morfoloji bozukluğu hala var ama doktorlar çok önemli değil diyo tüp ve aşılama için...ama tabi ameliyattan sonra bayağı bir düzelme oldu..
Tup bebek icin engel degil evet..yeterki 1 tane uygun sperm bulabilsinler...o bile yeterli olabiliyor bazen.
Duzelme olduguna sevindim canim ameliyattan sonra!
Bikeciboynuzu kuru var canim esine uyguladinmi hic? Cok memnun kalanlar var...okudum bu sitede!
Ayrica bu sogan kuru benimde aklima yatti..testim negatif cikarsa bende deniyecegim.
tesadüfe bak ben tam keçiboynuzunu anlattım sana sen bana onu sormuşsun :))
Kizlarr..canim cok SIKKIN! Akintilarim sanki renk degistirmeye basladi..pembelesmeye donucek gibi ya..adet sancilarimda var hala ara ara...sanirim sonu hayirli olmayacak bu bekleyisin..uf yaniiii..yine negatif yine hayal kirikligi.
Onuseviyorum canim senin idrarinda minik minik parcalar oluyomuydu hic...pembemsi gibi??? Bende oyle bisi oldu...
bende sadece beyaz renkli bir akıntı oluyordu canım...
ama sakın tutmadı falan diye düşünme...bademi unuttun galiba..kanaması
bile olmuştu.herkeste sorunsuz geçecek diye
bişey yok canım.idrarımda parça yoktu ...fitil falan olmasın o...:uhm:
yok canim fitilden degil o prcalar...normalde ben adet olmaya yakin oluyordu bana arada..incecik zar gibi beyaz akintilar yani...
Neyse..oyle veya boyle beklicez artik..ama umitlerim yariya dustu diyebilirim:çok üzgünüm:
yaa lütfen umutsuzluğa kapılma hemen..böyle şeyler çok normal..onuseviyorumun da dediği gibi kanaması olan arkadaşlar bile var kaldı ki sende öyle bişey yok..o yüzden bence olumsuz düşünceleri kafandan at, rahatla biraz..en azından salı gününe kadar kötü şeyleri çıkar aklından..
dogru soyluyorsunuz canim..ama insan ister istemez kaygilaniyor..telasa dusuyor. Sali gunune kadar beklicem bakalim ne olucak...
Hep bi bekleyis icindeyiz bakalim Allahim sonumuzu hayirli etsin
kısslaarrr, ayyy heyecanımın son zamanlarını yaşıyorum,yarın artık olan olucak bakalım ....bugün eşimle güzel bi gün geçirdik çok iyi geldi evime dndüğümde öyle rahatlamışım ki;stres bişey kalmamış bende..
benimde akıntım fazla,adet olucakmışım gibi bi belirti de çok yok.göğüslerimde şişmedi ama kasık ağrılarım çok var..ilginç olan da ilk transferimden sonraki belirtiler bu kez hiç yok bende..inşaallaahh bu kez hayırlıdır bakalım .....
bekleme hiçç bitmiyorki...
positif sonuç olsa bile stres ve korku devam ediyor...
bekleme hiçç bitmiyorki...
positif sonuç olsa bile stres ve korku devam ediyor...
Amanda aman..gelmismi oxygencim eve..kisss sevindim iyi bi gun gecirdigine...evde otursaydin kendi kendini yicektin:))))
Son gunun artik evet canimcim...nasil hissediyorsun kendini..varmi bisiler..insanin icinden gecerya bazi hisler hani..sen ne dusunuyorsun canim??
Cok ozel degilse..neler yaptiniz bugun canim nerelerde eglendiniz?
Hicte merakli degilmisim ben canim:))))naniknanik[/QUO taaattliiişşşkoomm geldim geldim bomba gibi....yaaa en çok hissettiğim kasıklarımın ağrısı,onun dışında da yok diyebilirim, zate kendi kendimi dinler haldeyim her an bişey olucak gibiyim anlıycan... kısss 15 gündür artık özel diye bişey mi kaldı ki bizde ...gezdik gezdik ,sonra bana hediye de aldı,yemeğe gittik sonra da evimize...erken de yatmayı düşünüyorum yarın dinlenmiş bi şekilde kan vermeye gideyim dimi canım yaaa ....kaydirigubbakcemile3 sen de nasıl heyecan felan....
Amanda aman..gelmismi oxygencim eve..kisss sevindim iyi bi gun gecirdigine...evde otursaydin kendi kendini yicektin:))))
Son gunun artik evet canimcim...nasil hissediyorsun kendini..varmi bisiler..insanin icinden gecerya bazi hisler hani..sen ne dusunuyorsun canim??
Cok ozel degilse..neler yaptiniz bugun canim nerelerde eglendiniz?
Hicte merakli degilmisim ben canim:))))naniknanik[/QUO taaattliiişşşkoomm geldim geldim bomba gibi....yaaa en çok hissettiğim kasıklarımın ağrısı,onun dışında da yok diyebilirim, zate kendi kendimi dinler haldeyim her an bişey olucak gibiyim anlıycan... kısss 15 gündür artık özel diye bişey mi kaldı ki bizde ...gezdik gezdik ,sonra bana hediye de aldı,yemeğe gittik sonra da evimize...erken de yatmayı düşünüyorum yarın dinlenmiş bi şekilde kan vermeye gideyim dimi canım yaaa ....kaydirigubbakcemile3 sen de nasıl heyecan felan....
Ayyyy canim benimmm..hakikaten hos bi gun gecirmissiniz..afferim enisteyede gezdrmis seni..hediye felan!!
Yarin buyuk gun canim...insallah..ama INSALLAH guzel haberlerle donersin evine tatlimm...bizede bildirmei ihmal etme sakin...kalbim seninle atiyor vallahi!!
Ben mesajini anca isten geldikten sonra okuyabilecegim...eve gelir gelmez ilk isim bu olucak yani!!
Sen dedigin gibi erkencikten yat dinlen...yarinda guzel guzel git kan ver..Allahim yar ve yardimcin olsun!!!! Dualarim seninle canimcimm:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?