Kadir Şeker'in kurtardığı kadının yaptığı adilik

Ahh.. inşallah bu dengesiz kadının ifadesine inanmazlar. Gerçekten üzüldüm.

Üniversite zamanında, bir arkadaşımız bir gün ağzı burnu dağılmış şekilde gelmişti.
Kadının birini kocasi/sevgilisi ne zikkimiysa, dövüyormuş, bizim kahramanimiz kadını kurtarayım diye araya girmiş, kadını elinden almış, ayırırken de adama iki yumruk atmış.
Sonuç,
Kadın imdaaaaaatt kocamı öldürüyorlar diye bağırmış.
Kadın dayak yerken meydanda olmayanlar, ne hikmetse o zaman meydana cikiyor.
Bizimki bir temiz dayak yiyor.

Siz şimdi bu olaydan sonra karışmazlar diyecekseniz de, cabuk unutur oldunuz,
Daha yakın zamanda kızının gözleri önünde kadını boynundan yaraladı boşanmak istediği kocasi.
Yardim etmek yerine videoya aldılar.
Yani zaten kimsenin umrunda değil.
Arada kadir gibi biri çıkıyor, o da yanlış insana denk geliyor.

Iyi b.k yedin tövbe tövbeAllahım ne kadar salak insanlar var böyle ya beyninizin içi samanla mı dolu . Vicdan ahlak yoksunu pislik. Bi anne çocuklarını nasıl bırakabilir psikopat biri için ki hickimse ve hicbirsey icin birakamaz Dayak yemek hoşuna mı gidiyor acaba kendine onu mu yakıştırıyor. Aptal kadin . Dilerim Kadir kardeşimizin Allah yardımcısı olur ve en kısa zamanda serbest bırakılır.

Aynen öyle. Bu devirde cidden özellikle kadınlara şiddet konusunda toplum çok duyarlilasti. Instagramdan twitterdan insanlar iş bile buluyorlar. Kesinlikle saygı duymuyorum senelerce dayak yedim, çocuğum için katlandım diyen kadınlara. Bıraksinlar Allah aşkına ya. Burada bile var kac tane okudum. Kocam dövüyor, evden kovuyor, esrar kullanıyor, haftada 4 5 gece dışarı çıkıyor eve gelmiyor kızlar evliliğimi nasıl kurtarabilirim??
Kimse hayatmı nasıl kurtarabilirim bu adamdan nasıl kurtulabilirim demiyor. Beş para etmez adamların donuna kadar yika sonra dayağını ye evde otur.
Kendisine saygısı olmayan kadınlara acımıyorum artık. Önceden saf gibi onlara da üzülüyordum.
Yazık gencecek vicdanli bir çocuğun hayatı basit bir kadın icin bitti.

Bazılarına ne analık ne kadınlık ne insanlık yakışmıyor
Durmuyor üstünde

Allah bilir Kadirin davası kaç kadının hayatına mal olacak
Diyecekler biz araya girsek ya öldürüleceğiz ya hapise gireceğiz
En iyisi görmezden duymazdan gel

Ben hiç bir şeyi unutmadım. Daha bugün gibi gözümün önünde o video.

Çünkü artik insanlarımız korkuyor yardım etmeye. Haklilarda. Çünkü kimseye iyilik yaramıyor görüldüğü gibi. 19 adet suçu bulunan sevgilisi dövdüğü halde 'iyiydi benim sevgilim' diyebiliyor insanoglu. Olanda 20 yaşında gencecik hayalleri olan o gence oluyor.

Bu çocuk serbest bırakılmazsa, iyiliğe zulüm olur, ihanet olur.

Bırakılmaz. Ortada ceset var, cebinden çıkardığı bıçak var.
Suçlu olduğuna emin oldugumuz herkesi öldürecek biri cikar o zaman derler.

Küçücük çocuğa tecavüz eden iyi halden tutuksuz yargılanır, bu çocuğa verirler cezayı yatar.
O kadının ifadesi öylesine bir ifade değil.
Güzel yazmış kim yazmışsa.
Bak ne diyor
Ne işi olur bıçakla öğrencinin? Diyor.
Karar muhakkak fark eder bu kadar kişi ayaklanmisken, ama tutuksuz yargılama hayal olur.

Eşim(Başkomiser) kadının ifade değiştirme sebebinin ölen adamın ailesi ve arkadaşları olabileceğini bu durumla çok karşılaşıldıgını, tanık koruma programına alınırsa daha objektif ifade vereceğini söyledi. Yoksa keşke adam seni kesseymiş diye beddualar ediyordum

Bundan sonra yolun ortasinda bile silah cekseler yaninan yürüyüp gider bu millet gecmis olsun kadin kadinin en büyük düşmanidir kendime inanamiyorum ama keske sen olseydin be kadin orada yazık o gencecik çocuğa...

Elim ayağım titredi sinirden. Adamla konuşuyon diye zaten gencecik doktor olacak bir çocuk hayatını kararttı di mi?
Pislik kadın, bir adam için 3 evladını bırakan kadının onun için canını tehlikeye atmış ve hapse girmiş bir çocuğu harcamayacağı düşünülemezdi.

Gencecik bir insanın hayatının ikinci kere bitişi olmuş. Yaptığı iyiliğin karşılığı bu mu olacaktı? Artık kimse böyle bir durumda yardım etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…