Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkürler canım.içimi rahatlattınn...Şeniz

ayyy nasıl geçecek şu pazar günü de pazaretsi olucak noldu bu sefer bana yaa...ilkin de bu kadar paniklememiştim sen de de varmı ?bende de akıntı var ama lekelenmem hiç olmadı ama sancılar var ben de de.hatta dün gece sabaha karşı kasıklarımın ağrısıyla uyandımbi ara ...sende varmı canımcım. CADIARZU günümüz yaklaştıça daha da sarıyo bu stres dimi tatlııımmm....duru durup trasfer hakkında neden niçinlerle kafamı yiycem wallaa....kafamçokkarıştı tatlişkom inşaalllaaahhh yarabbi bize de bu mutluluğu yaşatır ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıss bu elsinore hamile olmasın kıs ..
inşallah inşallah allahımmmm

Olurmu olur..neden olmasinki..cok duyduk onca tedavilerden sonra herseyi birakani ve sonucunda spontan hamile kalani:)))
Elsinore..sen bi test yap canim reglin geciktiyse..kimbilir tatlim yuce Rabbim armaganini verir sana!

kısslaarr,beta-hcg en az kaç çıkmalı..ilk sonucumda hemşire aradı ama ben sormadım sonuç değerimin kaç olduğunu??:1no2:

canımcicim kavuştuk aynı anda ....................

Canim benimm...gecicek bu pazar gunude bitanem..ilk denememizde daha tecrubesizdik..ne olucak ne biticek pek bilmiyorduk..simdiki denememizde daha tecrubeliyiz...korkularimida daha buyuk tabikide ya olmazsa diye..ama endiselenme canim..sabirla bekle...stres yapmanin hicmi hic faydasi yok..biliyorum cok zor ama gayret etmelisin.

Bende stres SIKINTI okadar cok degil bu kez..olumlu dusunmeye calisiyorum hep..esim ilk denememizde hep olumlu bakiyodu..kesin tutar diyodum sabalagim benim:)))) hani doktor dediya sizin normlde olmali esasinda...embriyolarinizda kaliteli..bizimki olucak gozuyle bakti..bende tam tesine hic inancim yoktu :))

Bu kezde esimin agzini bicak acmiyor:))))))) cok temkinli yanii hahahah

Bende cok stresli degilim..Allahtan herhalde...cok sabirliim..ama korkmuyo degilim sonuctan..hayirlisi canim!

Benimde akintilarim var hafiften..ara ara tum gun adet sancisi gibi sancilarim oluyo...sanci hisseettgim an kosuyorum tuvalete:))))))
Bu sefer ben cok farkli seyler hissediyorum nedense...igne batar gibi batmalar oluyo arada..ne biliim..goguslerim sismedi hic..acida yok..istahim acildi diyebilirim( cok istahsizdimya sanki hahahah) ama olur olmaz canim bisiler yemek istiyo..birde cok usuyorum ben canim yaaa..hic isinamiyorum..tir tir titriyorum kac gundur..havalarda cok soguk gerci burda ama kaloriferler tam gaz yaniyo bende tik yok:))icten usuyorum yani.

Bak tatlim ne dicem...sen pazar gunu butun gun evde oturup kendini yiyip bitiricegine esinle birseyler planlasaniz? Bi sinemaya fela gitseniz mesela...guzel bir gun gecirin moral olsun sana canim yaa..en azindan butun gun aklin orda olmaz.

Cok dua edicem canim senin icin..seninde bi pozitif ciksin banada cok moral olucak!!!!

optum canim seni:1hug:

Olurmu olur..neden olmasinki..cok duyduk onca tedavilerden sonra herseyi birakani ve sonucunda spontan hamile kalani:)))
Elsinore..sen bi test yap canim reglin geciktiyse..kimbilir tatlim yuce Rabbim armaganini verir sana!
olabilr tabii cem bey bana da her seferinde tekrarlayıp durdu,tedavini yaptırmayıp ara versen de kullandığın laçların etkisi ile normal gebe kalırsın demişti.çookk hasttası olmu bu şekilde.. inşaallaahh vardır da sürprizzzz diye çıkıverir .......

kısslaarr,beta-hcg en az kaç çıkmalı..ilk sonucumda hemşire aradı ama ben sormadım sonuç değerimin kaç olduğunu??:1no2:

Burdaki kizlardan duyduguma gore en az 5 olmaliymis canim

Nekadar dogru bilemicem ama.

benim ilkinde hcg degerim 2 nin altindaymis((( dusunsene nekadar dusuk

çok haklısın canım,stres yapmamaya çalıışıyorum ben de, ama hiç mümkün olmuyo bu kez..eşim de ben de ilk denemede tamam oldu bu iş dedik ama ne hüsssrraannnn....hani sebebsiz bi durumla gebe olamayınca tüp kesin oldu diyerek ümitlendik ikimiz de..bi de haberi hemşire verdiğinde olmadı diye yanımda kalabalıktı o an da..gözyaşlarımı tutmak için,nasıl zorlandım....ama işte yaşadıklarımızı bi kez daha yaşamak çok korkutuyo sanırım tüm stresim bu zaten... ahhhhh caaanııımm,dualarımız kabul olur da güzel haberlerini alırım senin.... öptüm seniiiiii....

Anliyorum seni canim..ayni seyleri bizde yasadik esimle...hele o test gunu isyerinden arayip ogrendimya..sonucu aldigimda bende aynen senin gibi kastim kendimi agliyamadim isyerinde..gerci kimse yoktu ofisimde ama heran iceri biri gelir diye sustum oturdum:))) eve gelince hungur hungur agladim tabiii..cok feci birsey ya...bende ayni sonuctan korkuyorum canim...ama kork korkma faydasi yok..bebisler henuz bizimle canim birakmadilar bizi..birakmicaklarda!!!!!!!

bırakmasınlar bizi tatlım ben de hep diliyorum , rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin diyorum..

bırakmasınlar bizi tatlım ben de hep diliyorum , rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin diyorum..

Birakmicaklar...bagladim ben onlari..bizi birakmalarina izin vermicez")))kaydirigubbakcemile5
naniknanikHele bi cesaret etsin veletler:))))))) kaydirigubbakcemile

Insallah senin icinde benim icinde hayirli zaman simdidir canim...Allahtan gelen herseye raziyim fakat biran once bende bebegime kavusmak istiyorum..okadar cok hayalim varki....34 yasindayim kiss yaslanmadan cocugumu buyutsem diyorum:)))
Allahim verirde simdi olursa...hemen devam 2ci bebege:))) bakarsin oda olur ardindan ha ne dersin:)):1hug:

canım bende geceleri bir ağrılar oluyordu anlatamam...sanki kan boşalacak..
ama çok şükür korktuğum gibi çıkmadı işte.akıntımda oluyordu.kasıklarda gerilme ve batma...

evet elsinore git bir test yaptııırrrr....

canım benim test kağıdımda 0 - 7 arası gebe değildir yazıyor.
ama kesin sonuç için şöyle bir 30 ya da üstü olursa iyi heralde...

canım bak ben stres yaptım yaptım kendimi üzdüm ve takıntı kaldı resmen .herşey kötü olacakmış gibi geliyor şimdi de...
ama sana birşey söyliimmi?
bence tutacak bu sefer.belirtiler sanki o yönde ama bilemem yinede.
benim göğüslerimde şişmişti ama kalçamda flasterler vardı onların yan etkisiydi.
iyi düşün üyi olsun canım...yerimseniben

ya daha 2 gün gecikti ama başım ağrıyınca ertesi gün mutlaka oluyorum..o yüzden bugün olurum diye tahmin ediyorum..

Olmaz insallah sekercim..kov gitsin gelmesin bi 9 ay:))
Hayirlisi canim..baktin bugunde gelmedi bi test yap canim yaaa...

Olmaz insallah sekercim..kov gitsin gelmesin bi 9 ay:))
Hayirlisi canim..baktin bugunde gelmedi bi test yap canim yaaa...

ooof off ben sürekli kovuyorum da o ısrarla geliyo yüzsüz biraz :))) bakalım şu saate kadar hala yok bişey ama dediğim gibi bugün beklemekteyim kendisini baş ağrısından sonra pek şaşmadı şimdiye kadar ama şaşarsa eğer pazartesiye kadar falan yaparım bi test herhalde..

Bu islere hic belli olmuyor biliyormusun canim..Yuce Rabbimin nezaman nerden kapi acacagi hic belli olmaz..dualarin seninle tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…