- 5 Nisan 2014
- 91
- 2
- 18
- Konu Sahibi Deryalim38Derya
-
esiniz istedigi yerde kolayca is bulur o zaman. meslegi gercekten problem degil tasinmaniza umarim mutllu olacaginiz bir kararla sonuclanir bu durum.
Evet bulur ama neden ailesi icin bunu yapamiyor? Neden israrla gitmek istemedigim yere beni götürmek istiyor? Bana sart kosma diyor sadece bakarsin ilerde tasiniriz ordan diyor. Bu ilerde kimbilir kac sene sürecek
Cok pisman gözüküyor onu hic böyle görmemistim. Hatami anladim dedi. Ben seni en ufak seyler icin üzmüsüm sen cok degerlisin dedi. Sen eksiksin yanimda dedi. Sogukluk evet girmistir ama ben o sehirden zaten nefret ediyordum bütün imkanlar kisitli mahrumiyet bölgesi gibi. Cok zor karar vermek inanin
Elbette gurur olur! Halen insanlik gururu denilen sey var!
Mesela ben bir esim, es, esitlik! Buna nasil basit mesele diyebilirsin?
Konu sahibi kocasinin temizlikçi karisimi? Puanmi almasi gerekiyor görümcesinden?
Üstelik esi baska konulardada çok baskiciydi. Bu olay bilmiyerek söyledigin ters bir laftan ibaret degilki.
Adam akli basinda bilerek kardesini çagriyor benim kari temizlik yapmiyor diye.
Sanki temizlik sadece kadinin isiymis gibi!
Vallahi ne yalan söyleyim, yavru diyorsunuzda, ben asil o yavruya aciyorum. Cahil bir baba ile büyücegi için.
Konu sahibi arkadaşım kararsız arkadaşıma katılıyorum. Çok çok iyi düşün. Hislerinle deği mantığınla hareket et. Oraya dönersen değişmeme ihtimalinde ne yapacağını, ne yapabileceğini iyice düşünerek adım at. Çok iyi tart. Ben senin yerinde olsam eşine "Sen benim başımı onların önünde eğdin. Şimd dönersem her şeyi kabul ettim de döndüm diye düşünülecek. Madem kıymetimi anladın artık benim için bir şey yapma vaktin geldi. Bu sefer de benim istedğim bir şeyi yap" derdim. Bu arada ailen ne diyor? Onlar eşini bizden daha iyi taıyordur. Onların yorumu ne?
Bu arada kadınlar ve ev işi konusunda böyle fikirleri olan bir adamın kız çocuğu olmak da acı olur. Kızını da biraz düşün olmaz mı?
Zaten hisslerimi katmiyorum araya ona dedim ben ailemin yaninda cok rahatim bu rahatimi bozupta ayni seyleri yasayamam. Bana güzel bir hayat vaad etmelisin. Tamam dedi ne istersen yaparim ama sart kosma ben senin nerde mutlu olacagini biliyorum ona göre ilerde hareket ederiz. Ama bende güvenemiyorum iste. Ailem kesinlikle dönmemi istemiyor gelirse buraya gelsin diyor. Onlar öyle konustukca bende karamsarlasiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Elbette gurur olur! Halen insanlik gururu denilen sey var!
Mesela ben bir esim, es, esitlik! Buna nasil basit mesele diyebilirsin?
Konu sahibi kocasinin temizlikçi karisimi? Puanmi almasi gerekiyor görümcesinden?
Üstelik esi baska konulardada çok baskiciydi. Bu olay bilmiyerek söyledigin ters bir laftan ibaret degilki.
Adam akli basinda bilerek kardesini çagriyor benim kari temizlik yapmiyor diye.
Sanki temizlik sadece kadinin isiymis gibi!
Vallahi ne yalan söyleyim, yavru diyorsunuzda, ben asil o yavruya aciyorum. Cahil bir baba ile büyücegi için.
birincisi babasız büyümenin ne demek olduğunu yaşamadan bilemezsiniz..ve babasız büyümektense, cahil bir babayla büyümek kat kat daha efdaldir..
ikincisi evet gurur olur, ama bunların evliliğindeki problem çözülemeyecek birşey değil...
evlilikte affedilemeyecek şeyler vardır, aldatmak, şiddet uygulamak vs gibi...
ama kalkıp da ablasını çağırdı diye yuva yıkmak nasıl bir mantıktır??
bu kadar kolaymı yuvayı yıkıvermek...o çocuğun ne günahı var..biraz makul olun yahu...
bu çözümsüz bir mesele değil...ve eşi de hatasını anlamış ve defalarca özür dilemiş işte....
siz hayatınızda hiç hataya yer vermiyormusunuz?
hiç affınız yokmu?
evlilikte herşey olur...
mühim olan bu sorunları aşmak için çabalamaktır...
nokta..
Zaten hisslerimi katmiyorum araya ona dedim ben ailemin yaninda cok rahatim bu rahatimi bozupta ayni seyleri yasayamam. Bana güzel bir hayat vaad etmelisin. Tamam dedi ne istersen yaparim ama sart kosma ben senin nerde mutlu olacagini biliyorum ona göre ilerde hareket ederiz. Ama bende güvenemiyorum iste. Ailem kesinlikle dönmemi istemiyor gelirse buraya gelsin diyor. Onlar öyle konustukca bende karamsarlasiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Galiba siz babasiz büyüdünüz, ondan dolayi olaya çok fazla duygusal baktigini düsünüyorum.
Ve hayir, cahil, kisitlayici bir baba ile büyümek hiç bir zaman kat kat daha iyi degildir.
Bunun örneklerini ben çevremde gördüm.
Ki bosanma durumunda baba figürü zaten tamemen gitmez, sadece anne çoçugun üzerine daha kontrolu olabilir.
Sorun görümce çagrildi diye degil. Sorun yillarca konu sahibi mutsuz, adam baskici, konu sahibi elinden geleni yapiyor,
alttan aliyor ve adamin yaptigina bak. Sadece ablasini çagirmiyor, ablasina isyan ediyor, karim temizlik yapmiyor diye.
Bu bile kendi halinde büyük bir olay. Ve bunun üstünde ablasi konu sahibine "sen bilerek bu çoçugu yaptin" gibi çirkin seyler söylüyor
ve konu sahibin esi hiç birsey demiyor, konu sahibini korumuyor!!
Bir hata benim için bilmiyerek yaptigin seyden ibarettir. Atiyorum, agzindan bilmeyerek bi laf çikti, birsey düsürdün,...
Bu olay benim için bir hata degil. Adam bilerek ablasini çagirdi ve o ablasinin laflarina yine bilerek birsey demedi!
Ve konu sahibi bak ne zamandan beri annesinin yanindaymis ve daha yeni konusmuslar. Adamin zerre kadar pisman oldugunu sanmiyorum.
Olsaydi, konu sahibine tekrar sart kosmazdi. Adam daha halen hakimiyet kurmaya çalisiyor "sen gel, sonrada mutluluguna bakariz". Elbette evlilik için çaba gösterilmesi lazim fakat bu çaba tek tarafli olmamali. Konu sahibi mesele esinin oldugu yerde çok mutsuz, ve üstüne bu olay geldiginde oraya gitmek istemiyor hakli olarak. Sonuçta yalnis yapan kocasi, o durumu düzültmek adina niye konu sahibin yanina tasinmiyor? Madem degerini anlamis, niye esinin yaninda yer almiyor? Cünkü onun gururu, konu sahibinden çok daha önemli. Esinin yanina giderse, ailesine karsi gurursuzluk yapmis oluyor!
Bana sorarsan adam rahatindan oldugu için böyle bir çabaya girdi. Sonuçta artik konu sahibi o evde yok, yemek yapan yok çamisir yikiyan yok. Gururundanda olabilir, o beni birakamaz gibisinden. Neticede, beni sadece temizlikçi kadin olarak gören, beni mutsuz yapan adam ile isim olmaz.
Galiba siz babasiz büyüdünüz, ondan dolayi olaya çok fazla duygusal baktigini düsünüyorum.
Ve hayir, cahil, kisitlayici bir baba ile büyümek hiç bir zaman kat kat daha iyi degildir.
Bunun örneklerini ben çevremde gördüm.
Ki bosanma durumunda baba figürü zaten tamemen gitmez, sadece anne çoçugun üzerine daha kontrolu olabilir.
Sorun görümce çagrildi diye degil. Sorun yillarca konu sahibi mutsuz, adam baskici, konu sahibi elinden geleni yapiyor,
alttan aliyor ve adamin yaptigina bak. Sadece ablasini çagirmiyor, ablasina isyan ediyor, karim temizlik yapmiyor diye.
Bu bile kendi halinde büyük bir olay. Ve bunun üstünde ablasi konu sahibine "sen bilerek bu çoçugu yaptin" gibi çirkin seyler söylüyor
ve konu sahibin esi hiç birsey demiyor, konu sahibini korumuyor!!
Bir hata benim için bilmiyerek yaptigin seyden ibarettir. Atiyorum, agzindan bilmeyerek bi laf çikti, birsey düsürdün,...
Bu olay benim için bir hata degil. Adam bilerek ablasini çagirdi ve o ablasinin laflarina yine bilerek birsey demedi!
Ve konu sahibi bak ne zamandan beri annesinin yanindaymis ve daha yeni konusmuslar. Adamin zerre kadar pisman oldugunu sanmiyorum.
Olsaydi, konu sahibine tekrar sart kosmazdi. Adam daha halen hakimiyet kurmaya çalisiyor "sen gel, sonrada mutluluguna bakariz". Elbette evlilik için çaba gösterilmesi lazim fakat bu çaba tek tarafli olmamali. Konu sahibi mesele esinin oldugu yerde çok mutsuz, ve üstüne bu olay geldiginde oraya gitmek istemiyor hakli olarak. Sonuçta yalnis yapan kocasi, o durumu düzültmek adina niye konu sahibin yanina tasinmiyor? Madem degerini anlamis, niye esinin yaninda yer almiyor? Cünkü onun gururu, konu sahibinden çok daha önemli. Esinin yanina giderse, ailesine karsi gurursuzluk yapmis oluyor!
Bana sorarsan adam rahatindan oldugu için böyle bir çabaya girdi. Sonuçta artik konu sahibi o evde yok, yemek yapan yok çamisir yikiyan yok. Gururundanda olabilir, o beni birakamaz gibisinden. Neticede, beni sadece temizlikçi kadin olarak gören, beni mutsuz yapan adam ile isim olmaz.
Beni cok iyi anliyorsunuz hanimlar. Az önce telefonla konustuk yine bana dünkü tavirlarinin tersini sergiledi. Yikildim resmen cok agladim. Cünkü bana o kadar ümit vermistiki degistigie inanmistim. Tekrar hakimiyet kurmak istiyor. Sende degiseceksin dedi islerine karismayacagim ama bana sartlar kosma dedi. Ben sana ilk adimi attim artik gerisi sana kalmis. Geliyorsan gel yoksa bitsin bu is. Yaa bunu bana simdi neden yapti ben önceleri bu kadar üzülmüyordum ama bana cok ümit verdi dün. Hatta herseye ragmen geri dönmeyi bile düsünmüstüm. Cok kötü oldum hala agliyorum
Slm kizlar. Ben yaklasik iki ay önce 3 yasindaki kizimla evi terk ettim. Sebebi ise basit bir kavgada esimin ablasi ve abisini hakem olarak cagirmasi. Hic söz konusu degilken esim temizlik yapmadigimi öne sürdü cok suclandim. Ve ablasi bana cocugu sen bilerek yaptin diye hakaret etti bende ailmemi cagirdim evi terk ettim. Arkamdan herkeze temizlik yapmadim diye gittigimi söylemisler. Ve abisinin karisi benim ona 1 sene önce esimi sevmedigimi söyledigimi söylemis ara yapacaklari yerde ara bozmaya calisiyorlar. Esim beni bir kac gündür ariyo ve pisman oldugunu evime dönmemi söylüyor. Fakat ben ona kesinlikle onlarin yanina dönmeyecegimi onlarla konusmayacagimi söyledim. Eger bizi istiyorsan buraya tasinirsin dedim. Ailem 200 km uzaklikta burda is imkani cok. Fakat isim iyi birakamam ben oraya gelmem diyor. Bu durumda bosanmaktan baska caremiz yok. Kizlar ne yapmaliyim?
canim esin cok yanlis yapmis ama ortada bir yuva var esin hernekadar bunu altust etmis olsada mademki son bir sans daha vericeksin ozaman kimseyi dusunmuceksin doneceksin evine kac aydir kimbilir neacilar cektin digerlerinin umrundami hicbirini takma don evine kimseye firsat verme.eviniz kiramiydi diye sormustum cvp vermedin.belki kocan gercekten degismistir bunu yasamadan goremezsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CANIM bebişin var eşinde pişman çok haklısın tavrını koy tabiki eşinin burnunu sürt fakat dön boşanmayı unut sonradan pişman olursun her evlilikte sorunlar oluyo ama ayıp etmişler evde olan evde kalır eşinin yaptığı büyük saçmalık
Artik onlar bile umrumda degildi. Esim dedi tamam görüsmezsin ikimiz olalim sadece önemli olan o. Bende dönecektim. Bugün tavri tekrar degisti iste yukarda yazdim sonra bitirdi. Beni bos yere ümitlendirdi
CANIM bebişin var eşinde pişman çok haklısın tavrını koy tabiki eşinin burnunu sürt fakat dön boşanmayı unut sonradan pişman olursun her evlilikte sorunlar oluyo ama ayıp etmişler evde olan evde kalır eşinin yaptığı büyük saçmalık[/
Artik onlar bile umrumda degildi. Esim dedi tamam görüsmezsin ikimiz olalim sadece önemli olan o. Bende dönecektim. Bugün tavri tekrar degisti iste yukarda yazdim sonra bitirdi. Beni bos yere ümitlendirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?