Kadinlik gururum incindi

esiniz istedigi yerde kolayca is bulur o zaman. meslegi gercekten problem degil tasinmaniza umarim mutllu olacaginiz bir kararla sonuclanir bu durum.

Evet bulur ama neden ailesi icin bunu yapamiyor? Neden israrla gitmek istemedigim yere beni götürmek istiyor? Bana sart kosma diyor sadece bakarsin ilerde tasiniriz ordan diyor. Bu ilerde kimbilir kac sene sürecek

Evet bulur ama neden ailesi icin bunu yapamiyor? Neden israrla gitmek istemedigim yere beni götürmek istiyor? Bana sart kosma diyor sadece bakarsin ilerde tasiniriz ordan diyor. Bu ilerde kimbilir kac sene sürecek

zor gercekten sizin icin. ama ailesiyle ilgili tek sorun bu olaysa, bence bu olayda da esinz suclu. maalesef insanlari degistiremiyoruz yani ailesinin tepkisi yüzünden ayrilirsaniz olmaz. bence esiniz ve siz önemlisiniz. ayrica arkanizdan cevreye anlattiklari yüzünden gitmiyorsaniz da yapmayin derim. cünkü milllet ne der nasil bakarim yüzlerine diyip hayatinizin kararini alamazsiniz. tabi yasadiginiz seyi siz bilirsiniz biz disardan yorum yapiyoruz. Allah yardimciniz olsun.

Konu sahibi arkadaşım kararsız arkadaşıma katılıyorum. Çok çok iyi düşün. Hislerinle deği mantığınla hareket et. Oraya dönersen değişmeme ihtimalinde ne yapacağını, ne yapabileceğini iyice düşünerek adım at. Çok iyi tart. Ben senin yerinde olsam eşine "Sen benim başımı onların önünde eğdin. Şimd dönersem her şeyi kabul ettim de döndüm diye düşünülecek. Madem kıymetimi anladın artık benim için bir şey yapma vaktin geldi. Bu sefer de benim istedğim bir şeyi yap" derdim. Bu arada ailen ne diyor? Onlar eşini bizden daha iyi taıyordur. Onların yorumu ne?

Bu arada kadınlar ve ev işi konusunda böyle fikirleri olan bir adamın kız çocuğu olmak da acı olur. Kızını da biraz düşün olmaz mı?

Zaten hisslerimi katmiyorum araya ona dedim ben ailemin yaninda cok rahatim bu rahatimi bozupta ayni seyleri yasayamam. Bana güzel bir hayat vaad etmelisin. Tamam dedi ne istersen yaparim ama sart kosma ben senin nerde mutlu olacagini biliyorum ona göre ilerde hareket ederiz. Ama bende güvenemiyorum iste. Ailem kesinlikle dönmemi istemiyor gelirse buraya gelsin diyor. Onlar öyle konustukca bende karamsarlasiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Allah’ım hakkınızda hayırlısını versin. Aklıma şöyle bir fikir geldi. Aileniz uzakta olduğu için eşiniz kabul etmiyor, iş bulamam diyormuş ya, siz de eşinizin işine daha yakın bir yere taşınıp oradan uzaklaşabilirsiniz.

Yani en fazla sizin ailenizden de onlarınkinden de uzak 3. bir yere taşınma şartıyla olabilir gibi geliyor. Hala bana şart koşma diye höt höt konuşan birini hissettim ben. Hala önce senbir gel, ben kendi egomu bir tatmin edeyim sen eve döndün diye sonra senin mutluluğun için bir şeyler yaparız derdinde. Yani ailen de bir şans ver deseydi derdim bizim bilmediğimiz iyi bir yönünü biliyorlar diye ama onlar da olumsuz bakıyorsa ne desem boş. Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

birincisi babasız büyümenin ne demek olduğunu yaşamadan bilemezsiniz..ve babasız büyümektense, cahil bir babayla büyümek kat kat daha efdaldir..
ikincisi evet gurur olur, ama bunların evliliğindeki problem çözülemeyecek birşey değil...
evlilikte affedilemeyecek şeyler vardır, aldatmak, şiddet uygulamak vs gibi...
ama kalkıp da ablasını çağırdı diye yuva yıkmak nasıl bir mantıktır??
bu kadar kolaymı yuvayı yıkıvermek...o çocuğun ne günahı var..biraz makul olun yahu...
bu çözümsüz bir mesele değil...ve eşi de hatasını anlamış ve defalarca özür dilemiş işte....
siz hayatınızda hiç hataya yer vermiyormusunuz?
hiç affınız yokmu?
evlilikte herşey olur...
mühim olan bu sorunları aşmak için çabalamaktır...
nokta..

Galiba siz babasiz büyüdünüz, ondan dolayi olaya çok fazla duygusal baktigini düsünüyorum.
Ve hayir, cahil, kisitlayici bir baba ile büyümek hiç bir zaman kat kat daha iyi degildir.
Bunun örneklerini ben çevremde gördüm.

Ki bosanma durumunda baba figürü zaten tamemen gitmez, sadece anne çoçugun üzerine daha kontrolu olabilir.
Sorun görümce çagrildi diye degil. Sorun yillarca konu sahibi mutsuz, adam baskici, konu sahibi elinden geleni yapiyor,
alttan aliyor ve adamin yaptigina bak. Sadece ablasini çagirmiyor, ablasina isyan ediyor, karim temizlik yapmiyor diye.
Bu bile kendi halinde büyük bir olay. Ve bunun üstünde ablasi konu sahibine "sen bilerek bu çoçugu yaptin" gibi çirkin seyler söylüyor
ve konu sahibin esi hiç birsey demiyor, konu sahibini korumuyor!!

Bir hata benim için bilmiyerek yaptigin seyden ibarettir. Atiyorum, agzindan bilmeyerek bi laf çikti, birsey düsürdün,...
Bu olay benim için bir hata degil. Adam bilerek ablasini çagirdi ve o ablasinin laflarina yine bilerek birsey demedi!

Ve konu sahibi bak ne zamandan beri annesinin yanindaymis ve daha yeni konusmuslar. Adamin zerre kadar pisman oldugunu sanmiyorum.
Olsaydi, konu sahibine tekrar sart kosmazdi. Adam daha halen hakimiyet kurmaya çalisiyor "sen gel, sonrada mutluluguna bakariz". Elbette evlilik için çaba gösterilmesi lazim fakat bu çaba tek tarafli olmamali. Konu sahibi mesele esinin oldugu yerde çok mutsuz, ve üstüne bu olay geldiginde oraya gitmek istemiyor hakli olarak. Sonuçta yalnis yapan kocasi, o durumu düzültmek adina niye konu sahibin yanina tasinmiyor? Madem degerini anlamis, niye esinin yaninda yer almiyor? Cünkü onun gururu, konu sahibinden çok daha önemli. Esinin yanina giderse, ailesine karsi gurursuzluk yapmis oluyor!

Bana sorarsan adam rahatindan oldugu için böyle bir çabaya girdi. Sonuçta artik konu sahibi o evde yok, yemek yapan yok çamisir yikiyan yok. Gururundanda olabilir, o beni birakamaz gibisinden. Neticede, beni sadece temizlikçi kadin olarak gören, beni mutsuz yapan adam ile isim olmaz.

Bu nasil bir laf? O zaman sende de, bana sart kosma, bende senin nerede mutlu olacagini biliyorum.

Ya gerçekten hanimlar, kendinizi bu kadar asaglamayin. Nerde nasil mutlu olacaginizi bile baska sahislarin kararina birakmayin!

Beni cok iyi anliyorsunuz hanimlar. Az önce telefonla konustuk yine bana dünkü tavirlarinin tersini sergiledi. Yikildim resmen cok agladim. Cünkü bana o kadar ümit vermistiki degistigie inanmistim. Tekrar hakimiyet kurmak istiyor. Sende degiseceksin dedi islerine karismayacagim ama bana sartlar kosma dedi. Ben sana ilk adimi attim artik gerisi sana kalmis. Geliyorsan gel yoksa bitsin bu is. Yaa bunu bana simdi neden yapti ben önceleri bu kadar üzülmüyordum ama bana cok ümit verdi dün. Hatta herseye ragmen geri dönmeyi bile düsünmüstüm. Cok kötü oldum hala agliyorum

hayır babasız büyümedim babam var şükürler olsun...
ama evliliklerde çözülemeyecek sorunlar dışındaki sorunlar için boşanmayı göze almak bana hiç mantıklı gelmiyor ve burda çok okuduk zaman zaman da okuyıruz, boşandığınıa bin pişman olanı ve keşke düzeltmeye çalışsaydım çabalasaydım, gururuma yenik düşmeyip savaşsaydım diyenleri...kaldı ki işin içinde çocuk var....
herkesin kişiliğine göre değişir boşanma kriterleri, ama bana göre şiddet ve aldatma dışında olan sorunlar düzeltilebilir, şans verilebilir...en azından çabalanabilir....konu sahibinin ne kadar çabaladığını bilmiyorum ama şahsen ablamı çağırıp evi temzilemiyor ve benzeri gibi şikayetler boşanma sebebi olmamalı...yarın ilerde çok pişman olur bence...eşinin gömleğine sarılıp yatanları çok okuduk burda...ailesi kv kp gibi dış etkenler yüzünden yuvasını yıkıp da pişmanlıktan göz yaşı dökenleri çok okuyoruz..evlilik bir çabadır....çabalanmalı bence...

Hanimlar ben cok perisanim. Icim yaniyor durmadan agliyorum cok büyük hayal kirikligina ugradim. O kadar ümit vermistiki bana. Neden bu kadar cabuk kandim. Ben neden bu kadar iyi niyetliyim. Allahim ne olur acimi dindir

canim esin cok yanlis yapmis ama ortada bir yuva var esin hernekadar bunu altust etmis olsada mademki son bir sans daha vericeksin ozaman kimseyi dusunmuceksin doneceksin evine kac aydir kimbilir neacilar cektin digerlerinin umrundami hicbirini takma don evine kimseye firsat verme.eviniz kiramiydi diye sormustum cvp vermedin.belki kocan gercekten degismistir bunu yasamadan goremezsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay kimbilir kacinci yorumumdur hep soze esin yanlis yapmisla girdim
tlfndan girince bole kopuk olunuyo:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

CANIM bebişin var eşinde pişman çok haklısın tavrını koy tabiki eşinin burnunu sürt fakat dön boşanmayı unut sonradan pişman olursun her evlilikte sorunlar oluyo ama ayıp etmişler evde olan evde kalır eşinin yaptığı büyük saçmalık

Evet kira. Dedim ya görüsmemizde o kadar güzel davrandiki herseyi kabul etti hatalarini degisecegini. Ben bütün gece bu ümitle düsündüm ben inanmistim hatta kendimi zorlasamda dönecektim. Ama o bugün birden yine eski haline döndü ben adimi attim gerisi sana kalmis diyo evine geliyosan gel. Ben nasil istiyosam öyle olacak. Sende degiseceksin felan. Ben dedim neden degistin tekrar hani ne istersem öyle olacakti hani bana haksizlik yapmistin. Ümidimi yiktin dedim. Bana sonra mesaj atti ben cok cabaladim artik bitti. Yikildim resmen bütün gün agladim icim hala yaniyor

Artik onlar bile umrumda degildi. Esim dedi tamam görüsmezsin ikimiz olalim sadece önemli olan o. Bende dönecektim. Bugün tavri tekrar degisti iste yukarda yazdim sonra bitirdi. Beni bos yere ümitlendirdi

Artik onlar bile umrumda degildi. Esim dedi tamam görüsmezsin ikimiz olalim sadece önemli olan o. Bende dönecektim. Bugün tavri tekrar degisti iste yukarda yazdim sonra bitirdi. Beni bos yere ümitlendirdi

DOLDURUŞA GELİYODUR CANIM en iyisi al karşına konuş

Bence böle bi sebepten bosanılmaz bana kalırsa birbirinize bir sans daha verebilirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…