Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cem bey benim transferimi yaptıktan sonra odadan çıkarken
bana dönüp '' tutacak '' demişti...
tılsımı gitmesin diye kimseye söylemedim..

zonnetjecimmm sırayı bozma sende,yüzdük yüzdük tam geldik yane..sen ne hissediyosun belirtilerin nasıl??

Ben % 50 sans veriyorum kendime canim:)) hislerim...adet sancilarim yok gibi birsey...istahim bi var bi yok...arada bir midem bulaniyor..basim donuyor..daha anlatiimmi:))) ama bu tur seyleri ilkseferindede yasamistim,. Bizimkler habire benim yuzume bakiyor...du bakiim gozlerine diyorlar...bi degisiklik varmis guyaaaaaa

diyorum kandirmayin beniiiiii:)))

Bole iste canim..arada bi igneler batiyo gibi orama burma...haa bugunde koltuk altlarimda bi cekmeler oldu...tuhaf yaneeeee..agzimin tadida bi farkli gibi..
ben grip oluyorum galiba:))))))))))))))))))))

cem bey benim transferimi yaptıktan sonra odadan çıkarken
bana dönüp '' tutacak '' demişti...
tılsımı gitmesin diye kimseye söylemedim..

Cem bey bana tuhaf konustu..hic umut vermedi yanii..o yuzden kil kaptim bisey diyemeyecegim yani...olabilirde dedi...ikiz gebelik felan..sonrasinda tutmayabilirde dedi...ben aglamakli olmustum o an.....

Bana igneleri senin kullandigin ilaclara ek olarak verdi canim...her aksam vurunuyorum bir tane...igneler hic canimi yakmiyor..sadece popom morarmis..doktorlar ole diyo:))))

Kimsecikler yok...kaldim yanliz burda..bende cikayim bari..hadi herkeze hayirli aksamlar!

Cem bey bana tuhaf konustu..hic umut vermedi yanii..o yuzden kil kaptim bisey diyemeyecegim yani...olabilirde dedi...ikiz gebelik felan..sonrasinda tutmayabilirde dedi...ben aglamakli olmustum o an.....

canımcicim sen şimdi cem beyin dediğine takılma sakın bana da dedi tutmazsa normal gebelik olur bi probleminiz yok diye...ya adam müneccim değil ya hastasını psikolojik hazırlıyo ne yapsın.ama kesinlikle samimiyeti çok belli ..biz iki yıl önce cem beye ilk gittiğimizde muayene sonrası bizi eve gönderdi.bize tüp bebek yapmam size daha yaşınız çok genç,hiç bir kusur da yok sizde ilaç da vermeyeceğim normal olur acele etmeyin dedi..o gün oradan hem buruk hem de mutlu ayrıldık çünkü;ayağına kadar gidip de paramızı geri çevirmesi güven verdi bize ,inan başka dr .olsa hazır hastayı gönderir mi ama..parayı yer di miii?? canım bence sen de hamilesin ..dualarım seninle taattlıımmm....bizi habersiz bırakma sakın.. öpptüümm canııımmm...Şeniz

zonnetjecikk yarın önce idrar test mi yapacaksın ??

zonnetjecim kıss gözbebeklerine baktın mı büyük mü? küçük mü??eğer küçük ise vücudun regl olmaya hazırlanmamış demek..

zonnetjecikk yarın önce idrar test mi yapacaksın ??

slm tatli hamisim...evet yarin sabah erkenden evde test yapicam...daha sonrasinda ev dotoruma gidipkan tahlili icin basvuru formu alicam..daha sonrasinda hastaneye gidicem...artik 1-2 gun sonra sonucu alirim. Bekle babam bekle yanii.

ben evde yapicagim testten pek olumlu sonuc beklemiyorum nedense canimcim.

Gozbebeklerimede baktim kisss..normaller..ne kucuk ne buyuk:))) sadece gozumun beyazi biraz koyulasmismi ne:))) guzelmi guzel gozlerim var zaten daha bi guzellesmisler kiss:))))

opuyorum canim seni..Allahim tekrardan tamaina erdirsin..darisi tum bekliyen ve isteyenlerin basina.

Yarin haberdar ederim sekercim sizi.

Kizlar gunaydin..ben evde testimi yaptim ama acaip muallakta kaldim...ikinci cizgi cok silik cikti...varla yok arasi gibi birsey...daha evvel ikinci cizgi hic cikmamisti yaptigim onca testlerde.
Bisiy soyleyin bana napsam...inanmak gelmiyor hic icimden.

canım son transferinden sonra mı bir kaç kez test yaptın sen??şayet öyle ise şimdi yaptığın test gebeliğe işaret ediyor muhtemelen...tebriklerrr cnm...

dorascım 3 aralık günü dondurulmuş 3 embriyom transfer edildi bana.15 aralık hcg test günümdü.,pozitif çıktı..arada geçen sürede test yoktu canım .dün yaptığım ilk test sonucum...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım son transferinden sonra mı bir kaç kez test yaptın sen??şayet öyle ise şimdi yaptığın test gebeliğe işaret ediyor muhtemelen...tebriklerrr cnm...

Canim cevabin banaydi zannedersem..alinti yapmamissin..pyxgen arkadasimda sana cevap yazmis bi karisiklik oldu zannedersem:))
Bana sorduysan, bu yaptigim test ilk testimdi bu ikinci transferimde..daha onceki kasdettigim testlerim ilk transferimde ve ilk transfer onceki kendi denemelerimzdeki yaptigim testlerdi...cizgi cok silikti canim...kendimi kandirmakta istemiyorum..2 gun sonra bir test daha yaapmayi dusunuyorum.

ay kız hadi hayırlısı inşallah vardır bişeyler..kanı da yap da iyice emin olalım..

ay kız hadi hayırlısı inşallah vardır bişeyler..kanı da yap da iyice emin olalım..

Canim, harbiden durumum tuhaf...kan tesinide ancak birdahaki hafta yaptirabilirim, evdoktorum 1 hafta izine cikmis..muayenesi kapali yanii pfff...haberim olsaydi sevki daha evvel isterdim son gune birakmazdim. O sevk etmedende kan tahlili yaptiramam. Avrupada yasiyoruz guya duruma bakin:)))) gulsemmi aglasammi bilemiyorum.

ben 2 gun sonra yeniden bi test yapmayi dusunuyorum canimcim evde. Allah buyuktur gorucez bakalim.

Sein durumun nasil bu arada tatlim? Varmi bi gelisme? Insallah sanada dua ediyorum canim bi surpriz olsa yaradandan sanada.

haydaaa sinir oldum bak şimdi 1 hafta mıııı..nasıl beklicez yaw biz o kadar..neyse inşallah 2 gün sonra o ikinci çizgiyi daha belirgin görürsün..daha erken zaten belirginleşmesi için adetinin geçmesini bekle bakalım..inşallah vardır Allahım senin kadar istiyorum bende inan..
benim durum da aynı şekerlik..bi değişiklik yok..ne gelen var ne giden..sadece arada çok hafif açık kahve akıntı..inşallah dediğin gibi bir süpriz olur bana da ama ben pek sanmıyorum..çünkü burada forumlarda da okuyorum adet düzensizliği olabiliyomuş..gerçi bu benim tedaviden sonraki ilk adetim sayılmaz 2.sayılır değil mi? çünkü ilk adeti o kötü haberi aldığım gün yaşamıştım..sen ne diyosun bu işe?

valla inşallah hamilesindir canım yaa.nasıl bekliycez şimdi be...
meraktan ölüyorum zaten...adetin ne durumda bari...

Evet canimcim malesef 1 hafta daha bekliyecegim..o esnada artik adet olurmuyum olmzmiuim onuda beklicem:))) beklemek benim en buyuk hunerim baksana:)))

Senin icin ikinci adet sayilir canim...ben direk olmustum 2 ci adetimde ama bu ksiiden kisiye degisir canim. Insallah umdugumuz gibi olurda hic gelmes kis hamile kalirsin belki..tamamen odaklanma tabii o dusunceye ama olmaz olmaz degil hani. Sende bende beklicez bakalim..
Allahim verir muradimizi insallah.:1hug:

valla inşallah hamilesindir canım yaa.nasıl bekliycez şimdi be...
meraktan ölüyorum zaten...adetin ne durumda bari...

Zannedersem ii haber veremicem ben canimcim..sizler kadar sansli degilim yani...yukaridada anlattigim gibi bekliyecegim artik baska sansim yok...2 gun sonra tekrar bi test yapacagim..adet olmadigim surece bi umudum olucaktir demektir. Kismet bu isler..olmayincada olmuyor iste.

Benim ara ara adet sancisi gibi kisa sancilarim var..ama herhangi bi akintim falan yok..belki gec tutunma olmus olabilir..12 ci gunde herkesin idrar testindede pozitif cikacagini sanmiyorum. Sen acaba kendin tekrardan evde idrar testi yaptinmi canim merak edipte???

canım idrar testi yapmadım ben..
ama sen ne için bu kadar umutsuzsunki?
allahın işi bellimi olur?
benimde moralimi bozma yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…