- Konu Sahibi EU2
-
zonnetjecimmm sırayı bozma sende,yüzdük yüzdük tam geldik yane..sen ne hissediyosun belirtilerin nasıl??
cem bey benim transferimi yaptıktan sonra odadan çıkarken
bana dönüp '' tutacak '' demişti...
tılsımı gitmesin diye kimseye söylemedim..
zonnetjeciiimmm,bana iğne vermedi,.progeston vajınal-prognova tablet kullanıyorum ..ama kullandığın iğnelerin çok can yakıcı olduğunu duydum ..ahh canım herşeye değer bak ben şimdi bu güzel haberle deeeriiin bi uykudan uyanmış gibi hissediyorum kendimi inan ki...
Cem bey bana tuhaf konustu..hic umut vermedi yanii..o yuzden kil kaptim bisey diyemeyecegim yani...olabilirde dedi...ikiz gebelik felan..sonrasinda tutmayabilirde dedi...ben aglamakli olmustum o an.....
zonnetjecikk yarın önce idrar test mi yapacaksın ??
canım son transferinden sonra mı bir kaç kez test yaptın sen??şayet öyle ise şimdi yaptığın test gebeliğe işaret ediyor muhtemelen...tebriklerrr cnm...
Kizlar gunaydin..ben evde testimi yaptim ama acaip muallakta kaldim...ikinci cizgi cok silik cikti...varla yok arasi gibi birsey...daha evvel ikinci cizgi hic cikmamisti yaptigim onca testlerde.
Bisiy soyleyin bana napsam...inanmak gelmiyor hic icimden.
ay kız hadi hayırlısı inşallah vardır bişeyler..kanı da yap da iyice emin olalım..
Canim, harbiden durumum tuhaf...kan tesinide ancak birdahaki hafta yaptirabilirim, evdoktorum 1 hafta izine cikmis..muayenesi kapali yanii pfff...haberim olsaydi sevki daha evvel isterdim son gune birakmazdim. O sevk etmedende kan tahlili yaptiramam. Avrupada yasiyoruz guya duruma bakin:)))) gulsemmi aglasammi bilemiyorum.
ben 2 gun sonra yeniden bi test yapmayi dusunuyorum canimcim evde. Allah buyuktur gorucez bakalim.
Sein durumun nasil bu arada tatlim? Varmi bi gelisme? Insallah sanada dua ediyorum canim bi surpriz olsa yaradandan sanada.
Kizlar gunaydin..ben evde testimi yaptim ama acaip muallakta kaldim...ikinci cizgi cok silik cikti...varla yok arasi gibi birsey...daha evvel ikinci cizgi hic cikmamisti yaptigim onca testlerde.
Bisiy soyleyin bana napsam...inanmak gelmiyor hic icimden.
haydaaa sinir oldum bak şimdi 1 hafta mıııı..nasıl beklicez yaw biz o kadar..neyse inşallah 2 gün sonra o ikinci çizgiyi daha belirgin görürsün..daha erken zaten belirginleşmesi için adetinin geçmesini bekle bakalım..inşallah vardır Allahım senin kadar istiyorum bende inan..
benim durum da aynı şekerlik..bi değişiklik yok..ne gelen var ne giden..sadece arada çok hafif açık kahve akıntı..inşallah dediğin gibi bir süpriz olur bana da ama ben pek sanmıyorum..çünkü burada forumlarda da okuyorum adet düzensizliği olabiliyomuş..gerçi bu benim tedaviden sonraki ilk adetim sayılmaz 2.sayılır değil mi? çünkü ilk adeti o kötü haberi aldığım gün yaşamıştım..sen ne diyosun bu işe?
valla inşallah hamilesindir canım yaa.nasıl bekliycez şimdi be...
meraktan ölüyorum zaten...adetin ne durumda bari...
Zannedersem ii haber veremicem ben canimcim..sizler kadar sansli degilim yani...yukaridada anlattigim gibi bekliyecegim artik baska sansim yok...2 gun sonra tekrar bi test yapacagim..adet olmadigim surece bi umudum olucaktir demektir. Kismet bu isler..olmayincada olmuyor iste.
Benim ara ara adet sancisi gibi kisa sancilarim var..ama herhangi bi akintim falan yok..belki gec tutunma olmus olabilir..12 ci gunde herkesin idrar testindede pozitif cikacagini sanmiyorum. Sen acaba kendin tekrardan evde idrar testi yaptinmi canim merak edipte???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?