Evet canimcim malesef 1 hafta daha bekliyecegim..o esnada artik adet olurmuyum olmzmiuim onuda beklicem:))) beklemek benim en buyuk hunerim baksana:)))
Senin icin ikinci adet sayilir canim...ben direk olmustum 2 ci adetimde ama bu ksiiden kisiye degisir canim. Insallah umdugumuz gibi olurda hic gelmes kis hamile kalirsin belki..tamamen odaklanma tabii o dusunceye ama olmaz olmaz degil hani. Sende bende beklicez bakalim..
Allahim verir muradimizi insallah.:1hug:
Zannedersem ii haber veremicem ben canimcim..sizler kadar sansli degilim yani...yukaridada anlattigim gibi bekliyecegim artik baska sansim yok...2 gun sonra tekrar bi test yapacagim..adet olmadigim surece bi umudum olucaktir demektir. Kismet bu isler..olmayincada olmuyor iste.
Benim ara ara adet sancisi gibi kisa sancilarim var..ama herhangi bi akintim falan yok..belki gec tutunma olmus olabilir..12 ci gunde herkesin idrar testindede pozitif cikacagini sanmiyorum. Sen acaba kendin tekrardan evde idrar testi yaptinmi canim merak edipte???
Merhaba kizlar,
Durum ayni..henuz regl olmadim...az evvel acibademden hemsire aradi..dedim bole bole kan testi yaptiramiyorum...ilaclarima devam etmemi solediler...cumartesi sabah evde yine test yapmami istediler...sonrasinda arayip haber vericem.
Iste bole canlarim..bir mucize olurmu dersiniz???????? Dua edin sekerler noolur!
optum sizi..ii bakin kendinize
canım ne güzel işte..adet günün ne zamandı normalde?
mucizeler imkansız değildir unutma...
zonnetjecim canımcicim ,belirtilerin nasıl,ne hissediyosun??
zonnetjecim canımcicim ,belirtilerin nasıl,ne hissediyosun??
kısss ,valla ben meraktan bayılcamkafamçokkarıştı ,dün den beri aklımdan çıkmıyosun ...
bak şimdi daha ortada bişey yok sen hemen ümitsizliğe girmişsin,yapma böyle sakın. her ne olursa olsun içinden ümidini yitirme,yenik düşme tatlım benim...yaaa aklımdan çıkmıyosun ne yaptın diye merak ediyorum ...ama bak bekle biraz daha ama ümitli bekle böyle kendini bırakma hemenccik .sanki,sonucu almışsın, olmamış gibi yazmışsın ,herşeyden önemlisi azimli olmayı bırakma sakın ...zaten onu da kaybettik mi hiç nefes almayalım o zaman...pozitif düşün pozitif olsun canım benim güçlü ol... ve kendine dikkat et,sakın ağır bişey kaldırma ,yeğenlerini de alma kucağına çok dikkat et..bak benim de ara da bir karnıma adet olacakmışım gibi bi ağrı geliyo..bunlar sen de de var ..sakın tatlım ümidimi yıkma .. dualarım seninle unutma sakın....öptümmmmkaydirigubbakcemile3
canım yaa bana ne oldu böyle anlayamıyorum bu halimi..çookk mutluyum ama yakınlarımla paylaşmaya cesaret edemiyorum daha açıkçası kendimde ki bu ruh halimi çözemiyorum..kendi ailemiz dışında hiç kimseye söyleyemedik henüz..sanki tılsımını kaybederim diye mi geliyo ki bana anlayamadım..haberi önce eşim annesine söyledi sonra benim anneme söylememi istedi cesaret edip tel.açamadım..kayınvalidem o sıra da aramış, anneme söylemiş annem aradı beni ama bişey de diyemiyor bana ,ben ağlamaya başlayınca işte koptu annem de...erkek kardeşim aradı ağlamaktan konuşamadı akşam bize geldiler. kardeşim iki tane pabuç almış biri pembe diğeri mavi,kutuların içinde yanında birer balon ve çorapları...ilk hediye dayı dan geldi bebişlerime..eşim ile zaten hıçkıra hıçkıra sarılarak ağladık...rabbim herkeze tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğu inan dua ediyorum benim olduysa herkezin olur diyorum..6 yıl dan sonra ilk gebelik sevincimizi yaşıyoruz..
bence sabah ilk idrarınla yap ,şimdi akşam akşam boşver..hem sabah yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın.habersiz de bırakma bizi kıss tamam mı??
valla oxygencim bende senin gibiyim.konuşmaya korkuyorum.
bitmeyecek bu çilemiz anacım bizim...
Gunaydin kizlaaarr...uykucular sizi:)))) sadece bi gunaydin demek istedim evden cikmadan once.
Bende TIK yok hala....
II bakin bebislerinize.
optum..aksama gorusmek uzere
az önce bi yazı okudum içim yandı çok..değer yüksek olup keseleri görmemek te varmış meğer...rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım yaaa... tatlişkommm senin hamişlik nasıl gidiyo varmı bişey??kıss bende hiç bişeycikler yok...dikkatli oluyorum ama öyle ağrı felan hiç yok midem de bulanmıyoo..aş ermiyorum işimi gücümü bıraktım evdeyim inan ki.. 27 aralık için görüştün mü?aldırdın mı kontrolü canımcım..:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?