- Konu Sahibi EU2
-
geçmiş olsun herkese....ben de aranıza yeni katıldım,bi merhaba demek istedim cem bey in hastalarına...
:teytey:Kızzllaaaarrr hamileyimmm...:dance:SONUCU AZ ÖNCE ÖĞRENDİK DEĞERİM 840.50 ÇIKTI...hihoyyythihoyyythihoyyyt- HALA İNANAMIYORUM..ACABA RÜYADAMIYIM DİYE KOLUMU CİMCİKLEDİM, ACIDI....GERÇEKMİŞ MEĞER...RABBİM İNANIYORUM DUALARIMIZI BOŞ ÇEVİRMEZ HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR...:Saruboceq:
sm_cool:sositososito:dance:çok tebrik ederim canım...o kadar sevindim ki anlatamam..:hooray:
o kadar dua ettimki senin için..çok şükür...
değerin de çok yüksek gelmiş..çoğul mu acaba?
:teytey:Kızzllaaaarrr hamileyimmm...:dance:SONUCU AZ ÖNCE ÖĞRENDİK DEĞERİM 840.50 ÇIKTI...hihoyyythihoyyythihoyyyt- HALA İNANAMIYORUM..ACABA RÜYADAMIYIM DİYE KOLUMU CİMCİKLEDİM, ACIDI....GERÇEKMİŞ MEĞER...RABBİM İNANIYORUM DUALARIMIZI BOŞ ÇEVİRMEZ HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR...:Saruboceq:
ben de 29 aralıkta gidicem .niye bana o kadar geçe verdiler anlamadım..
neyse artık hayırlısı..
geçmiş olsun herkese....ben de aranıza yeni katıldım,bi merhaba demek istedim cem bey in hastalarına...
bi ara istersen hemşireyi. kısss sende gel 27 sinde de buluşalım ...kaydirigubbakcemile5
ay ne güsel buluşun hatta bende geliyim yeğenlerimi bende göreyim :))
olley bee bi güzel haber daha..canım çok sevindim..allah tamamına erdirsin inşallah..kendine dikkat et..süpeeeer.
ya ne güzel olurdu valla.ararım olmazsa..ne yapayım ya merak ediyorum..
sabırsızım sabırsızzz...
oxygen kendini nasıl hissediyorsun?çok tuhaf değilmi?
canımmmm,yarın da senden bekliyorum müjdeyi....kanki oldu ya bizimkiler bırakmazlar birbirlerini öyle kolay kolay ,ben inanıyorum tatlıımm ....kaydirigubbakcemile5Canimmmmm...TEBRIK EDERIM KOCAMAN KOCAMNNN!!Nekadar sevindim bilemezsin tatlimmm...Allahim verdi mujdeni bak seninde..sukurler olsun Rabbime!
Ne diyim..darisi benimde basima:))))
coook sevindim canim!:teytey:
canımmmm,yarın da senden bekliyorum müjdeyi....kanki oldu ya bizimkiler bırakmazlar birbirlerini öyle kolay kolay ,ben inanıyorum tatlıımm ....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?