Kadınlık onurumu düşündüm..

Çok teşekkür ederim çok zor bı tecrübe idi.. Mesela yatağa gelmiyordu. Yatak yüksek uyuyamıyorum diyordu. Çarşafı begenmiyordu:)))
Ay nasıl ikna etti sizi evlenmeye bu adammışımsı

Bana zaten sen muhendissin diye evlendim dedi. Ve 3 ay önce... Şok oldum. Aynısını ailem ve akrabalarım da diyor.. Sizin fikrinizle aynı tanıdıklarım

Bana zaten sen muhendissin diye evlendim dedi. Ve 3 ay önce... Şok oldum. Aynısını ailem ve akrabalarım da diyor.. Sizin fikrinizle aynı tanıdıklarım
Terbiyesiz o yuzden di o ayakkabı başlamaları demek ki iyi erken belli etmiş rengini

Çünkü bende aynısını yaşadım ailemin maddi durumu iyiydi bende üniversite mezunuydum iyi bir isim ve arabam evim vardı.bu da açın tekiydi hiç ama hic sevmedi .

Yani demek istiyor ki bı kaseye koyuyorsun önden yiyip bana bırakmıyorsun:)) ayrı kaselere koy demiyor. İçinde kurup büyütüyor.
Bk yesin çok afedersiniz. Bu ne saçma bir bahane ya. Çok garip bir tip.
Bir akrabamin sevgilisi de gittikleri restaurantta ortaya gelen ikramları mezeleri tam eşit bölüsmedikleri için kavga ediyordu ruh hastası.

Adam ruh hastası bence. Ya da safi deli.
Ailesine söyleyin bi doktora götürsünler.

Siz fark etmediniz mi ayni evin içinde bi ruh hastası ile yaşadığınızı?
anladim. Kaynanam dedi ki senin öfke sorunun var sen git :))) Farkettim ama geç oldu. Zamanla arttı ve kısır donguye girince anladim

Çünkü bende aynısını yaşadım ailemin maddi durumu iyiydi bende üniversite mezunuydum iyi bir isim ve arabam evim vardı.bu da açın tekiydi hiç ama hic sevmedi .
İnanın parası da vardı muh idi. Evimize 15 bine yakın para giriyordu. Ama hep gelecek kaygısı vardı. Bana hayata toz pembe bakıyorsun diyordu :)) çalışınca mutlu oluyordu. Ayrılınca suratsız oluyordu. Garip ve yorucu bı döngü.

ceviz içi değil de incir çekirdeği kadar olmayan saçma bahanelerle sizi bezmişse davada kararlı olun ve boşanın dengesiz yaaa. Ne hakkı var anne olmayın diye beddua eder ağzına en iğrenç WC. Terliği vurmak isterim

Size birşey diyeyim mi siz kendi eşyalarınızı paranızı alıp çıkın bosayin o adam varya anksiyete olur o normal değil depresyona girer gelecek kaygısından barinamaz bu hayatta

Bk yesin çok afedersiniz. Bu ne saçma bir bahane ya. Çok garip bir tip.
Bir akrabamin sevgilisi de gittikleri restaurantta ortaya gelen ikramları mezeleri tam eşit bölüsmedikleri için kavga ediyordu ruh hastası.
Allah Allah yalnız degilmisim:)) Bir de bana savunuyordu neymiş salatayı öyle yemek ayipmis. Söylediği laflar ayıp değil.. Hee bir de başıma bela oldun diyordu:)) Saçmalıklara gülüyorum. Ama o döngü içinde fecaat

Salatayı önden yemek ne demek ya biri açıklayabilir mi

En çok da bu zoruma gitti.. Unutamıyorum sonra tövbe ettim dedi... önemi yok ki. Sizi en hassas yerinizden vuruyor. Ve gebeliğim sonlandirildigi için Dr lar dosya veriyor ya. Birgün bu dosyayı araştırmaya başladı. Neden diye sordum merak ettim dedi. Aradık taradik koyduğum yerde bulamadım. Sonra bana çıkıştı attın mı diye yoo dedim. Burnundan getirdi. Meğer derdi neymiş... Çocukta başka sorunda vardı ama ben ona söylemedim diyehalbuki Dr un yanında kendi de vardı duydu her seyi

Size birşey diyeyim mi siz kendi eşyalarınızı paranızı alıp çıkın bosayin o adam varya anksiyete olur o normal değil depresyona girer gelecek kaygısından barinamaz bu hayatta
Aynısını yaptım.. Zira yoruldum. 2 sene sürdü bu süreç. Toplamda evliliğimde 3 yılım bitti

Ay siz baklava vs biseyler dağıtın bosaninca...
Hadsiz adam

Ayrıca esdir yeri gelir aynı tabaktan yenir aynı bardaktan su içilir ne varmış salatanın önünden aldinsa kurban olsun o senin catalina kasigina Allah'ın uyuzlari
Kesinlikle katılıyorum.
Ayrıca rahatsizsa bu durumdan tatlılıkla da söyleyebilirdi. Kırmadan söylemenin yüzlerce yolu var. Mesela "canım ben salatada az limon, yağ,tuz vb seviyorum ayrı kase yapsak olur mu vb" Ne var ki bunda asıl ayı kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…