Araştırdım pasif agresif karakteri var. Öfkesi yok zannediyorsun ama günler sonra bı tartismada patliyorDeğil
Narsist böyle olmaz narsistle iki yılını geçirdim
Ay nasıl ikna etti sizi evlenmeye bu adammışımsıÇok teşekkür ederimçok zor bı tecrübe idi.. Mesela yatağa gelmiyordu. Yatak yüksek uyuyamıyorum diyordu. Çarşafı begenmiyordu:)))
Yani demek istiyor ki bı kaseye koyuyorsun önden yiyip bana bırakmıyorsun:)) ayrı kaselere koy demiyor. İçinde kurup büyütüyor.Salatayı önden yemek nasıl oluyor?
O kadar farklı idi ki inanın ayakkabılarımı bile bağlıyordu. Hiç öfke tarafını görmedim.Ay nasıl ikna etti sizi evlenmeye bu adammışımsı
Bana zaten sen muhendissin diye evlendim dedi. Ve 3 ay önce... Şok oldum. Aynısını ailem ve akrabalarım da diyor.. Sizin fikrinizle aynı tanıdıklarımO sizin maaşınızı maddi olanakları izi sevmiş kendini garantiye almak istemiş sizi secmekle ...defedin gitsin adam olamamış olgunlaşmamış erkek çok zor .bende boşanmış bir bayanım ilk çekişmeli açtığım davami geri çekmiştim üç ay sonra yeniden açtım degismiyorlar zaman kaybına gerek yok .basın üstüne sinek gibi geçin pestili yapissin asfalta o daha toparlayamaz kendini hayatta ...
Terbiyesiz o yuzden di o ayakkabı başlamaları demek ki iyi erken belli etmiş renginiBana zaten sen muhendissin diye evlendim dedi. Ve 3 ay önce... Şok oldum. Aynısını ailem ve akrabalarım da diyor.. Sizin fikrinizle aynı tanıdıklarım
Çünkü bende aynısını yaşadım ailemin maddi durumu iyiydi bende üniversite mezunuydum iyi bir isim ve arabam evim vardı.bu da açın tekiydi hiç ama hic sevmedi .Bana zaten sen muhendissin diye evlendim dedi. Ve 3 ay önce... Şok oldum. Aynısını ailem ve akrabalarım da diyor.. Sizin fikrinizle aynı tanıdıklarım
Bk yesin çok afedersiniz. Bu ne saçma bir bahane ya. Çok garip bir tip.Yani demek istiyor ki bı kaseye koyuyorsun önden yiyip bana bırakmıyorsun:)) ayrı kaselere koy demiyor. İçinde kurup büyütüyor.
anladim. Kaynanam dedi ki senin öfke sorunun var sen git :))) Farkettim ama geç oldu. Zamanla arttı ve kısır donguye girince anladimAdam ruh hastası bence. Ya da safi deli.
Ailesine söyleyin bi doktora götürsünler.
Siz fark etmediniz mi ayni evin içinde bi ruh hastası ile yaşadığınızı?
İnanın parası da vardı muh idi. Evimize 15 bine yakın para giriyordu. Ama hep gelecek kaygısı vardı. Bana hayata toz pembe bakıyorsun diyordu :)) çalışınca mutlu oluyordu. Ayrılınca suratsız oluyordu. Garip ve yorucu bı döngü.Çünkü bende aynısını yaşadım ailemin maddi durumu iyiydi bende üniversite mezunuydum iyi bir isim ve arabam evim vardı.bu da açın tekiydi hiç ama hic sevmedi .
Size birşey diyeyim mi siz kendi eşyalarınızı paranızı alıp çıkın bosayin o adam varya anksiyete olur o normal değil depresyona girer gelecek kaygısından barinamaz bu hayattaİnanın parası da vardı muh idi. Evimize 15 bine yakın para giriyordu. Ama hep gelecek kaygısı vardı. Bana hayata toz pembe bakıyorsun diyordu :)) çalışınca mutlu oluyordu. Ayrılınca suratsız oluyordu. Garip ve yorucu bı döngü.
Allah Allah yalnız degilmisim:)) Bir de bana savunuyordu neymiş salatayı öyle yemek ayipmis. Söylediği laflar ayıp değil.. Hee bir de başıma bela oldun diyordu:)) Saçmalıklara gülüyorum. Ama o döngü içinde fecaatBk yesin çok afedersiniz. Bu ne saçma bir bahane ya. Çok garip bir tip.
Bir akrabamin sevgilisi de gittikleri restaurantta ortaya gelen ikramları mezeleri tam eşit bölüsmedikleri için kavga ediyordu ruh hastası.
En çok da bu zoruma gitti.. Unutamıyorumceviz içi değil de incir çekirdeği kadar olmayan saçma bahanelerle sizi bezmişse davada kararlı olun ve boşanın dengesiz yaaa. Ne hakkı var anne olmayın diye beddua eder ağzına en iğrenç WC. Terliği vurmak isterim
Aynısını yaptım.. Zira yoruldum. 2 sene sürdü bu süreç. Toplamda evliliğimde 3 yılım bittiSize birşey diyeyim mi siz kendi eşyalarınızı paranızı alıp çıkın bosayin o adam varya anksiyete olur o normal değil depresyona girer gelecek kaygısından barinamaz bu hayatta
Ay siz baklava vs biseyler dağıtın bosaninca...En çok da bu zoruma gitti.. Unutamıyorumsonra tövbe ettim dedi... önemi yok ki. Sizi en hassas yerinizden vuruyor. Ve gebeliğim sonlandirildigi için Dr lar dosya veriyor ya. Birgün bu dosyayı araştırmaya başladı. Neden diye sordum merak ettim dedi. Aradık taradik koyduğum yerde bulamadım. Sonra bana çıkıştı attın mı diye yoo dedim. Burnundan getirdi. Meğer derdi neymiş... Çocukta başka sorunda vardı ama ben ona söylemedim diye halbuki Dr un yanında kendi de vardı duydu her seyi
Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca esdir yeri gelir aynı tabaktan yenir aynı bardaktan su içilir ne varmış salatanın önünden aldinsa kurban olsun o senin catalina kasigina Allah'ın uyuzlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?