Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar...neler hissediyorsunuz transferden sonra? Agriniz felan varmi?
Ben hicbisiy hissetmiyorum acikcasi...goguslerim bilem sismedi hic..acimiyoda...tuhaf degilmi sizce????
Bugun isyerinde ilk defa acayip basim döndu..dusuyordum nerdeyse...ilaclardan herhalde diye dusundum..kasiklarimda sanci felanda olmadi bugune kadar..bugun biraz igneler batar gibi oldu..cok korkuyorum agrilar adet sancisina benzer gibi olucak diye...ozaman umidim kirilir iste..ilkindede oyle olmustu!!!

Hic akintim felan yok...normalmi sizce? Sizlerdeki belirtiler neler??

optum sizi canlarim

canım benim transferden sonra akıntım oldu halada oluyor..
adet sancısına benzer hafif sancılar var hala..
umudumu o tüketti zaten..:1no2:

benim de transfer sonras 4 gün süren inceedeeen bi baş ağrısımirmirmirmir,kasıklarımda ağrılar, halsizlik,bitkinlik bi de son 2 gündür akıntı başladı.ilk transfer kadar çok olmasa da göğüslerim de şişkinlik de var.ayy bi de benim pazartesi hem regl günüm hem de sonucu öğrenme günüm,bakalım hangisini önce öğrencem çoookk fisfisfisheyecanlıyım .... kızlaaarr,ya bişey kafama çok takıldı,sizin transferiniz regl gününden sonra ki kaçıncı günde yapıldı?benim 19.gün transferim oldu normal mi sizce?? cem bey bana , günde 2 kez prognova ,3 kez de progesteron vagınal tablet verdi,iğne felan yok ben de neden ki??transferden önce muayeneye gittiğimde bana da aynı şeyleri söyledi,tüp bebek başarsı olmasa bile ara verdiğinde normal gebe kalırsın herşeyiniz normal dedi.hep aynı şeyleri söylemesi aklımı karıştırmıyo değil kafamçokkarıştıyanii..... eeeee olsaydı şimdiye kadar olurdu,benim artık normal bi şekilde olmasında ümidim kalmadı dedim .....iiiiii dememiş miyim ama???bi de benim muayenemde deniz hanım da -tatlicadiarzu-vardı.berabar yorumladılar..acaba bizim bilmediğimiz bizden de gizlenen bişiler mi var ne dersiniz....?? sengözlerimebaksanab yaa benim kafam çok krıştı bu sefer,çözemiyorum neden kiiii...çoookk heyecanlıyım ..:dilcikar:

Benim akıntım oldu mu olmadı mı anlamadım valla,çünkü progynex kullanıyoruz ya onlar çıkıyo diyorum ben hep...Belirtiler derseniz;5.gün falan ağzım zehir gibi olmaya başlamıştı benim,metalik bi tat diyolar ya aynen öyle,göğüslerim acıyodu ama ben buna çok takmamıştım.Kasıklarımda batma,yanma gibi şeyler oluyodu bi de.Bi de çok halsizdim.Uyuklama hali test günümden sonra başladı.İştahım kapandı bi de ama bu herkesde değişiyodur zaten baz almayın bence.Ya zaten herkesin belirtileri farklı oluyo arkadaşlar,kimi hiçbişi anlamıyo o yüzden kendinizi belirti bulucam diye zorlayıp üzmeyin,hayırlısıyla hepinizden müjdeli haberlerinizi alıcaz :)
Hepimize iyi bayramlar,hayırlı bebişler inşallah :)

misiciimm inşallah iyi dileklerin gerçekleşir de sıkıntılarımız biter.bi de benim bu ay yumurta toplanmadı dondurulmuşlarım vardı o yüzden ilk transfer sonrası yaşadıklarıma hiiiiçç mi hiiççç benzemiyo yani ayırt edemiyoyorum o yüzden... hihoyyyt kıssss onuseviyorum , tahlil sonucunu öğrenir öğrenmez hemencecik bildir yaa ben sabırsızlanıyorum bir an önce haber ver emi ......senin haberlerin bize güç verecek unutma..... zonnetjeciikkk ,senin transferin nasıl geçti kolay oldu mu?anlatsana birazzz....:sm_cool: kızlaar öpüyorum sizii..Şeniz

kıslaaarrr sonucumu aldım..
197.2.. pozitif allahın izniyle..rabbime bin şükür..
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Tatlimmmmm..olley beeeee..tebrik ederim canim..inanki sevincimden agladim kiz senin icin..nekadar sevindim bilemezsin:teytey:

Sonucun cok iyi canim...Allahim kucaginada almayi nasip etsin insallah...Ehh darisi basimiza insallah!!

Canimcim..benim transferimde cok rahatti aslinda...tek moral bozuklugu cok beklettiler beni transfer sabahi...Cem beyin acilen bi ameliyata girmesi gerekmis...transferimide kendisi yapmak istedigi icin bejletti bizi..biz bekle bekle oglen 13.30 u buldu transfer. Zaten bizi odamiza aldilar hemen daha rahat vakit geciririz diye)))) SIKILDIK ayol odada...artik isi girgira verdik esimle beklerken herkesin dedikodusunu ettik:))))

Birde uzucu birsey daha oldu bizim icin...tum dondurulmus embriyolarimizi cozmusler..hicbirsey kalmadi yani geriyeklava: Ilk cozduklerinden istedikleri gibi sonuc alamayinca digerlerinide cozmusler...anliyacaginiz buseferde tutmazsa sil bastan yapicaz herseyi:1no2: Buhar oldu gitti 10 embriyomuzsenağlama

Bizede Cem bey kac kez dedi sizin normal yoldan cocugunuz muhakkak olur diye ama bence biraz fazla rahat konusuyor kendisi!

Zaten karar aldik..birdaha tupbebek denememizde baska merkeze gidicez! Ben tatmin olamadim acikcasi..hersey herkez cok ii ama beni tam tatmin edemedi nedense. Seninde anlattiklarina gore canim ikimizede ayni seyleri tekrarlamis durmus doktorumuz...!!

opuyorum canim seni hayirli haberler aliriz insallah

transfer sonrasi cok kalmadim zaten..1 saat sonra ayrildik merkezden.

Tatlimmmmm..olley beeeee..tebrik ederim canim..inanki sevincimden agladim kiz senin icin..nekadar sevindim bilemezsin:teytey:

Sonucun cok iyi canim...Allahim kucaginada almayi nasip etsin insallah...Ehh darisi basimiza insallah!!

sağol canımcım.Şeniz.rabbim sanada nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
senin için dua edicem ...heerkes için...
çok sevinçliyim allah tamamına erdirsin inşallah
rabbim ellerimizi boş döndürmesin...

sağol canımcım.Şeniz.rabbim sanada nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
senin için dua edicem ...heerkes için...
çok sevinçliyim allah tamamına erdirsin inşallah
rabbim ellerimizi boş döndürmesin...

Dualarini eksik etme canim bizden..insallah senin gibi bizde seviniriz. Allahtan herseyin hayirlisi! Kimbilir bizimde yuzumuz guler bakarsin.

Simdi oxygencim sirada..pazartesi patlatir insallah bombasini...bende nasipse saliya! Allahim meleginide senide nazardan korusun canim..ii bak kendine!

canımmm tebrik ederim.haberini okurken yanımda ablam vardı nasıl bi mutlu oldum anlatamam sevinçten ,heyecanımdan ,sabırsızlığımdan senin mutlu haberin ağlattı beni de..ablama da anlattım seni..çok yoğun bi duygu yumağının arasında senin haberinle rahatladım canım inşaaallaahhh bizde mutlu oluruz seinin gibi...allah sağlıkla bebeklerine kavuştursun seni canım...a.s.

yaa acaba pazar günü yaptırsam test olmaz mı??daha pazartesiye dayanamam ben bee.......

ya doğru sölüyosun cnm cem bey bize de aynı şeyleri söyleyip duruyo..sizin normal yollarla da olur diye ama en az 3 yıldır olmuyo işte..( arada aşılamadaki kimyasal gebeliği saymıyorum ) olsa olurdu gibime geliyo benim de ..hatta bende bi gidip devlet hastalneleri ile mi görüşsem diyorum..masrafı da çok biliyosun.. marmara üniversitesi hastanesini araştırmayı düşünüyorum ama bakayım biraz ara vereyim de..oraya giden olmuşmudur acaba nasıldır hiç bilmiyorum..bugün de adet tarihimdi ama hiçbir belirti yok bi de kendiliğimden kalmışım ehe ehe nerdeeee :))

canım rabbim sanada aynı sevinci yaşatsın.29 aralıka randevu verdiler kese ve kalp atışları için.o kadar heyecanlıyımkiŞeniz.adağım bile vardı.allah kabul ederse
bugün adağı kesicez.
allahım sanada mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah canım.....:Saruboceq:

:uhm:canıımm inşaallahh ama bu sabah kalktığımdan beri sanki regl olacakmışım gibi belirtilerini hissediyorum ben de.evim kaloriferli sıcak olmasına rağmen içten içe üşümeler başladı.korkmaya başladım git gide..........

caannlarıımm,transferiniz regl gününün kaçıncı gününde yapıldı???cem bey benim ilk transferimi 16.günde ikinci transferimi 19.günde yaptı.başarıyı etkileyebileceğini düşünüyorum sizce 19.günde yapılması normal mi????yaaa hiç iyi değilim kafam çok karışık.....

yaa acaba pazar günü yaptırsam test olmaz mı??daha pazartesiye dayanamam ben bee.......

Canimm..dayan kiz bir gun daha...okadar bekledin bak bi guncuk daha sabret..baktin olmuyo pazar evde kendin test yap. Allahim seni sevindirsin insallah guzelim! ( benide benide:))))):1hug:

Elsinorecim, insan denemelerden sonra olmayinca biraz tirsiyo olaydan...baska arayislar icine giriyor ister istemez:))) Bende oyle oldu yani...surekli sana hersey yolunda..bi sebep yok normalde hamile kalabilmelisin denilince e bi dusunuyo insan, tup bebekle neden tutmuyo o halde diye:uhm:

Aslinda ne desek bos gibi...cunki sonucta hersey Allahtan..O isteyince vericek bize canim.:1hug:

Oxygen canim, ayni usumeler bendede var...en basindan beri canim..bu bi iki gundurde adet agrilarina benzeyen agrilarimda var...bende tirlatmaya basladim az biraz..ama sakin olmaya calisiyorum>))) verdim kendimi ev islerine..vakitte geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…