yaa kızlar ben bilirim malımı geliyo benimki işte..şaşmaz dedim ya..ama inşallah bi gün şaşacak((
yaa kızlar ben bilirim malımı geliyo benimki işte..şaşmaz dedim ya..ama inşallah bi gün şaşacak((
elsinore tatlım boşver kıss olucak bigün ben inanıyorum.ama işte sabırlı olmak gerekiyo..bu arada regl dönemi beslenmesi bile gebelik riskini artırıyomuş..beslenme ne dikkat et bi daha ki ay için...geçen yıllar bana hacıdan bitki geldi.hz.hatice validemizin eli diye geçiyo adı halk arasında,regl döneminde suya koyup sonra sabah-akşam içiyosun ...yakınımda bir kaç kişi bu şekilde gebe kaldı..artık tüp bebek deneyeceklerdi ama gerek kalmadan oldu işte..ben o sıralarda yaptım fakat ben de myom olduğundan zaten gebelik mümkün olmaz biliyordum tabii olmadı bende yine de.ameliyat olduktan sonra da denemedim..bilgin olsun boşuna ay geçireceğine kürlerden de dene bakarsın olur be tatlımmm....
kısslaarr az önce ,mutfakta alışveriş malzemelerimi, yerleştirdim biraz kasılmalar batmalara başladı eğildim felan ama dikkat ettim de...şu an da da göbeğimin üstü alev alev ,elimi göbeğim üstüne koyuyorum çok sıcaklık hissediyorum neden olabilir sizce??eşime bişey belli de edemiyorum.2 gündür biraz saldım kendimi ,çok gezdim dışarıda söylendi zaten sabah, sonra tlf.da geziyomuşum diyeee...kendimi düşünmüyosam bebeklerimi ve onu düşünmeliymişim yaaa bakıyorum da onu da sardı stress yanee....
ben bi kez yaptım olmadı,elimde de bi tane kaldı eğer bukez olmassa bi daha k denemeye kadar şansımı zorlamayı düşünüyorum,bi de bitkisel bi ilaç söylendi herrby life sanırım onun gibi bişey ...o bitkiyi bende kullandım canım.ama böyle şeyleri çok çok inanarak yapmak lazım.
ben umreye gittiğimde paket paket almıştım.belki başkasına lazım olur diye.
rabbim neyi ne zaman yazmışsa o zaman o şekilde olacak kaçarı yok..
elsinore tatlım boşver kıss olucak bigün ben inanıyorum.ama işte sabırlı olmak gerekiyo..bu arada regl dönemi beslenmesi bile gebelik riskini artırıyomuş..beslenme ne dikkat et bi daha ki ay için...geçen yıllar bana hacıdan bitki geldi.hz.hatice validemizin eli diye geçiyo adı halk arasında,regl döneminde suya koyup sonra sabah-akşam içiyosun ...yakınımda bir kaç kişi bu şekilde gebe kaldı..artık tüp bebek deneyeceklerdi ama gerek kalmadan oldu işte..ben o sıralarda yaptım fakat ben de myom olduğundan zaten gebelik mümkün olmaz biliyordum tabii olmadı bende yine de.ameliyat olduktan sonra da denemedim..bilgin olsun boşuna ay geçireceğine kürlerden de dene bakarsın olur be tatlımmm....
ben evlendim de yaş 25 ti tabii...bebek istemiyodum hemencecikk,eşim de hemen istiyordu .kızzzlaarrr sıkı durun ...korunmak için hap içiyordum ayyy sanki hemencecik bebek olucak gibi...sonra sistit nedeni ile aradan da 3 ay geçmişti dr.gittim .muayene sonrası myom var gebelik çok riskli olma ihtimali az,olursa da düşük sebebi demişti..bizim serüvenimiz böyle bi başladı hadeeee tam gazz dr.dr.koşşşş..şimdi yaşım 31 oldu ..
ben evlendim de yaş 25 ti tabii...bebek istemiyodum hemencecikk,eşim de hemen istiyordu .kızzzlaarrr sıkı durun ...korunmak için hap içiyordum ayyy sanki hemencecik bebek olucak gibi...sonra sistit nedeni ile aradan da 3 ay geçmişti dr.gittim .muayene sonrası myom var gebelik çok riskli olma ihtimali az,olursa da düşük sebebi demişti..bizim serüvenimiz böyle bi başladı hadeeee tam gazz dr.dr.koşşşş..şimdi yaşım 31 oldu ..
Canim nerden bilebilirdinki sonradan boyle bi durumla karsilasabileceginizi. Siz normal olani yapmissiniz..hemen hemen hickimse hemen evlenince cocuk yapmak istemiyor..bu cok normal yani..sonradan gucluklerle karsilasabilegimizi onceden bilemeyizki.
Allahim caresiz dert vermesin bize yeterki. Biz yine doktor doktor kosturmaya raziyiz:)))
aynen benim hikaye de buna benziyor bende 24 yaşımda evlendim..tabi hemen doğum kontrol hapı :)) bikaç ay kullandım doktor dedi göğüsünde kist yapmış bırak dedi..iyi dedim bende bıraktım tabi hala korunuyoruz bu arada çocuk istemiyoruz ya..2 sene sonra artık yapalım dedik..deniyoruz deniyoruz olmuyo..doktorlara gidiyorum herşeyim normal çıkıyo bekleyin diyo..kimse eşime bakmıyo ama bu arada..e öyle bi 2 sene daha geçiyo nihayet eşime bakmaya karar veriyorlar veeee bi bakıyolar varikoselsizin çocuk olur fakat düşük bi ihtimal diyorlar..tabi eşim hemen ameliyat oluyo..e toparlanması bi 6 ay da öyle geçiyo..tabi morfoloji bozuk bu arada..sayı falan iyi ama morfoloji bozuk..işte böylelikle Cem beyle tanışıyoruz ve 2 aşılama 1 mikro..işte bugünlere geliyoruz benim de yaş oluyo 30 ....
Sizde talihsizlikler yasamissiniz canim yaa...Iyiki cok vakit gecirmeden bisiler yapmissiniz canim. Insallah duzelicek hersey..alicagiz bizde bebislerimizi kucagimiza.
Morfoloji bozuklugu var demistin canim..simdi ne durumda..duzelme varmi? Kontrolleri oluyormu esinin ara ara?
Zamanda su gibi akip geciyor degilmi kizlar....bizimde kac sene olmus ya soyle bi dusundumde!! Biz sizin gibide oyle 2 sene sonra haretkete gecmedik..daha gec cocuk istedik..evlendikten 4 sene sonra yani....pfffff..is guc derken hic dusunmedik yani..soyle oparanalim boyle toparlanalim derken son 2,5 senedir tutustuk tabeee...her ay her ay dene dene bisiy yok...bizde bu tupbebek yolculuguna basladik iste. derken bende 34 oldum bu arada...ben yastan oturude baya kokmaya basladim, Allahim daha fazla vakit gecmeden banada bi bebek bagislar insallah..
evt tabi bilemeyiz ama ben şimdi yeni evlenecek arkadaşlarıma tanıdıklarıma falan diyorum ki aman evlenir evlenmez testlerinizi yaptırın baştan..belki bir probleminiz olabilir..en azından baştan bilin..probleminiz yoksa korunun istediğiniz kadar..bir de problem çıkarsa boşu boşuna sene kaybı oluyo bizim gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?