- 23 Ocak 2020
- 738
- 1.363
- 28
Bu kadını haklı yada masum yapmaz. Gencecik bir can fellak fellak koca arayan kadın için hapiste cureyecek belki.Eşim(Başkomiser) kadının ifade değiştirme sebebinin ölen adamın ailesi ve arkadaşları olabileceğini bu durumla çok karşılaşıldıgını, tanık koruma programına alınırsa daha objektif ifade vereceğini söyledi. Yoksa keşke adam seni kesseymiş diye beddualar ediyordum
Bırakılmaz. Ortada ceset var, cebinden çıkardığı bıçak var.
Suçlu olduğuna emin oldugumuz herkesi öldürecek biri cikar o zaman derler.
Küçücük çocuğa tecavüz eden iyi halden tutuksuz yargılanır, bu çocuğa verirler cezayı yatar.
O kadının ifadesi öylesine bir ifade değil.
Güzel yazmış kim yazmışsa.
Bak ne diyor
Ne işi olur bıçakla öğrencinin? Diyor.
Karar muhakkak fark eder bu kadar kişi ayaklanmisken, ama tutuksuz yargılama hayal olur.
Ahh kadir keşke karışmasaymışBu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Çocuklarına kıyıp o adam için acımadan terkeden kadire acır mı? Tam da ondan beklenecek şekilde bencilce kendi derdinde yineBu kadını haklı yada masum yapmaz. Gencecik bir can fellak fellak koca arayan kadın için hapiste cureyecek belki.
Çok kiziyordum böyle durumlarda mal mal bakan bir şey yapmayan insanlara ama bu tarz se..... Yüzünden kuru yanında yaş yanıyor.
Kimse dayanak beklemesin artık çok zor. Emsal karar gibi oldu insanlık için
Ben kelebek taşıyorum kendimi korumak için.Birine karşı kullanmak için yanında taşımayı tercih edeceğin bıçak, kelebek olur, dikiştutmaz olur; meyve bıçağı değil. Meyve bıçağını bıçaktan(!) sayan, benim tirbişon anahtarlığı da matkaptan saysın o zaman.
Of... Coğrafya kader!
Yorumunuz da sanki baştan bela okuyup esinizle konusunca hak verdiniz gibi bir sonuç çıkmışta o yüzden yazdim.Çocuklarına kıyıp o adam için acımadan terkeden kadire acır mı? Tam da ondan beklenecek şekilde bencilce kendi derdinde yine
Ben kelebek taşıyorum kendimi korumak için.
Kadir ah ablacim olan bu cocuga oldu yardim edilse suc edilmesi suc yaa kadina bakBu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Benim esim emniyet calisani ve oda genelde yardim edenin basinin cok agridigini anlatiyor cok degisik olaylar duyuyorm bende medyada olmayip esimden duydugumBunu okudum ama inanmamıştım. Bu kadarı çok fazla. Gencecik çocuğun ne suçu vardı. Tek suçu dayak yiyen kadını kurtarmak. Bundan sonra kimse elini süremez kimse kadınları kurtarmak için adım atamaz. Bu cok yanlış ya çok üzüldüm. Umarım kurtulur
Eeeee bence de yaptığı adilik ama ben nedense ölen adamın ailesinin tehdit ettiğini düşünüyorum
Haber özelinde duygusal olarak bakınca tutuklanan çocuğa çok üzüldüm, haber ilk yayınlandığında içim cız etti, gencecik bir çocuğun geleceği karardı dedim fakat aman hanımlar rica ediyorum suçu suçluyu övdüğünüzü düşündürecek yorumlardan kaçının zira yarın biri çıkar hasmını x kadını dövüyordu öldürdüm diyerek kendini savunur ve suçlar normalleşmeye başlar.Birine karşı kullanmak için yanında taşımayı tercih edeceğin bıçak, kelebek olur, dikiştutmaz olur; meyve bıçağı değil. Meyve bıçağını bıçaktan(!) sayan, benim tirbişon anahtarlığı da matkaptan saysın o zaman.
Of... Coğrafya kader!
Allah'ın cezası kadın böyleleri yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan kadınlara bile güvenemez olduk cengecik çocuğu yaktılarAldığı darp raporuna rağmen dayak yemedim diyor.
Mahvetti bir gencin hayatını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?