Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekle ekle canım olur tabii.yaaa çok az kalmış sonuç için.cem bey ne dedi sana?başarı oranı olarak kaç verdi?hangi ilaçları kullanıyosun canım...Şeniz

vala cem bey umutlu konuştu bana ama
tabii allah bilir yinede...
şu anda progynex fitil kullanıyorum birde
kalçamda flasterler var.
allah bebişinie kavuşturur seni inşallah:Saruboceq:

bütün forumları geziyorum.listeye adını yazdırıp birdaha uğramayanlar var.klava:
onlara msj attım.çoğunu silecem valla.neredeyse 5-6 aydır kulübe uğramayanlar varklava:
her neyse ben sık sık giriyorum ama göremedim seni bir türlü.
sanada iyi bayramlar canımmmŞeniz

ee ben yine geldim sen yine yoksuun :))

burdayım kıss..listeye bakıyodum..
neler yapıyosun?
sana bişey sorcam.transferden sonra neler
vardı sende ?
anlatsana biraz...

canlarımmm,hayırlı bayramlar hepinize.... bu bayram hepimize meleklerimizi getirir inşallah..kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar ben yurt disindanim
Sanirim bende bidaki seneye Tüb Bebek yapdirmamiz lazim ama nasil olucak bilmiyorum ist hangi merkez daha iyi hangi doktor güvenilir yardimci olurmusunuz lütfen

Arkadaslar ben yurt disindanim
Sanirim bende bidaki seneye Tüb Bebek yapdirmamiz lazim ama nasil olucak bilmiyorum ist hangi merkez daha iyi hangi doktor güvenilir yardimci olurmusunuz lütfen

canım forumun adındanda anlayacağın üzere;
bize göre en güvenilir doktor Cem Demirel...sırnaşık şey
kadıköy acıbadem hastanesi...

burdayım kıss..listeye bakıyodum..
neler yapıyosun?
sana bişey sorcam.transferden sonra neler
vardı sende ?
anlatsana biraz...

valla cnm ben transferden sonra hiçbişey hissetmedim sadece göğüslerim çok acıyodu onlar da geçince hastalanacağımı anladım ve o gün de hastalandım zaten..sadece diğer aşılamamda yani kimyasal gebelik oluştuğunda adetim geçtikten sonra ağzımda çok fazla acılık ve aşerme vardı o kadar..ama şu anda senin için belirtiler için çok erken..2 gün daha sabret ve kafanı böyle şeylere hiç takma derim ben..öptüm cnm..

Selam kizlar ben geldimmmmm...3 tanede benim bebisim var..bugun 6.ci gunum..ve cok heyecanliyim yaaa

Misi, tebrik ediyorum canim seni..insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin melek(lerini). Darisi basimiza.

Oxygen, canim benden 1 gun once olmus senin transferinde...nasilsin? Nasil hissediyorsun kendini?Insallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim.

Onuseviyorum, seninde az kaldi canim test gunune..beni bile simdiden heyecan basti senin adina, insallah canim pozitif olurda sende umudumuza umud olursun.

Elsinore, haha gec kesfetmissin canim bu topigi ama sonunda kesfetmissin...guzel sohbetlerimizi surdururuz hepbirlikte bu topiktede. Nasil gidiyor senin durumlar?

kizlar optum sizi..konusucak okadar cok sey varki!! Insallah Rabbim bu bayram gununde hepimizin dualarini kabul eder..testlerimizide pozitif etsin..Aminnnnn

E tabikide herkezin bayramini kutlarim:)))) bebisler agir basti kusura bakamayin sonradan tebrik ettim:))))

hoşgeldin şekeriiim..bak 6 gün geçmiş bile kalmış 7 gün..umarım hepinizden güzel haberler alırım da moralim düzelir biraz ..

canımcım bebiklerinle hoşgeldin aramıza.inşallah umutlarımız mutlulukla sonuçlanır.evet tatlım benim çarşamba günü transferim oldu.o gün acıbademde gözlerim seni aradı inanki acaba geldin mi diye düşündüm.transferim ilk transferime göre çok çok kolay oldu nedense hiç bişey anlamadım,yanımdaki hemşire ameliyathanedeyken bana tüm yapılacakları anlatırken izlemem için de tarif etti.açıkçası keyiflice bebiklerimi izledim canım...cem bey bu kez pozitif ,çoğul gebelik çok mümkün olacağını belirtti,dün akşam biraz ağrım vardı bu gün de halsizim sebeb olabilir mi bilmem ama pek fazla belirti yok bende,zaten çarşamba günü transfer sonrası kayınvalidemlerde kaldık dün gece de evimize döndük i

hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsınız hepiniz de bi gün buluşup kutlarız :))

Canim nekadar dua ediyorum hepimiz icin bi bilsen..insallah hayirli haberler veririrde yuzumuz guler:CüvCüv:

bende transfer gunu bakindim cok ama cok az kimse vardi, malum sabah erkenciydik:)) transfer sonrasi 1 saat kadar dinlenip ciktik hastaneden. Cikmadan Cem bey aldi bizi odasina biraz konustuk. Bana oyle fazla umitli konusmadi..sanirim biraz tedbirli davranmak adina idi. Ikiz gebelik mumkun dedi...bende keske dedim nerdeee:))

Ek ilac verdi bana..progynex in hem kapsullerini kullaniyorum, hemde gunde 1 adet ignesini vurunuyorum. progynova'yada devam. Yukledik bakalim yine hormonlari vucuda bakalim hayirlisi olsun:içelim:

Canimcim senin test gunun pazartesi olmali degilmi? Ay kizzz valla ben cok heyecanliyim yakafamçokkarıştı
Bana gunler baya cabuk geciyor..calisiyorumya hic anlamiyorum gun nasil bitiyor...zamana takintim yok yani..gecen seferde vardi..hep gun 24 saat dusunurdum:)))) simdi oyle degil nedense...korkuyorum galiba sonuctan:bbo:

hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsınız hepiniz de bi gün buluşup kutlarız :))

Bulusuruz valla neden olmasin...tokustururuz gobuslerimizi:)))))

Gerci ben burdan biraz zor gelirimde:)))) hic bellide olmaz yinede naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…