Kadinlik gururum incindi

tek yapacağın şey yüzyüze konuşmak,öyle telefonla falan olmaz bu işler,ya o gelsin ya sen git ama mutlaka önce yüzyüze olanları ve bundan sonra ne yapmanız gerektiği hakkında konuşun,şimdi onun söylediği hiçbirşeyi ciddiye almayın ya sinirle söylüyordur ya dolduruşa geliyordur gerçi dolduruşa gelen erkekten de ben pek birşey beklemem.ama önce yüzyüze konuşun.

Dün geldi bulustuk dedim ya cok ümit verdi bana hersey icin özür diledi hatalarini kabul etti degisecegim dedi. Sen nasil istiyorsa. Öyle olsun felan. Ben cok güvendim hatta dönmeyi düsündüm. Bugün konustuk hemen tavri degisti düsündünmü dedi daha düsünecegim dedim . Daha neyi düsüneceksin geliyormusun dedi. Ben ilk adimi attim artik ya gelirsin ya kalirsin dedi. Bende dedim hemen tavrin degisti bana cok ünit vermistin bosuna ümitlenmisim. Cok ugrastim dedi artik bitti. Bende yikildim iste bürün gün agladim

su erkekler nedengesiz ya
aglama canim kiyamam sen neyapicakmissinda degisicekmissin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pardon ben yazınızı atlamışım,hımmm evet bu üzücü bir konuşma olmuş ama ben yinede bunu içten söylediğine inanmıyorum,kızgınlıkla söylemiş,üzülme aslında öyle düşünmüyor bence.ne konuştunuz peki,neye karar verdiniz,oraya dönerseniz mesela ailesinin bu kadar hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyeceğinizi söyledinizmi,o ne dedi,birbirinize şart koştunuzmu?

birde bana kızmayın ama ne olursa olsun kavgalarda ben evi terketme taraftarı değilim,tabii bu söylediğim aldatma ve şiddet olmadığı müddetçe.

Evet cok konustuk. Bana dedi ailemle görüsmezsin ben karismam. Sadece ikimiz olalim dedi. Mutlu olalim hatalarimizi telafi edelim dedi. Ama neden hemen kestirip atiyo. Neden bana düsünme firsati vermiyo? Ciddi söyledi hatta sonra hicbirsey yazmadi telefonu kapatti

su erkekler nedengesiz ya
aglama canim kiyamam sen neyapicakmissinda degisicekmissin

Icim cok yaniyor. Geldim geleli bu kadar üzülmedim. Sanirim ümit verdigi icin bu kadar agir geldi bana. Bende su yönden degisecekmissim: ailemin yanina gelmek icin onunla kavga etmeyecekmissim. 3 ayda bir getiriyordu herhalde artik hic getirmez

seni biran önce endişelendirip geri gelsin diye yapıyor bence.biran önce sonuç almak istiyor,tabiiki çevresinde birsürü vıdı vıdı eden dolduran insanların baskısıda vardır.şimdi diyeceğimki evine geri dön kaldı ki asıl düşüncem bu ama bu seferde onun bu sert söyleminden sonra herşeyi kabul edecekmişsin gibi bir izlenim bırakırsın,eve döneceksen güçlü dönmelisin.

şimdi yat uyu,yarın telefon aç konuş,söylediklerinde ciddimi değilmi anlarsın,ona mutlaka onu sevdiğini söyle ve ondan da duy.ona göre konuştuğunuz şartlara göre eve döneceğini söyle ve evine dön.birazda senin evi terketmen onu sinirlendirmiş ve bu konuda haklı,kızma bana ama öyle.hadi üzülme artık yarın tekrar konuşun ama senin herşeyi kabullenmeyeceğinide bilsin.

yada ona hiçbirşey söylemeden git evine süslen yemek falan yap ve güleryüzle karşıla bakalım ne olacak,o zaman yüzyüze tekrar konuşsanız belki herşey daha güzel olur.hiç umulmadık birşey ama bence etkileyici.

Evet korkutmak istemis olabilir. Ama bende yaptim yani adamin umrunda degil beni kaybetmeye razi ama benim istedigimi yapmak istemiyor. Gelmiyorsan sen bilirsin diyor. Zaten artik hicbirsey yapmayacagim ne olacaksa olsun. Eger bu adam bosanacaksa mücadele etmeyecekse varsin yapsin. Ben de kilimi kipirdatmam o beni kaybettigine cok pisman olacak ama is isten gececek

esin.sacmaliyo resmen ailenin yaninada gitmek.istemiceksin baska degistircek sey bulamamismi esin ailene icten ice kinlenmis olmasin

esin.sacmaliyo resmen ailenin yaninada gitmek.istemiceksin baska degistircek sey bulamamismi esin ailene icten ice kinlenmis olmasin

Kinlenmesi icin hicbir sebeb yok ama sanirim öyle. Cünkü benim ailemin yanina gelmeyi cok istedigimi biliyor belkide o yüzden bana inat uzak tutmaya calisiyor. Bende esimin oldugu yerden nefret ediyorum bana cok itici geliyor ama beni orda yasamaya mahkum birakiyor

esin kova burcunu bu ne inat bole hem suclu hem guclu kac aydir ayrisiniz yazik gunah cocugunudami ozlemenis bu adam cok gaddar ya

Son düzenleme:
Siz eşsiniz temizlik gibi basit bi konuyu bile tüm sülaleye yansıtıyorsanız er ya da geç boşanırsınız zaten
Dört duvar içinde halletmeyi öğrenemeyecekseniz barışmayın
Görümcen de eltin de çok hadsiz ve maalesef eşinden yüz buluyorlar

esin kova burcunu bu ne inat bole hem suclu hem guclu kac aydir ayrisiniz yazik gunah cocugunudami ozlemenis bu adam cok gaddar ya

Hayir terazi burcu. Bende balik. Evet cok inatcidir karaindan dönmez. Özledim diyor sen eksiksin yanimda diyor sonrada cok kati bir sekilde restini cekiyor

Ilk defa böyle yapti daha önce bende o da kimseye yansitmazdik. Artik asla karismayacagim diyor inanabilirmiyim bilmiyorum. Bosansak coktan bosanirdik bunun icin sebebim coktu. Ama ben idareci bir insanim yani bir insanla her türlü gecinirim. Yani benim cabalarimla yürüyor kendimi ne kadar yipratsamda

Siz bilirsiniz
Bu kadar idareci olmanız belki de karşı tarafı bu denli 'rahat' kılıyordur

Siz bilirsiniz
Bu kadar idareci olmanız belki de karşı tarafı bu denli 'rahat' kılıyordur

Evet haklisiniz. Dün bana bitti yazmisti. Bende bugün beni sevmiyormusun diye sordum ve eger sabirsiz davranip tavirlarini degistirmeseydin ben dönmeye karar veriyordum dedim. O da bana söyle cevap yazdi Bana yazdiki: ben sana karsi biseyler hissetmesem oraya gelmezdim özür dilemezdim sana karismayacagimi herseyine konusmayacagimi söyledim. Ama sen bana sartlar kostun. Bütün suc bendeymis gibi hic özür dilemedin. Eger geleceksen ailen getirsin seni birdaha yazmayacam sana geliyorsan getirsinler seni.

Inanin cok caresizim. Bu adam pesinden kosmami bekliyor. Bana eski hayatimi yasatip sanki bütün suc benim gibi yine beni sucluyor

Eşiniz gidişinizle biraz silkelenip kendine gelmiş özür dileyecek boyuta gelmiş. Çünkü siz gidişinizle ne kadar kesin olduğunuzu ona ifade edebilmişsiniz. Ama şimdi biraz yüz buldu ya yeniden yan çiziyor. Sizin ne suçunuz varmış da özür dileyecekmişsiniz? Bir de neden aileiniz getiriyormuş. Onlara da bir zafer edasıyla pişkin pişkin gülecek mi acaba beyefendi. Bakın nasıl da getirdiniz geri kızınızı diye? Ya da sağda solda geri getirecekler kızlarını falan diye mi konuşuyor? Sözde erkeklik gururunu mu toparlayacak?

Valla siz gene kesin hareket etmezseniz ve onun söylediklerini kabul ederseniz bir daha zor toparlarsınız gibi geliyor. Siz ilişkinizde kendinizi ya da gururunuzu ne kadar önemsersiniz aşkta gurur olmamalı falan mı dersiniz bilmem ama bari ailenizin gururunu yerler altına almayın. Onları hiç karıştırmayın. Dönecekseniz de kendiniz dönün. En azından her dediğini yapmamış olursunuz. Bu durumda da "Madem ben sana şart koşamıyorum. Sen de bana koşamazsın döneceksem tek başıma dönerim" diyebilirsiniz.

Evet simdi kendince gurur yapiyo. Beni yumsamis görünce kendi dediklerini yine yaptiracak. Seytan diyoki ac bosanma davasini ömür boyu gurur yaptim diye pisman olsun. Ama inanin ben cok iyi niyetliyim yine kötü birsey yapmaktan korkuyorum cocugumu düsünüyorum ve belkide icimden atmak zor geliyor onu. Tekrar konusmayi deneyecegim gururmu ezip onu güzel bir sekilde degisecekse beni almasini ikna edecegim. Tabiki sartlar olmadan olmaz bana vaad etmesi gereken seyler var

Yahu allah askina, yillardir bu adami çekiyorsun. Üstelik seni bütün aileye rezil etti. Senden eger özür bekliyorsa, demekki kendi söyledigi özürün hiç bir degeri yok. Kendisinin degil, senin suçlu oldugunu saniyor! Ve bunun üstüne halen sana sart kosuyor, eziyor seni. Ne demek, ailen seni getirsin?

O yazdiklari benim düsüncelerimi onayladi. Ben zaten demistim, o adam zerre kadar pisman degil diye. Sadece rahatindan oldu, gururundan oldu, ondan dolayi senin ile konusup özür diledi.

Elbette bosanmak kolay degil fakat niye hep sen yavrunu düsünüyorsun? O düsünseydi, böyle tavirlar sergilemezdi. Anne babanin anlasmadigi bir evlilikten ise, sadece anne ile fakat huzurlu bir sekilde yasamak yavrun için emin olun daha iyi olur. Senin gururun kiriliyor fakat sen idare ediyorsun. Yarin birgün kizin büyüdügünde, genç kiz oldugunda ayni sekilde ezildiginde artik tahamül edemiyeceksin. Kizini bu geleceginden koru.

Bak, annenlerde arkanda. Annenler huzurlu yuvayi yikmani isterlermi? Onlarda elbet torunlarin iyiligini düsünüp sana ayrilmani tavsiye ediyorlar. Bir evlilik idareden ibaret olmamasi lazim. Tekrar diyorum, insana huzur, mutluluk vermesi lazim. Vermedigi müdetçe benim gözümde bu kesinlike bosanma sebebidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…