Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teytey:Kızzllaaaarrr hamileyimmm...:dance:SONUCU AZ ÖNCE ÖĞRENDİK DEĞERİM 840.50 ÇIKTI...hihoyyythihoyyythihoyyyt- HALA İNANAMIYORUM..ACABA RÜYADAMIYIM DİYE KOLUMU CİMCİKLEDİM, ACIDI....GERÇEKMİŞ MEĞER...RABBİM İNANIYORUM DUALARIMIZI BOŞ ÇEVİRMEZ HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR...:Saruboceq:

sm_cool:sositososito:dance:çok tebrik ederim canım...o kadar sevindim ki anlatamam..:hooray:
o kadar dua ettimki senin için..çok şükür...
değerin de çok yüksek gelmiş..çoğul mu acaba?

sm_cool:sositososito:dance:çok tebrik ederim canım...o kadar sevindim ki anlatamam..:hooray:
o kadar dua ettimki senin için..çok şükür...
değerin de çok yüksek gelmiş..çoğul mu acaba?

ŞenizCANIIMM SAĞOL ,SİZLERİN DESTEĞİ OLMASAYDI BU KADAR GÜÇLÜ OLAMAZDIM GERÇEKTEN TÜM SIKINTIMI STRESİMİ PAYLAŞTIM BURADA BANA GÜÇ VERDİNİZ CANLARIMM ....ÇOĞUL GEBELİK RİSKİNİ CEM BEY SÖYLEDİ AMA BİZE İLK TRANSFER NEGATİF ÇIKINCA PEK İNANDIRICI GELMEMİŞTİ...MUCİZE OLDU İŞTE VALLA ZATEN BEKARLIĞIMDAN BERİ 3 TANE ÇOCUĞUM OLSUN İSTERDİM..27 ARALIK GÜNÜ RANDEVU VERDİLER KESE GÖRMEK İÇİN .hihoyyyt

olley bee bi güzel haber daha..canım çok sevindim..allah tamamına erdirsin inşallah..kendine dikkat et..süpeeeer.

tebriklerrrr!!!çoğul gebelik olduğu belli...canım sağlıklı ve rahat bir gebelik dönemi geçirmeni dilerimmm....

olley bee bi güzel haber daha..canım çok sevindim..allah tamamına erdirsin inşallah..kendine dikkat et..süpeeeer.

sağol canım ,yavaş yavaş artık kendime gelmeye başladım galiba ...aslında içimden hissettiğim hep pozitif di.ama kendimi şartlandırmak istemedim hatta dün akşam,zonnetje sormuştu içinden ne hissediyosun, diye yanıt bile veremedim burada yazmaya cesaret edemedim çünkü....ya negatif olursa diye söylemeye korktum...ama bak işte rabbim bu kez boş çevirmedi ne kadar şükr etsem az olur,gözyaşlarıma engel olamıyorum halaaa....

ya ne güzel olurdu valla.ararım olmazsa..ne yapayım ya merak ediyorum..
sabırsızım sabırsızzz...
oxygen kendini nasıl hissediyorsun?çok tuhaf değilmi?

tarifi mümkün değil tatlımm sanki rüyadan uyanıyormuşum gibi...hala tuhaflık var üstümde şaşkınım ..anlıyosundur ben di mi....beynim durdu sanki yaaa.... kasıklarımdaki ağrılar ara ara devam ediyo ,sabah kahvaltı yaptıktan sonra hafif bi mide bulantısı hissetttim ,ama bugün bide benim regl günüm hala hiç belirti yok yanee...

Canimmmmm...TEBRIK EDERIM KOCAMAN KOCAMNNN!!Nekadar sevindim bilemezsin tatlimmm...Allahim verdi mujdeni bak seninde..sukurler olsun Rabbime!
Ne diyim..darisi benimde basima:))))

coook sevindim canim!:teytey:

Canimmmmm...TEBRIK EDERIM KOCAMAN KOCAMNNN!!Nekadar sevindim bilemezsin tatlimmm...Allahim verdi mujdeni bak seninde..sukurler olsun Rabbime!
Ne diyim..darisi benimde basima:))))

coook sevindim canim!:teytey:
canımmmm,yarın da senden bekliyorum müjdeyi....kanki oldu ya bizimkiler bırakmazlar birbirlerini öyle kolay kolay ,ben inanıyorum tatlıımm ....kaydirigubbakcemile5

canımmmm,yarın da senden bekliyorum müjdeyi....kanki oldu ya bizimkiler bırakmazlar birbirlerini öyle kolay kolay ,ben inanıyorum tatlıımm ....kaydirigubbakcemile5

Insallah guzelim yaa..ben bozmam sirayi...bak 3 kisi basladik...2 nin kurtardiniz ne guzel..darisi benim basima...insallah pesinizden bende verebilirim mujdeli haberi. Kismet canimcim..Allahimin takdiri..ne verirse o dusucek payimiza.

Duaedin hee bol bol benim icinde..hamislerin dualari kabul olurmus:)))

opuldunuz sekerler..ben kocisi bekliyorum gelsin igne vurunmaya gidicem:))) popom morardi...sizinkiler ne alemde:)))))

cem bey ,bilir işini ben onun samimiyetine çok inanıyorum..bak bize ilk transferde ümit vermemişt ama bu kez sanki biliyormuş gibi 3 embriyo da çok kaliteli ,3 ü de tutar dedi,ben de o zaman 2 tane yerleştirin daha sonra zor durumda kalmayalım dedim ama kabul etmedi ..belki dışarıya bıraktğım 3..daha iyi olurda sonuç alamazsak risk e giremem demişti..tam o anda anladım cem beyin samimiyetini ,işini ciddiye aldığını ...

zonnetjecimmm sırayı bozma sende,yüzdük yüzdük tam geldik yane..sen ne hissediyosun belirtilerin nasıl??

zonnetjeciiimmm,bana iğne vermedi,.progeston vajınal-prognova tablet kullanıyorum ..ama kullandığın iğnelerin çok can yakıcı olduğunu duydum ..ahh canım herşeye değer bak ben şimdi bu güzel haberle deeeriiin bi uykudan uyanmış gibi hissediyorum kendimi inan ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…