Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bize saat 11 de gelin dediler,eğer aldırırsan haberleşelim görüşmüş oluruz tatlım ...kıss bide benim değerim çok yüksek, ya 3 ü birlikte tuttuysa eğer, ama eşimle konuştuk bu konuyu ikimizde istekliyiz yani..rabbim nasib ederse doğumlarımızda peş peşe olucak ,ben hesapladım eylül ayı ilk haftasına geliyo bakalım..geçen yıllarda yengem benim için istihare namazına yatmıştı iki beşik net görmüş 3.beşik için hayal meyal diyo hayırlısı olsun da en önemlisi dimi canımcıımm...Şeniz

canım hayırlısıyla şu keseleri görsek başka bişey istemiyorum.
allah yardımcımız olsun.
haberleşiriz canımcım ....

günaydın cnm..dün hiç giremedim nete..okudum yazdıklarınız şimdi hepinizin iyi olmasına sevindim..ben dün adet oldum maalesef ( bu sefer de bir mucize olmadı yani (

Ahh canimmm..uzuldum vallahi...geldi demekki israrla(
Ama napicaz..hih napicaz...basimizi dik tutucaz...umudumuzu yitirmek yok...devam yolumuza!

Bende salladim artik canimcim..dusunmemeye calisiyorum...adet olucaksamda biran once olayimda diyorum isime devam etsem...bence bizim dogal yoldan olucak cocugumuz...oyle geciyor inan icimden..tup mup hakgetire:)))))
Elbetteki en dogruyu bilen Allahtir..ama oyle geciyor nedense icimden...

Haftaya bizim tum aile Almanyaya gidicek birkac gunlugune...bende gidemicem diye dusunuyorum..adet olucamya hani..ozamana kadar reglim olup bitse bende gidicem..bi hava alirim diyorum..4 gun tatil buralar ama suana kadar ne gelen var ne giden...

opuyorum canim seni...insallah sende bende o guzel haberi vericez sekercim burdan diger arkadaslarimiz gibi:1hug:!

3 uz cok riskli zaten canim..Allahim insallah ikiz bebis verir sana tatlim..herseyin hayirlisi olsun...saglikli olsunda tekinede razi olur insan. Ikiz olucak emme:))lülülülülülü

arkadasim hayirli olsun insallah saglikla sonuna kadar devam eder:)cem beyin hastasisin degilmi yanlis hatirlamiyorsam bende cem beye gitmeyi dusunuyorum merak ettigim birsey var transferden sonra ne kadar yattin>kocaeliden geliyorsun galiba hemen yola ciktinmi?bende acibademe hemen hemen kocalei kadar uzak mesafedeyim ve yoldan dolayi endisem var..

canım öncelikkle tedavin hayırlı olsun.
transferden sonra hemen hemen 1 saat kadar yatıyorsun hastanede.
şehir dışında oturanlara 1 gün sonra yola çıkmayı tavsiye ediyorlar ama
ne kadar uzaklıktaki yerler için geçerli bilmiyorum.

oxygen maalesef benim randevuyu 26 sına aldılar.
saat 11.30 a
görüşemeyecez galiba.ama belki diğer randevularda
görüşürüz bakalım...

Kizlaar selam!

Testim pozitif cikti bugun inanamadimmmm..hala zangir zangir titriyorum...inansammi acaba yaaaa

Korkuyla sevinc arasi birsey yasiyorum bugun...haftaya kan testmi yaptirinca anca inanabilirim herhalde!

Rabbim vericek galiba mucizemi..sukurler olsun.

allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt:hooray:
tebrikler canım...çok sevindim ya anlatamam.meraktan ölüyordum..
allah hayırlı etsin allah tamamına erdirsin bebişim....kaydirigubbakcemile5

allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt:hooray:
tebrikler canım...çok sevindim ya anlatamam.meraktan ölüyordum..
allah hayırlı etsin allah tamamına erdirsin bebişim....kaydirigubbakcemile5

Saol tatlim saol)) simdi sizi daha ii anliyorum vallahi..hislerinizi yani....sevinemiyoda insan...hem seviniyor hem uzuluyo ters giden birseyler olmasin diye..napicagimi sasirdim vallahi:)))) Allahim hepimizin bebislerini sag saglim kucagimiza almayi nasip eder insallah.

Kisss..pespesede olur he bebislerimiz:)))))) hesapladinmi zamanini canim sen?? Benim icim kayniyo simdi he hayal ettikce:))))))

canım çok tebrik ederim seniiiii!!!!sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeni dilerimmmm....

valla haklısın.ben değerimi okuduğumda yok yanlıştır imkansız demiştim.
cem bey positif dediği halde inanmadım bir kaç gün hep altında bişey aradım
şimdi beni anlarsın ohhhh çatladaa patlakaydirigubbakcemile3
ben hesapladım ama emin değilim eylül başı gibi...:ecrin_bebek:
ayy çok iyi ya süper süper süper...
datısı isteyen herkesin başına...kaydirigubbakcemile5

canım çok tebrik ederim seniiiii!!!!sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeni dilerimmmm....

Cok tesekkur ederim canim...Allahim dilegimi kabul etti cok sukur..nekadar sukretsem azdir, tamaminada erdirir insallah hayirlisiyla. Darisi tum bekliyen ve isteyenlerin basina.

:)))) anlamazmiyim anim hic....simdi ates benide sardi..nasil olucak nasil edicek diye:))) Allahim yardimcimiz olsun tatlim.

Bende inanamiyorum hala..ruyada gibiyim...karatavuk gibi dolaniyorum evde bi gorsen beni:))))))kafamçokkarıştı

Cem bey yurtdisindaymis..Sule hemsireyle konustum simdi...ilaclarima devam edicekmisim..Cem beyide cep telefonundan aricam bu aksam..esimi beliyorum eve gelsin eraber arariz dedim.

Ayyy kocisim aradi beni az once...naber napiyosun diyo bebegimize ii bakiyomusun diyo:))) kis tuylerim diken diken oldu alisik olmadigimiz laflar soylenince.....bi tuhaf oldum he zirlayabilirim yine...:bbo:

Benim hesaplamalarima gore eger hersey yolunda giderse 4 eylul gibi canim dogum zamani...senin birkac gun daha erken olmali degilmi..sen oncesin daha bizden:)))) senin bebek abla-abi olucak yani:)))

ah canım cok sevındım..neler hıssettııgını hayal edebılıyorum allah sonuna kadar saglıkla devam ettırsın canım:))

sagol canım bende ıst dayım ama karsı tarafta evım neredeyse 1 saat uzakta kalıyor ozaman o gece hast kalmak lazım belkıde ...sende cem beyın hastasımısın?memnun musun?dusuncelerın neler?acıkcası ben tedırgınım yenı baslıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…