Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
morfoloji bozukluğu hala var ama doktorlar çok önemli değil diyo tüp ve aşılama için...ama tabi ameliyattan sonra bayağı bir düzelme oldu..

Tup bebek icin engel degil evet..yeterki 1 tane uygun sperm bulabilsinler...o bile yeterli olabiliyor bazen.

Duzelme olduguna sevindim canim ameliyattan sonra!
Bikeciboynuzu kuru var canim esine uyguladinmi hic? Cok memnun kalanlar var...okudum bu sitede!

Ayrica bu sogan kuru benimde aklima yatti..testim negatif cikarsa bende deniyecegim.

tesadüfe bak ben tam keçiboynuzunu anlattım sana sen bana onu sormuşsun :))

Kizlarr..canim cok SIKKIN! Akintilarim sanki renk degistirmeye basladi..pembelesmeye donucek gibi ya..adet sancilarimda var hala ara ara...sanirim sonu hayirli olmayacak bu bekleyisin..uf yaniiii..yine negatif yine hayal kirikligi.

Onuseviyorum canim senin idrarinda minik minik parcalar oluyomuydu hic...pembemsi gibi??? Bende oyle bisi oldu...

bende sadece beyaz renkli bir akıntı oluyordu canım...
ama sakın tutmadı falan diye düşünme...bademi unuttun galiba..kanaması
bile olmuştu.herkeste sorunsuz geçecek diye
bişey yok canım.idrarımda parça yoktu ...fitil falan olmasın o...:uhm:

yok canim fitilden degil o prcalar...normalde ben adet olmaya yakin oluyordu bana arada..incecik zar gibi beyaz akintilar yani...
Neyse..oyle veya boyle beklicez artik..ama umitlerim yariya dustu diyebilirim:çok üzgünüm:

yok canim fitilden degil o prcalar...normalde ben adet olmaya yakin oluyordu bana arada..incecik zar gibi beyaz akintilar yani...
Neyse..oyle veya boyle beklicez artik..ama umitlerim yariya dustu diyebilirim:çok üzgünüm:

yaa lütfen umutsuzluğa kapılma hemen..böyle şeyler çok normal..onuseviyorumun da dediği gibi kanaması olan arkadaşlar bile var kaldı ki sende öyle bişey yok..o yüzden bence olumsuz düşünceleri kafandan at, rahatla biraz..en azından salı gününe kadar kötü şeyleri çıkar aklından..

dogru soyluyorsunuz canim..ama insan ister istemez kaygilaniyor..telasa dusuyor. Sali gunune kadar beklicem bakalim ne olucak...

Hep bi bekleyis icindeyiz bakalim Allahim sonumuzu hayirli etsin

Oxygen..canimmm...naaptin bugun..hic ugramadin sekerim buraya!! Umarim hersey yolunda gidiyordur??? Merak ettim seni

dogru soyluyorsunuz canim..ama insan ister istemez kaygilaniyor..telasa dusuyor. Sali gunune kadar beklicem bakalim ne olucak...

Hep bi bekleyis icindeyiz bakalim Allahim sonumuzu hayirli etsin

evt yaa hep bi beklemedeyiz valla..biz bekliyoruz ama hayat bizi beklemiyo akıp gidiyo maalesef ..

kısslaarrr, ayyy heyecanımın son zamanlarını yaşıyorum,yarın artık olan olucak bakalım ....bugün eşimle güzel bi gün geçirdik çok iyi geldi evime dndüğümde öyle rahatlamışım ki;stres bişey kalmamış bende..

benimde akıntım fazla,adet olucakmışım gibi bi belirti de çok yok.göğüslerimde şişmedi ama kasık ağrılarım çok var..ilginç olan da ilk transferimden sonraki belirtiler bu kez hiç yok bende..inşaallaahh bu kez hayırlıdır bakalım .....

Amanda aman..gelmismi oxygencim eve..kisss sevindim iyi bi gun gecirdigine...evde otursaydin kendi kendini yicektin:))))

Son gunun artik evet canimcim...nasil hissediyorsun kendini..varmi bisiler..insanin icinden gecerya bazi hisler hani..sen ne dusunuyorsun canim??

Cok ozel degilse..neler yaptiniz bugun canim nerelerde eglendiniz?

Hicte merakli degilmisim ben canim:))))naniknanik

INsallah canim..insallah hayirli olucak bu kez.

Bisey diyimmi sana..benimde bu kez hissettiklerim ilk transferimden cok farkli..goguslerim hic sismedi benimde..cok asiri sancilarim benimde yok...ama bugun biraz daha artti sancilarim..gelip gidiyo yanii..kandiriyo hep beni yaaa:))

Birde idrarimda minik minik parcalar goruyorum...hayra alamet olur insallaha..korkuyrum canim anliyacagin!

bekleme hiçç bitmiyorki...
positif sonuç olsa bile stres ve korku devam ediyor...

canımmm,mutluluğun keyfini çıkarsana sen artık yaw ,bence çok stres yapma artık,içindeki bebişlere de hissettiklerin yansıyormuş,bu aşamadan sonra çok daha pozitif olmalısın bakk yeğenlerimizi üzme sakın stres yapıp, karışmayız sonra hee...

bekleme hiçç bitmiyorki...
positif sonuç olsa bile stres ve korku devam ediyor...

Sen artikin biraz relax ol canim..uzulmeye stres yapmaya hakkin yok:)))) bebisleri etkilememesi adina...artik bi anne adayisin ve bu donemi stressiz bi sekilde mutlu huzurlu keyif icinde gecirmeye gayret et..biliyorsun degilmi hersey ALLAHTAN!!!!

Kiziyorum heeeeeeklava:

arkadaşlar hepiniz için olumlu sonuçlar diliyorum...ümidinizi yitirmeyin...umarım bebeişleriniz sizlere sıkıca tutunmuştur...bu arada dondurulmuş embriyo transferini ikinci deneme olarak görmeyin,bu sadece ilk micro denemenizin bir uzantısı yani devamı -ikinci bir şans niteliğinde...sil baştan başladığınız zaman ikinci denemeniz olacaktır...bu doktorumuzun aktardığı bir bilgidir...bu kız da amma ahkam kesiyor demeyinnnn haaaaa....sevgiler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…