Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

bazı kadınların dayak yemeği sevgi zannetiniği düşünüyorum. Burdaki bazı konularda da görebiliriz bunu. Adam kadını dövüyor ama aslında çok iyi, özünde iyi de o gün şöyle oldu böyle oldu diye savunmaya geçiyor. Güzel birliktelikleri varmış. Adi kadına neler saydırmak geçiyor içimden de gerek yok. 3 evladını terkeden kadından bahsediyoruz başka söz gerek varmı.
Lanet olsun böyle kadınlara.

Burada sürekli şiddet gördüm konuları açanlar var onlara yazılıyor ya hak ediyorlar diye
Eskiden çok kızardım şimdi kızmıyorum
bazısı cidden hak ediyor

Ailesi yanına çekse başkası araya girse
Ben onu seviyordum
Ben katlanıyordım siz ayırdınız diye millete kan kusturuyor

Böyle sokaktan biri araya girse polis çağırılsa kocam değil mi döverde severde diyen
Kendisini kocasından sevgilisinden kurtarmaya çalışan insanlara saldıran mahlukatlar olduğu müddetçe kimse neden toplum olarak çok duyarsızlaştık demesin

Kadın tehdit edilmiş olabilir mi eş ailesi tarafından?
Onlarla bağı yok. İstese kaçabilir.
Üç çocuğunu bir sabıkalı için terkedecek kadar gözü dönmüş bir kadını kimse korkutamaz.

Etmesin kimse kadınlara falan yardim.
Gerek yok.
Kurtulmaya niyeti olan ne yapar eder kurtulur.
Herkesin elinde akilli telefon, Günde bin kere instagram fethedecegine kendini kurtarsin.
Dayak yiyip, Hakaret işitip, madde bağımlılığından, serserilige kadar her türlü melanete bulaşmış adamdan kaçmayan kadın, beyinsizligi yüzünden ölsün.
Sonuçta bu beyinsiz dışarıdan bakınca insana benziyor.
O Geberip giden de insana benziyordu.
Ama değiller.
Ceremesini de gencecik çocuk çeker artık.

Yazıklar olsun! O kadar kızgın ve üzgünüm ki.. 3 çocuğunu bırakıp gitmis, herkes anne olamazın canlı kanıtı bu işte..

Çocuklarına acımamış Kadire hic acimaz. Bu ifadeden sonra kimse birbirine yardim etmeyecek. Hep bir ağızdan insallah cikar diyoruz ama gerçekten merak ediyorum bilenler yazabilir mi, kadirin akibeti ne olur? Masum bir canın iceride olmasi düşüncesine dayanamıyorum

Adamın ailesinden korktu kesin, senin yüzünden öldü diyip buna sarmasınlar diye ifadesini değiştirdi..Insanlığımdan utandım,Sen de kan olsa üç yavrunu bırakmazdın ortada kanı bozuk adi..Olan elin garibine oldu..Biz böyle çıldırdıysak o çocuk neler hissetmiştir yazık...serbest kalsa bile ömür boyu katil olduğu yüzüne vurulucak iş hayatı olsun,evlenmek istese hele kim kızını vericek..Hayatını mahvetti değmez iki pislik için.

Bıcak onun olduğu için çıkmasi zor demisti avukat arkadaşım. Ancak toplum vicdanı davaya yansır, az ceza alır diye düşünüyorum, diyordu da, kadının bu ifadesinden sonra ne olur bilinmez.

Bunu okudum ve midem bulandı. Bu ne leş bir vicdandir dedim. Cidden yaziklar olsun. Ne olursa olsun kadınların kotu muamele görmemesi taraftariyim her zaman kadınların yanında olmak isterim ama bu kadın için cidden değmezmiş. Bıraksınlar yesin hergun dayağını otursun evinde. Gözümde herşey müstehak.

Bıcak onun olduğu için çıkmasi zor demisti avukat arkadaşım. Ancak toplum vicdanı davaya yansır, az ceza alır diye düşünüyorum, diyordu da, kadının bu ifadesinden sonra ne olur bilinmez.
Ahh.. inşallah bu dengesiz kadının ifadesine inanmazlar. Gerçekten üzüldüm.

Diyecek hiçbir şey bulamıyorum bu yaratıklara. Allah o masum çocuklara acısın.

Cidden en fakirinin elinde akıllı telefon
Arasın polisi kapısına gelmiyorsa sosyal medyadan kadın derneklerinden Aile Bakanlığından yardım istesin
Yoksa imdat diye bile bağırmaya kalkmasın
Bunlar yüzünden toplumsal huzur kalmadı ülkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…