Kizlar...neler hissediyorsunuz transferden sonra? Agriniz felan varmi?
Ben hicbisiy hissetmiyorum acikcasi...goguslerim bilem sismedi hic..acimiyoda...tuhaf degilmi sizce????
Bugun isyerinde ilk defa acayip basim döndu..dusuyordum nerdeyse...ilaclardan herhalde diye dusundum..kasiklarimda sanci felanda olmadi bugune kadar..bugun biraz igneler batar gibi oldu..cok korkuyorum agrilar adet sancisina benzer gibi olucak diye...ozaman umidim kirilir iste..ilkindede oyle olmustu!!!
Hic akintim felan yok...normalmi sizce? Sizlerdeki belirtiler neler??
optum sizi canlarim
kıslaaarrr sonucumu aldım..
197.2.. pozitif allahın izniyle..rabbime bin şükür..
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
misiciimm inşallah iyi dileklerin gerçekleşir de sıkıntılarımız biter.bi de benim bu ay yumurta toplanmadı dondurulmuşlarım vardı o yüzden ilk transfer sonrası yaşadıklarıma hiiiiçç mi hiiççç benzemiyo yani ayırt edemiyoyorum o yüzden... hihoyyyt kıssss onuseviyorum , tahlil sonucunu öğrenir öğrenmez hemencecik bildir yaa ben sabırsızlanıyorum bir an önce haber ver emi ......senin haberlerin bize güç verecek unutma..... zonnetjeciikkk ,senin transferin nasıl geçti kolay oldu mu?anlatsana birazzz....:sm_cool: kızlaar öpüyorum sizii..Şeniz
Tatlimmmmm..olley beeeee..tebrik ederim canim..inanki sevincimden agladim kiz senin icin..nekadar sevindim bilemezsin:teytey:
Sonucun cok iyi canim...Allahim kucaginada almayi nasip etsin insallah...Ehh darisi basimiza insallah!!
sağol canımcım.Şeniz.rabbim sanada nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
senin için dua edicem ...heerkes için...
çok sevinçliyim allah tamamına erdirsin inşallah
rabbim ellerimizi boş döndürmesin...
canımmm tebrik ederim.haberini okurken yanımda ablam vardı nasıl bi mutlu oldum anlatamam sevinçten ,heyecanımdan ,sabırsızlığımdan senin mutlu haberin ağlattı beni de..ablama da anlattım seni..çok yoğun bi duygu yumağının arasında senin haberinle rahatladım canım inşaaallaahhh bizde mutlu oluruz seinin gibi...allah sağlıkla bebeklerine kavuştursun seni canım...a.s.kıslaaarrr sonucumu aldım..
197.2.. pozitif allahın izniyle..rabbime bin şükür..
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Canimcim..benim transferimde cok rahatti aslinda...tek moral bozuklugu cok beklettiler beni transfer sabahi...Cem beyin acilen bi ameliyata girmesi gerekmis...transferimide kendisi yapmak istedigi icin bejletti bizi..biz bekle bekle oglen 13.30 u buldu transfer. Zaten bizi odamiza aldilar hemen daha rahat vakit geciririz diye)))) SIKILDIK ayol odada...artik isi girgira verdik esimle beklerken herkesin dedikodusunu ettik:))))
Birde uzucu birsey daha oldu bizim icin...tum dondurulmus embriyolarimizi cozmusler..hicbirsey kalmadi yani geriyeklava: Ilk cozduklerinden istedikleri gibi sonuc alamayinca digerlerinide cozmusler...anliyacaginiz buseferde tutmazsa sil bastan yapicaz herseyi:1no2: Buhar oldu gitti 10 embriyomuzsenağlama
Bizede Cem bey kac kez dedi sizin normal yoldan cocugunuz muhakkak olur diye ama bence biraz fazla rahat konusuyor kendisi!
Zaten karar aldik..birdaha tupbebek denememizde baska merkeze gidicez! Ben tatmin olamadim acikcasi..hersey herkez cok ii ama beni tam tatmin edemedi nedense. Seninde anlattiklarina gore canim ikimizede ayni seyleri tekrarlamis durmus doktorumuz...!!
opuyorum canim seni hayirli haberler aliriz insallah
transfer sonrasi cok kalmadim zaten..1 saat sonra ayrildik merkezden.
canımmm tebrik ederim.haberini okurken yanımda ablam vardı nasıl bi mutlu oldum anlatamam sevinçten ,heyecanımdan ,sabırsızlığımdan senin mutlu haberin ağlattı beni de..ablama da anlattım seni..çok yoğun bi duygu yumağının arasında senin haberinle rahatladım canım inşaaallaahhh bizde mutlu oluruz seinin gibi...allah sağlıkla bebeklerine kavuştursun seni canım...a.s.
yaa acaba pazar günü yaptırsam test olmaz mı??daha pazartesiye dayanamam ben bee.......
yaa acaba pazar günü yaptırsam test olmaz mı??daha pazartesiye dayanamam ben bee.......
ya doğru sölüyosun cnm cem bey bize de aynı şeyleri söyleyip duruyo..sizin normal yollarla da olur diye ama en az 3 yıldır olmuyo işte..( arada aşılamadaki kimyasal gebeliği saymıyorum ) olsa olurdu gibime geliyo benim de ..hatta bende bi gidip devlet hastalneleri ile mi görüşsem diyorum..masrafı da çok biliyosun.. marmara üniversitesi hastanesini araştırmayı düşünüyorum ama bakayım biraz ara vereyim de..oraya giden olmuşmudur acaba nasıldır hiç bilmiyorum..bugün de adet tarihimdi ama hiçbir belirti yok bi de kendiliğimden kalmışım ehe ehe nerdeeee :))
:uhm:canıımm inşaallahh ama bu sabah kalktığımdan beri sanki regl olacakmışım gibi belirtilerini hissediyorum ben de.evim kaloriferli sıcak olmasına rağmen içten içe üşümeler başladı.korkmaya başladım git gide..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?