkeklere düşüyor aslinda görev.. evde neden eşiyle huzursuz olmak ister ki insan.. bırak gelmesinler evine,sen yine git gör aileni..ne bilim erkek düşünce yapısı bizimkine ters galiba.

biraz basit bir tabir ama etrafta gördüğüm kadarıyla işe yarıyor nasıl yapıldığını bılmıyorum pek herhalde huyuna suyuna gidip tatlı dil göstermeniz kastedilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…