- Konu Sahibi EU2
-
tabi oluyordu...özellikle 5 haftalık hamileyken tüm gün adet ağrısı şeklinde karın ağrılarım oluyordu...aman diyordum sanki şimdi kanama başlıycak...yaklaşık 4 hafta devam etti bende bu ağrılar,ve tabiiki halsizlikle beraber...dayanılmazdı...allahtan midem bulanmadı...endişelenme normal bunlar...
Kiz fistik..benim ilk transferim reglimin 17.ci gunu yapildi. Bu son transferimde 16.ci gun yapildi.
Bu sanirim rahim ici kalinligiyla alakali olmali canim...rahimin hazir olup olmamasiyla. Kisiden kisiye 1-2 gun degisebilir yani. Takma kafana! Basariyi etkileyip etkileyemeyecegini bilemicem..ama sanmiyorum!
Hic lekelenme felan oldumu canim sende? bende az biraz ara ara sivi akinti geliyor..biraz belim agriyo..adet sancisina benzer sancilar oluyor arada..fazlalasacagini zannediyorum..korkuyorum canim bende cokkafamçokkarıştı Birkac gunumuz kaldi..insallah bizede hayirli haberler vermek nasip olur!!!
kıss bu elsinore hamile olmasın kıs ..
inşallah inşallah allahımmmm
ayyy nasıl geçecek şu pazar günü de pazaretsi olucak noldu bu sefer bana yaa...ilkin de bu kadar paniklememiştim sen de de varmı ?bende de akıntı var ama lekelenmem hiç olmadı ama sancılar var ben de de.hatta dün gece sabaha karşı kasıklarımın ağrısıyla uyandımbi ara ...sende varmı canımcım. CADIARZU günümüz yaklaştıça daha da sarıyo bu stres dimi tatlııımmm....duru durup trasfer hakkında neden niçinlerle kafamı yiycem wallaa....kafamçokkarıştı tatlişkom inşaalllaaahhh yarabbi bize de bu mutluluğu yaşatır ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
olabilr tabii cem bey bana da her seferinde tekrarlayıp durdu,tedavini yaptırmayıp ara versen de kullandığın laçların etkisi ile normal gebe kalırsın demişti.çookk hasttası olmu bu şekilde.. inşaallaahh vardır da sürprizzzz diye çıkıverir .......Olurmu olur..neden olmasinki..cok duyduk onca tedavilerden sonra herseyi birakani ve sonucunda spontan hamile kalani:)))
Elsinore..sen bi test yap canim reglin geciktiyse..kimbilir tatlim yuce Rabbim armaganini verir sana!
kısslaarr,beta-hcg en az kaç çıkmalı..ilk sonucumda hemşire aradı ama ben sormadım sonuç değerimin kaç olduğunu??:1no2:
çok haklısın canım,stres yapmamaya çalıışıyorum ben de, ama hiç mümkün olmuyo bu kez..eşim de ben de ilk denemede tamam oldu bu iş dedik ama ne hüsssrraannnn....hani sebebsiz bi durumla gebe olamayınca tüp kesin oldu diyerek ümitlendik ikimiz de..bi de haberi hemşire verdiğinde olmadı diye yanımda kalabalıktı o an da..gözyaşlarımı tutmak için,nasıl zorlandım....ama işte yaşadıklarımızı bi kez daha yaşamak çok korkutuyo sanırım tüm stresim bu zaten... ahhhhh caaanııımm,dualarımız kabul olur da güzel haberlerini alırım senin.... öptüm seniiiiii....
bırakmasınlar bizi tatlım ben de hep diliyorum , rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin diyorum..
ayyy nasıl geçecek şu pazar günü de pazaretsi olucak noldu bu sefer bana yaa...ilkin de bu kadar paniklememiştim sen de de varmı ?bende de akıntı var ama lekelenmem hiç olmadı ama sancılar var ben de de.hatta dün gece sabaha karşı kasıklarımın ağrısıyla uyandımbi ara ...sende varmı canımcım. CADIARZU günümüz yaklaştıça daha da sarıyo bu stres dimi tatlııımmm....duru durup trasfer hakkında neden niçinlerle kafamı yiycem wallaa....kafamçokkarıştı tatlişkom inşaalllaaahhh yarabbi bize de bu mutluluğu yaşatır ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Olurmu olur..neden olmasinki..cok duyduk onca tedavilerden sonra herseyi birakani ve sonucunda spontan hamile kalani:)))
Elsinore..sen bi test yap canim reglin geciktiyse..kimbilir tatlim yuce Rabbim armaganini verir sana!
kısslaarr,beta-hcg en az kaç çıkmalı..ilk sonucumda hemşire aradı ama ben sormadım sonuç değerimin kaç olduğunu??:1no2:
çok haklısın canım,stres yapmamaya çalıışıyorum ben de, ama hiç mümkün olmuyo bu kez..eşim de ben de ilk denemede tamam oldu bu iş dedik ama ne hüsssrraannnn....hani sebebsiz bi durumla gebe olamayınca tüp kesin oldu diyerek ümitlendik ikimiz de..bi de haberi hemşire verdiğinde olmadı diye yanımda kalabalıktı o an da..gözyaşlarımı tutmak için,nasıl zorlandım....ama işte yaşadıklarımızı bi kez daha yaşamak çok korkutuyo sanırım tüm stresim bu zaten... ahhhhh caaanııımm,dualarımız kabul olur da güzel haberlerini alırım senin.... öptüm seniiiiii....
kıss bu elsinore hamile olmasın kıs ..
inşallah inşallah allahımmmm
ay neeerdeee hiç sanmıyorum şekerlerim yaaa. Dün akşam çok fena başım tuttu yine bugün kesin gelir..baş ağrısından sonra hiç şaşmıyo(
kaç gün geçti ki canım?
başın ağrıması belirtimi ki?
ya daha 2 gün gecikti ama başım ağrıyınca ertesi gün mutlaka oluyorum..o yüzden bugün olurum diye tahmin ediyorum..
Olmaz insallah sekercim..kov gitsin gelmesin bi 9 ay:))
Hayirlisi canim..baktin bugunde gelmedi bi test yap canim yaaa...
ooof off ben sürekli kovuyorum da o ısrarla geliyo yüzsüz biraz :))) bakalım şu saate kadar hala yok bişey ama dediğim gibi bugün beklemekteyim kendisini baş ağrısından sonra pek şaşmadı şimdiye kadar ama şaşarsa eğer pazartesiye kadar falan yaparım bi test herhalde..
Bu islere hic belli olmuyor biliyormusun canim..Yuce Rabbimin nezaman nerden kapi acacagi hic belli olmaz..dualarin seninle tatlim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?