Kizlaar selam!
Testim pozitif cikti bugun inanamadimmmm..hala zangir zangir titriyorum...inansammi acaba yaaaa
Korkuyla sevinc arasi birsey yasiyorum bugun...haftaya kan testmi yaptirinca anca inanabilirim herhalde!
Rabbim vericek galiba mucizemi..sukurler olsun.
ah canım cok sevındım..neler hıssettııgını hayal edebılıyorum allah sonuna kadar saglıkla devam ettırsın canım:))
sagol canım bende ıst dayım ama karsı tarafta evım neredeyse 1 saat uzakta kalıyor ozaman o gece hast kalmak lazım belkıde ...sende cem beyın hastasımısın?memnun musun?dusuncelerın neler?acıkcası ben tedırgınım yenı baslıyorum(
yaaa görüyosunuz ne kadar hisleri kuvvetli bi insanım kime dediysem tuttu valla bi kendime yaramıyo :)) canım çok tebrik ederim inan çok sevindim..nasıl yaptın kız testi? 2 gün önce silik de olsa çıkmıştı şimdi o zaman belirgin çıktı değil mi? ayy ben de çok heyecanlanıyorum valla siz böyle güzel haberler verdikçe..umarım sağlıkla sıhatle kucağına da alırsın..darısı bizim başımıza aaah ahh :))
Kizlaar selam!
Testim pozitif cikti bugun inanamadimmmm..hala zangir zangir titriyorum...inansammi acaba yaaaa
Korkuyla sevinc arasi birsey yasiyorum bugun...haftaya kan testmi yaptirinca anca inanabilirim herhalde!
Rabbim vericek galiba mucizemi..sukurler olsun.
delikafaduldenoleyyyy ...işte bomba gibi oldu süpeeerrr...hihoyyytcanımcicim tebrik ederim yüreğim hop hop şu anda ,nasıl mutlu oldum hep aklımdaydın bugün,ama sabah misafirim vardı ,sonra da evden çıktım şimdi geldim gelir gelmez açtım hemen ... kısss demedim mi ben sana kankilerimiz geliyo bak işte...:1hug:
tatlı hamişim inaann inaaann artık canım sen HAMİLESİN bak bırakmadı bizi bebiklerimiz..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu inşallah .....bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.. bu akşam eşimin yengesinde yemekteydik bizim için kutlama yaptılar kısacası ama hala inanamıyorum ben de rüyaaa gibi canım yaa...
kısss kırkları da beraber çıkıcak kankilerin ..ayyy ne güzel de olur onlar şimdi ...
yok daha 5 haftalık olmadı.benim hesapladığıma göre; 22 günlükler ,zaten her gün şafak sayar hale geldim kısss...sayıp duruyom valla...tahminime göre de eylül ilk haftasına geliyo doğumumuz,hem ramazan ayında olacak bayrama gelicekler inşallahh...rahimde 3 haftalık olunca embriyonun duyması gerçekleşiyormuş dışarıdan gelen sesleri...çarşamba günü benim 1 aylık olacak kısmetse inşallah seninde perşembe günü 1 aylık oluyo tatlım..kıss bide 3 üz olursa :1shok:
yok daha 5 haftalık olmadı.benim hesapladığıma göre; 22 günlükler ,zaten her gün şafak sayar hale geldim kısss...sayıp duruyom valla...tahminime göre de eylül ilk haftasına geliyo doğumumuz,hem ramazan ayında olacak bayrama gelicekler inşallahh...rahimde 3 haftalık olunca embriyonun duyması gerçekleşiyormuş dışarıdan gelen sesleri...çarşamba günü benim 1 aylık olacak kısmetse inşallah seninde perşembe günü 1 aylık oluyo tatlım..kıss bide 3 üz olursa :1shok:
canım ziyaretçi mesajın kapalı olduğundan msj yazamadım ben de buraya yazayım dedim.
bende belirti yok canım pek.sadece göğüslerim patlamaya hazır bomba gibi..kaydirigubbakcemile3
bazen fitilin yan etkisi olarak karnım ağrıyor hafiften.
başka bişey yok.annen haklı çok erken daha..
muayeneyi sabırsızlıkla bekliyorum yine stres başladı valla...:tomato:
Tatliskomm...benim bildigim kadariyla hesaplama son adetinin ilk gununden beri basliyor canimcim...o hesaba gorede senin bugun 4+4 sun..bende 4+3...ama bizimki tupbebek diyemi baska hesaplaniyor acep..cunki tam gunumuz belli diye?? Ay ne tezcanliyiz dimi...gunleri hesaplar olduk:)))
Allahim hayirlisini nasip etsin..gunler geir gecer...simdi heyecanliyizda herseyi bilmek istiyoruz:)))
3 üz diyipte korkutma beni canim,,.veren Allah tabiide ama ben 3 taneden korkarim..riskinden yanii:1shok: Saglikli olsunda 1 tanesinede raziyim canimcim..ama iki tane olsalar birdaha ugasmazdik..cok iyi olurdu degilmi???
Canim senin akintilarin varmi ara ara..ve adet sancisi gibi kisa sancilar?? Bende oluyor hala ve cok korkuyorum...birde karnis sisti gibi yaaa...tavalet problemi olmasindanda korkuyorum..sendede varmi boyle seyler??
canım bence hesaplama normalden farklıdır.nede olsa döllendikleri gün belli yanee
ağrı sancı akıntı normaldir canım olur takma..
allahım ne büyük heyecanmış bu ya...-tatlicadiarzu-
Selam canimm..harbiden var birsey sende..evliyalik varmi kis ailenizde:)) Allahim bu iyi dileklerinle senide insallah sevindiricek canim..senin hakkindada hayirlisi olucak canim INSALLAH.
Sali gunu test yapmistim cok ama cok silik cikti...dedim icimden vardir belki bi hikmet bu iste...uzun zamandir nice testler yapmistim ama hicbirinde asla bi ikinci cizgiyi birak gormeyi..kiprastigini bile gormedim...hep bembeyazdi...bu kez biraz renklendigini farkettim...umidimi kesmistim aslinda nedense ama bir yanimda bekle dedi belki yinede birseyler olabilir..bugun test yaptim sabah erkenden...ikinci cizgi tamamen belirgindi canim..silik degildi yani..tam belirgin pespembe bi cizgi...beni gormeliydin banyoda...agliyorum..titriyorum..aynaya bakiyorum bu benmiyim diye:))) teste tekrar bakiyorum dogrumu gormusum diye...tekrar ve tekrar...sonra dayanamadim indim alt kata...mutfakta bidaha baktim bi gorucen yani deli gbi:))) dayanamadim onaylatmam lazim dedim..arka bahceden girdim bizim gelilin evine( yanyana oturuyoruz) onada gosterdim, onayladi...gozlein sassi gormemis kiss dedi:)) aglastik biraz beraber..derken boyle aksami ettim kocisi bekliyorum...kociside aradim tabii hemen...oda sevindi gun icinde aradi beni tekrardan...
Allahim insallah kotu bi ruya degildir gordugum....inanamiyorum tatlim hala...
ay ne bilim kıs hiç evliya da yok ailede hani :))) kendim için ne zaman kesin var bende de diye hissedebileceğim acaba..çünkü şimdiye kadar hiçbir tedavimde hissetmedim( neyse hayırlısı elbet olacak bir gün..o günü sabırsızlıkla bekliyorum ..heee bi de senin kan testini sabırsızlıkla bekliyorum..bi de onuseviyorum ve oxygen'in keseleri gördükleri günü sabırsızlıkla bekliyorum :)) öptüm hepinizi..
Senin icinde zaman cok yakindir canim..ben cok inaniyorum..mart ayinda en gec baslicaktin degilmi tatlim sen birsonraki tedavine...gor bak Allahim senin kucaginida doldurucak en yakin zamanda insallah. Biraz daha sabir ve duayla sende alican mujdeni mutlaka! Bu duygulari hepimiz yasadik defalarca..nedemek oldugunu cok iyi bilirim...amahep diger arkadaslar derlerya cogu kez...zamanini bekleyin o zaman mutlaka gelicek diye..hakikaten dogruymus...ummadigin anda Allahim guluyor insanin yuzune...
Bende oneseviyorum ve oxygen arkadaslarimizin ilk kontrollerini merakla bekliyorum..Allahim guzel haberlerle evlerine donmelerini nasip etsin INSALLAHHH..darisi basima diyim sonrasinda! benim bebek baya nazli herhalde..nekadar aksilikler oldu..umudumu yitirmisken yinede beni tercih etti! Birde kan testimizi yaptirip onay alsak dahada mutlu olucaz....hayirlisi Allahtan!
Bende opuyorum canim seni...cok cok ii bak kendine..moralini yuksek tut..enerjini tedavine sakla..bebisinin ihtiyaci olucak sana:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?