caannlarıımm,transferiniz regl gününün kaçıncı gününde yapıldı???cem bey benim ilk transferimi 16.günde ikinci transferimi 19.günde yaptı.başarıyı etkileyebileceğini düşünüyorum sizce 19.günde yapılması normal mi????yaaa hiç iyi değilim kafam çok karışık.....
Elsinorecim, insan denemelerden sonra olmayinca biraz tirsiyo olaydan...baska arayislar icine giriyor ister istemez:))) Bende oyle oldu yani...surekli sana hersey yolunda..bi sebep yok normalde hamile kalabilmelisin denilince e bi dusunuyo insan, tup bebekle neden tutmuyo o halde diye:uhm:
Aslinda ne desek bos gibi...cunki sonucta hersey Allahtan..O isteyince vericek bize canim.:1hug:
evt cnm haklısın allahın kararladığı bir gün vardır mutlaka diye düşünüyorum ben de ama tabi insan bunun bir an önce olmasını da istemiyo değil..senin sonucunu da heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberler verirsin sende onuseviyorum gibi..
InsALLAH canimm..Allah soyletiyodur seni kiss:))))
Test gunu gitgide yaklastikca insanin heyecanida korkusuda kat kat artiyor..hayirlisi olsun hakkimizda!
Test gunude izin gunum benim..iyi denk geldi yani..sonuc her ne olursa evde yanlizim..rahat rahat ya aglarim ya gulerim artik:))))
benim adet tarihim 17 kasımdı..29 kasımda transferim yapıldı yani adetin 13, günü...
ama o rahimin ve yumurtalıkların durumuyla alakalı herhalde oxygenciğim..
zonnetjeciğim; adet ağrısı gibi ağrılar benimde vardı ve bende korkmuştum..
ama korkularım boşa çıktı işte..
vesvese yapma sende kendine...
Onuseviyorum çookkk tebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsin :)
Kızlar sizinde pozitif çıkacak bence acık sabredin :)
Canimm..benim ne hissettigimi en iyi bilenlerdensin sende...senin iki gun onceki ruh halindeyim kis nasil vesveselenmiyim:))))
Aslinda oyle boyle derken gunler gelip geciyor..sunun surasinda 4 gunum kaldi..evde kendim yapicam testi.
Bana Cem bey evde kendin yap dedi..sali gunu aricaz seni dediler..ama ben yinede kan testide yaptiririm sali gunu her ihtimale karsi! Neden bana boyle bisiy dedi anlamadim..evde yapilan testler %100 sayilmazki..dimi ama???
evt beni söyletir allah böyle onuseviyorum iyi bilir ben dedim ona senin olacak diye bak görüyosun sonucu :)) inşallah sende gülersin de bizi de güldürürsün...ne zamandı senin test?
evt evdekiler kesin değil sen bence de kan testi yaptır..cem bey sen yurtdışında olduğun için ve o ülkenin de test prosedürünü falan tam bilmediği için evde yap demiş olabilir..ama imkanın varsa ben de kan testi yaptır derim..
Buradaki sanssizlik..kan testinin sonucunu en erken ertesi gunu veriyorlar..2 gun bile gecebiliyor aradan...ben sali sabahi evde test yaparim..daha sonrada gider kan aldiririm artik. Bende emin olmak istiyorum.
Turkiydeki sartlar bu yonden cok cok guzel canim...neticeye daha cabuk ulasiyorsunuz!
hmm kötüymüş gerçekten ama kan testini 12.gün yapıcan ya evde yaptığında 12.gün çıkmayabilir biliyosun adetini geçtikten sonra sonuç veriyolar genelde..yani evde yapıp negatif sonuç alırsan üzülürsün boşu boşuna halbuki senin kan testi pozitif çıkacak ben biliyom :))
Canim cok haklisin...ama Cem bey oyle tavsiye etti! Hamileyseniz zaten cikar dedi. Bende senin gibi dusunuyorum negatif cikma olasiligi cok fazla..dedigin gibi kan testi kesin sonuc veriyor. Ama ne varki kan testinide bekliyemem bir gun daha:))) ben yinede evde testimi yaparim sabah erkencikten..ilk idrarla yani..negatif ciksada yinede bi umidim daha olur kan testi icin...ama icimden evdeki testin negatif cikicagi geciyor:çok üzgünüm:
Canim, ilac gibi geldin sen bana simdi..resmen terapi yapiyosun:))))))Allahim senide bir an once dileklerine kavusturur insallah!!
amin cnm amin inşallah allah herkesin gönlüne görür verir..
sende de adet gecikmesi olmuşmuydu ilk transferinden sonra ?
ya arkadaşlar ben de düşünüyordum elsinore arkadaşımız niçin bir test yapmıyor acaba ...bu kadar ümitsiz olmasın bence...örnekler var önümüzde bir arkadaş vardı,erken menopoz belirtileri vardı,aşılama denedi olmadı,microya başlamayı planlarken bir baktı hamile kalmış.....neden olmadın yani...elsinor bir test yap allah aşkına...kıss bu elsinore hamile olmasın kıs ..
inşallah inşallah allahımmmm
ya arkadaşlar ben de düşünüyordum elsinore arkadaşımız niçin bir test yapmıyor acaba ...bu kadar ümitsiz olmasın bence...örnekler var önümüzde bir arkadaş vardı,erken menopoz belirtileri vardı,aşılama denedi olmadı,microya başlamayı planlarken bir baktı hamile kalmış.....neden olmadın yani...elsinor bir test yap allah aşkına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?