Ahh.. inşallah bu dengesiz kadının ifadesine inanmazlar. Gerçekten üzüldüm.
Bu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Etmesin kimse kadınlara falan yardim.
Gerek yok.
Kurtulmaya niyeti olan ne yapar eder kurtulur.
Herkesin elinde akilli telefon, Günde bin kere instagram fethedecegine kendini kurtarsin.
Dayak yiyip, Hakaret işitip, madde bağımlılığından, serserilige kadar her türlü melanete bulaşmış adamdan kaçmayan kadın, beyinsizligi yüzünden ölsün.
Sonuçta bu beyinsiz dışarıdan bakınca insana benziyor.
O Geberip giden de insana benziyordu.
Ama değiller.
Ceremesini de gencecik çocuk çeker artık.
Twitter'da ve ekşi'de yoğun destek gördüm.
Ben hiç bir şeyi unutmadım. Daha bugün gibi gözümün önünde o video.Üniversite zamanında, bir arkadaşımız bir gün ağzı burnu dağılmış şekilde gelmişti.
Kadının birini kocasi/sevgilisi ne zikkimiysa, dövüyormuş, bizim kahramanimiz kadını kurtarayım diye araya girmiş, kadını elinden almış, ayırırken de adama iki yumruk atmış.
Sonuç,
Kadın imdaaaaaatt kocamı öldürüyorlar diye bağırmış.
Kadın dayak yerken meydanda olmayanlar, ne hikmetse o zaman meydana cikiyor.
Bizimki bir temiz dayak yiyor.
Siz şimdi bu olaydan sonra karışmazlar diyecekseniz de, cabuk unutur oldunuz,
Daha yakın zamanda kızının gözleri önünde kadını boynundan yaraladı boşanmak istediği kocasi.
Yardim etmek yerine videoya aldılar.
Yani zaten kimsenin umrunda değil.
Arada kadir gibi biri çıkıyor, o da yanlış insana denk geliyor.
Bu çocuk serbest bırakılmazsa, iyiliğe zulüm olur, ihanet olur.
Eşim(Başkomiser) kadının ifade değiştirme sebebinin ölen adamın ailesi ve arkadaşları olabileceğini bu durumla çok karşılaşıldıgını, tanık koruma programına alınırsa daha objektif ifade vereceğini söyledi. Yoksa keşke adam seni kesseymiş diye beddualar ediyordumBu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?