Kadınlık onurumu düşündüm..

Evet önden yiyip bitirme durumu. Ama bitirme söz konusu değil tabi ki:) tam olarak ben de anlamış değilim.

Hastalığın da da hiç yüzüne bakmaz böyle insanlar.. ne çok yattın kalk yemek verdim corba istedi

Cocuk ağlar kadin wc ye gidicektir iki dkka bakar bebegi bana baktiriyor der .

Allah iyilerle aklı selimlerle karşılaştırsın

Aksine benim ona saygım olmadığını,adam yerine koymadığımi ,ufak isteklerini yapmadığımi söylüyordu. Hatta annesi dedi ki tartistigimizda sana karı ona koca mi yok. Bosansaniz da evli olsanız da arkanizdayim

Evet önden yiyip bitirme durumu. Ama bitirme söz konusu değil tabi ki:) tam olarak ben de anlamış değilim.
Ondan değil çünkü bunların hepsi bahane, hoşuna gitmeyen adam aşkım salatayı biraz fazla yap ya da tabaklarımıza alalım diye öneri sunar. Bu adam olmamış. Net.

Saçmalığa bak. Sizi sevmiyor yoksa salataymis, sabah uyumanizmis gözü görmez. Sizden üstün görüyor kendini. Davayı geri çekerseniz çok pişman olursunuz çünkü değişmeyecek.

Şoktayım şu an. Neyinizi idare etmiş acaba 3 sene? 1 hafta anasının yanında napıyor? Evli olduğunu unutmuş galiba. Kendisi acilen psikolojik tedavi almalı ama tek başına... Sakın geri dönmeyin, timsah gözyaşlarına kanmayın.

Görüştüğü biri olduğunu zannetmiyorum. Bence psikolojik rahatsızlığı var. Ailemin geri gönderme nedeni benim emin olmamam. Çünkü olayı anlamlandırmak zordu. Sağlıklı insansınız karşınızdakini kendiniz gibi zannediyorsunuz..

Kararliliginizi devam ettirin
Bossnmasaniz da o güne kadar boşanacaknis gibi yapın sürsun dava

Söyledim. Kabul etmedi. Ben hasta isem benle niye duruyorsun dedi. Ben ayrılmaya kalkınca terapiye gidicem söz vs dedi. Ama asla geri dönüş yapmadım.

Bence de psikolojik rahatsızlığı var başka kadın filan meselesi değil bu

Annesi dogru demis size koca mı yok? Hele de oylesini bulmak hic zor olmasa gerek
Siz bu dünyaya onu mutlu etmek, isteklerini yerine getirmek icin gelmediniz. Sevgi ve saygi karsiliklidir. Umarim artik anlamistir.

Ben de eminim ki görüştüğü biri vardı

Bu adam bi anda delirmedi herhalde
Bi anda bu kadar değişmesinin bir sebebi olmalı
Bu kadar saçma bahaneler de ancak biri olunca uydurulur

Annesi dogru demis size koca mı yok? Hele de oylesini bulmak hic zor olmasa gerek
Siz bu dünyaya onu mutlu etmek, isteklerini yerine getirmek icin gelmediniz. Sevgi ve saygi karsiliklidir. Umarim artik anlamistir.
O kadar sorun yaşadım annesi hiç dinlemedi beni. Ayrılmaya çıktım annemi aradi. Olur öyle şeyler dedi.. Ve dizlerim ağrıyor nasıl oraya geleyim dedi..

Değil
Narsist böyle olmaz narsistle iki yılını geçirdim
İşte kafam karışıyor... Başka bişey var. Ama OKB si de vardı. Sürekli elini yıkadin mi diyordu. Temiz çamaşır halıya düşse yıkamaz. Cinsel ilişkiden önce odaların kapılarını kapatıyordu. Bir de evden çıkmadan önce kapı Ocak su kontrolu vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…