Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaa görüyosunuz ne kadar hisleri kuvvetli bi insanım kime dediysem tuttu valla bi kendime yaramıyo :)) canım çok tebrik ederim inan çok sevindim..nasıl yaptın kız testi? 2 gün önce silik de olsa çıkmıştı şimdi o zaman belirgin çıktı değil mi? ayy ben de çok heyecanlanıyorum valla siz böyle güzel haberler verdikçe..umarım sağlıkla sıhatle kucağına da alırsın..darısı bizim başımıza aaah ahh :))

ah canım cok sevındım..neler hıssettııgını hayal edebılıyorum allah sonuna kadar saglıkla devam ettırsın canım:))

Saol canim tesekkur ederim...daha bugune kadar bende hep hayal ediyordum canim...ama inanmak lazimmis sonuna kadar...bunuda bugun ogrendim yani..Allahim senin emeklerinide bosa cikarmayacak insallah...Darisi tum bekleyen ve isteyen kardeslerimizin basina. Allahim tamamina erdirmeyi nasip etsin insallah.

canım zaten bu foruma cem beyin hastaları yazıyor...
ben çok memnunum kendisinden...
bu arada hastanede değilde tanıdığın biri falan varsa..
çünkü hastaned kalınmıyor bildiğim kadarıyla....

Selam canimm..harbiden var birsey sende..evliyalik varmi kis ailenizde:)) Allahim bu iyi dileklerinle senide insallah sevindiricek canim..senin hakkindada hayirlisi olucak canim INSALLAH.

Sali gunu test yapmistim cok ama cok silik cikti...dedim icimden vardir belki bi hikmet bu iste...uzun zamandir nice testler yapmistim ama hicbirinde asla bi ikinci cizgiyi birak gormeyi..kiprastigini bile gormedim...hep bembeyazdi...bu kez biraz renklendigini farkettim...umidimi kesmistim aslinda nedense ama bir yanimda bekle dedi belki yinede birseyler olabilir..bugun test yaptim sabah erkenden...ikinci cizgi tamamen belirgindi canim..silik degildi yani..tam belirgin pespembe bi cizgi...beni gormeliydin banyoda...agliyorum..titriyorum..aynaya bakiyorum bu benmiyim diye:))) teste tekrar bakiyorum dogrumu gormusum diye...tekrar ve tekrar...sonra dayanamadim indim alt kata...mutfakta bidaha baktim bi gorucen yani deli gbi:))) dayanamadim onaylatmam lazim dedim..arka bahceden girdim bizim gelilin evine( yanyana oturuyoruz) onada gosterdim, onayladi...gozlein sassi gormemis kiss dedi:)) aglastik biraz beraber..derken boyle aksami ettim kocisi bekliyorum...kociside aradim tabii hemen...oda sevindi gun icinde aradi beni tekrardan...

Allahim insallah kotu bi ruya degildir gordugum....inanamiyorum tatlim hala...

delikafaduldenoleyyyy ...işte bomba gibi oldu süpeeerrr...hihoyyytcanımcicim tebrik ederim yüreğim hop hop şu anda ,nasıl mutlu oldum hep aklımdaydın bugün,ama sabah misafirim vardı ,sonra da evden çıktım şimdi geldim gelir gelmez açtım hemen ... kısss demedim mi ben sana kankilerimiz geliyo bak işte...:1hug:

Saol canimcim tesekkur ederimmm..sirayi bozmadim en nihayetinde,,,insallah bi aksilik cikmazda kankiler hakikaten birbirini bulsun:)))) ayaklarim zaten daha yere basmadi canim yukarlarda biryerlerdeyim hala ama bir okadarda tedirgin:bbo:

Hayirlisiyla birde kucagimiza alabilsek daha ne isterdikki yaradandan degilmi??

Sizin kontrol gununuzede cok kalmadi canim...benimki ocagin 2,ci haftasi gibi olucak sanirim...daha randevu felan almadim tabiii..once haftaya bi kan aldiriim..bi bakalim deger kac cikicak..duruma gore yanii..Allahim nasip ederde hersey yolunda gider insallah.

Sende bos durmuyorsun bakiyorumda..misafirler felan...yorulma hee okadar...misafirler yapsin herseyi:)))

Bende bu aksam ablama gittim annemi babami alip..yarinda hepsi toplasip bize gelicekler caya...kendi kendilerini davet ettiler bize:)))))))))))) :içelim: dedim buyurun gelin ne demek:)))..laf aramizda bizde sinemaya gidicektik kocisle..artik pazar gideriz bizde:)))

tatlı hamişim inaann inaaann artık canım sen HAMİLESİN bak bırakmadı bizi bebiklerimiz..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu inşallah .....bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.. bu akşam eşimin yengesinde yemekteydik bizim için kutlama yaptılar kısacası ama hala inanamıyorum ben de rüyaaa gibi canım yaa...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ohh Ohh canim hamisim afiyet seker olsun..

Birsey diyiimmi sana..ruyadayim diyorsunya hani...bende inanki oyle..yalan geliyor bana..o fikre alismak inanmak nekadar zormus....Inanki korkularim sevincimden agir basiyor...neden bizde her gebe kalan normal bir kadin gibi rahat olamiyoruzki...cogu kadinin hic kaygisi korkusu yok hamile kaldiklarinda..akillarinin ucundan bile gecirmiyorlar olumsuzluklari...Biz cok ugraslar verdik canim...cok uzuntuler cektik....cok seyler okuduk ve yaptik bu ugurda...cokta fazla bilgiliyiz bu konuda...belkide farkimiz budur diger kadinlardan( zahmetsiz gebe kalan kadinlardan).

Allahim korkularimizi hafifletsin..hedeflerime saglikli bir sekilde ulasmamizi nasipetsin insallah tatlim:1hug:

kısss kırkları da beraber çıkıcak kankilerin ..ayyy ne güzel de olur onlar şimdi ...

kısss kırkları da beraber çıkıcak kankilerin ..ayyy ne güzel de olur onlar şimdi ...

Kirklari karismasinda:))))) oyle derlerya hani:))) ne anlamada gelir hic bilmem yani:)

Canim..hesapladinmi sen..simdi kac haftalik kac gunluksun?? ben salaklastimya bugun hicbisey dusunemiyorum:)))) 5 haftalik oldularmiki bebislerimiz??

yok daha 5 haftalık olmadı.benim hesapladığıma göre; 22 günlükler ,zaten her gün şafak sayar hale geldim kısss...sayıp duruyom valla...tahminime göre de eylül ilk haftasına geliyo doğumumuz,hem ramazan ayında olacak bayrama gelicekler inşallahh...rahimde 3 haftalık olunca embriyonun duyması gerçekleşiyormuş dışarıdan gelen sesleri...çarşamba günü benim 1 aylık olacak kısmetse inşallah seninde perşembe günü 1 aylık oluyo tatlım.. kıss bide 3 üz olursa :1shok:

canım ziyaretçi mesajın kapalı olduğundan msj yazamadım ben de buraya yazayım dedim.
bende belirti yok canım pek.sadece göğüslerim patlamaya hazır bomba gibi..kaydirigubbakcemile3
bazen fitilin yan etkisi olarak karnım ağrıyor hafiften.
başka bişey yok.annen haklı çok erken daha..
muayeneyi sabırsızlıkla bekliyorum yine stres başladı valla...:tomato:

Tatliskomm...benim bildigim kadariyla hesaplama son adetinin ilk gununden beri basliyor canimcim...o hesaba gorede senin bugun 4+4 sun..bende 4+3...ama bizimki tupbebek diyemi baska hesaplaniyor acep..cunki tam gunumuz belli diye?? Ay ne tezcanliyiz dimi...gunleri hesaplar olduk:)))
Allahim hayirlisini nasip etsin..gunler geir gecer...simdi heyecanliyizda herseyi bilmek istiyoruz:)))

3 üz diyipte korkutma beni canim,,.veren Allah tabiide ama ben 3 taneden korkarim..riskinden yanii:1shok: Saglikli olsunda 1 tanesinede raziyim canimcim..ama iki tane olsalar birdaha ugasmazdik..cok iyi olurdu degilmi???

Canim senin akintilarin varmi ara ara..ve adet sancisi gibi kisa sancilar?? Bende oluyor hala ve cok korkuyorum...birde karnis sisti gibi yaaa...tavalet problemi olmasindanda korkuyorum..sendede varmi boyle seyler??

Onuseviyorum..hosgeldin canimm...dun cok goremedimseni...ne var ne yok?? Iyisindir kis insallah. Bebisine ii bakiyosun dimi...teyzesi nobet tutuyo bak burda:))):1hug:

canım bence hesaplama normalden farklıdır.nede olsa döllendikleri gün belli yanee
ağrı sancı akıntı normaldir canım olur takma..
allahım ne büyük heyecanmış bu ya...-tatlicadiarzu-

canım bence hesaplama normalden farklıdır.nede olsa döllendikleri gün belli yanee
ağrı sancı akıntı normaldir canım olur takma..
allahım ne büyük heyecanmış bu ya...-tatlicadiarzu-

Oyle galiba canim...cokta takilmamak lazim esasinda boyle seylere...simdi bizim icin onemli olan herseyin yolunda gitmesi ve bir an once sirayla bebeklerimizin keselerini gormek ve daha sonrasinda kalp atislarini duymak...Allahim isimizi rastgetirsin insllah..heveslerimiz kursagimizda kalmasin. Rabbime sukurler olsun bir kez daha bize bi mutlulugu tattirdi. Insallah diger beklyen arkadaslarimizinda yuzu guler...ben mulu iken mutsuzlari gormek icimi cok kotu buruyor canim...

ay ne bilim kıs hiç evliya da yok ailede hani :))) kendim için ne zaman kesin var bende de diye hissedebileceğim acaba..çünkü şimdiye kadar hiçbir tedavimde hissetmedim ( neyse hayırlısı elbet olacak bir gün..o günü sabırsızlıkla bekliyorum ..heee bi de senin kan testini sabırsızlıkla bekliyorum..bi de onuseviyorum ve oxygen'in keseleri gördükleri günü sabırsızlıkla bekliyorum :)) öptüm hepinizi..

Senin icinde zaman cok yakindir canim..ben cok inaniyorum..mart ayinda en gec baslicaktin degilmi tatlim sen birsonraki tedavine...gor bak Allahim senin kucaginida doldurucak en yakin zamanda insallah. Biraz daha sabir ve duayla sende alican mujdeni mutlaka! Bu duygulari hepimiz yasadik defalarca..nedemek oldugunu cok iyi bilirim...amahep diger arkadaslar derlerya cogu kez...zamanini bekleyin o zaman mutlaka gelicek diye..hakikaten dogruymus...ummadigin anda Allahim guluyor insanin yuzune...

Bende oneseviyorum ve oxygen arkadaslarimizin ilk kontrollerini merakla bekliyorum..Allahim guzel haberlerle evlerine donmelerini nasip etsin INSALLAHHH..darisi basima diyim sonrasinda! benim bebek baya nazli herhalde..nekadar aksilikler oldu..umudumu yitirmisken yinede beni tercih etti! Birde kan testimizi yaptirip onay alsak dahada mutlu olucaz....hayirlisi Allahtan!

Bende opuyorum canim seni...cok cok ii bak kendine..moralini yuksek tut..enerjini tedavine sakla..bebisinin ihtiyaci olucak sana:)))

sağol cnm iyi dileklerin için ..elbet bir gün olacak tabi bende inanıyorum.

Merhaba canım..12.gün değerin sanırım 840 mış..ve dondurulmuşlarla 3 adet embriyo transfer edilmiş..Öncelikle hamileliğin hayırlı ve uğurlu olsun..

Benim ilk micro denememde 12.gün 687 idi ..3 blast embriyo transfer edilmiş..dördüzlerim olmuştu..ancak 2,5 aylıkken kalp atışları durdu..acı bi tecrübeydi..Neyse zaman herşeyin ilacı..Benim de senin gibi 4 adet blast aşamasında dondurulmuş embriyom var..Benim merak ettiğim sanırım tüm dondurulmuş embriyoları çözüp kalanları transfer ediyorlar..senin embriyoların iyi kaliteydi sanırım..4 ünü de mi çözdüler..3 tanesi iyi kalitede çözülmüş zannedersem..

Bir de dediğim gibi değerim senin kadar yüksek olmasa da dördüz olmasının sebebi ..3 embriyodan bir tanesi de içeride bölünmüş..o yüzden..Karar verdiğimizde dondurulmuş embriyolar için tedaviye başlayacağım ben de..şu an için endişem 4 embriyonun sağlıklı çözülüp çözülmeyeceği...adetten sonra kaçıncı günde transferin oldu..ayrıca tedavi aşamasında rahim kalınlaştırmak için hap kullandınmı..çünki benim dr..doğal siklüsla takip ederiz..hap kullanmayız dedi rahim kalınlaştırmak için..şimdiden çok teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…