Merhaba canım..12.gün değerin sanırım 840 mış..ve dondurulmuşlarla 3 adet embriyo transfer edilmiş..Öncelikle hamileliğin hayırlı ve uğurlu olsun..
Benim ilk micro denememde 12.gün 687 idi ..3 blast embriyo transfer edilmiş..dördüzlerim olmuştu..ancak 2,5 aylıkken kalp atışları durdu..acı bi tecrübeydi..Neyse zaman herşeyin ilacı..Benim de senin gibi 4 adet blast aşamasında dondurulmuş embriyom var..Benim merak ettiğim sanırım tüm dondurulmuş embriyoları çözüp kalanları transfer ediyorlar..senin embriyoların iyi kaliteydi sanırım..4 ünü de mi çözdüler..3 tanesi iyi kalitede çözülmüş zannedersem..
Bir de dediğim gibi değerim senin kadar yüksek olmasa da dördüz olmasının sebebi ..3 embriyodan bir tanesi de içeride bölünmüş..o yüzden..Karar verdiğimizde dondurulmuş embriyolar için tedaviye başlayacağım ben de..şu an için endişem 4 embriyonun sağlıklı çözülüp çözülmeyeceği...adetten sonra kaçıncı günde transferin oldu..ayrıca tedavi aşamasında rahim kalınlaştırmak için hap kullandınmı..çünki benim dr..doğal siklüsla takip ederiz..hap kullanmayız dedi rahim kalınlaştırmak için..şimdiden çok teşekkürler..
canım ziyaretçi mesajın kapalı olduğundan msj yazamadım ben de buraya yazayım dedim.
bende belirti yok canım pek.sadece göğüslerim patlamaya hazır bomba gibi..kaydirigubbakcemile3
bazen fitilin yan etkisi olarak karnım ağrıyor hafiften.
başka bişey yok.annen haklı çok erken daha..
muayeneyi sabırsızlıkla bekliyorum yine stres başladı valla...:tomato:
canım yaaa ben de çok tedirginim ,12.gün değerim çok yüksek galiba di mi ....çok endişeliyim bu durumdan çok korkuyorum da...anlıyosun dimi.. bir an önce muayene olsak ta rahatlasak artık ..aaahhhh ahhh yine çıktı benim reklamım bakkk..dikkatini çekmiştir seninde huggıes bebek bezi reklamı var ya anne ve bebeklerini gösteriyo ağlatıyo beni her izlediğim de çok duygulanıyorum... bizde kucaklayabilecekmiyiz bebiklerimizi.....:ecrin_bebek:
seybaycım,inan yaşadığın şu an da beni de çok üzdü ve çok etkilendim,öncelikle rabbim hayırlısını sağlıklı versin,geçmiş olsun canım...benim transfer öncesi rahim kalınlaştırma amaçlı hormonal tabletler verdi dr.um.blast aşamasında 4 embriyom vardı tabii çözündüklerinde 3 embriyo kalmış sadece ,ve adetten sonra 19.gün 3 embriyo transfer edildi.benim değerimin yüksek olması beni de çok endişelendirdi bu durum hangi sebeple ilişkili olabilir bilmiyorum..dr.um 3 embriyo için çoğul gebelik çok yüksek dediğinde ben 2 tane transfer edilsin dedim ama cem bey dışarıda bırakılan embriyonun belki tutma olanağının yüksek olabileceğini ve riske girmememiz gerektiğini söyledi o yüzden bizde 3 embriyo transferine razı geldik.... canım sen hangi merkezde tedavi görüyorsun dr.kim?cem bey bize doğal siklustan bahsetmedi ama bana göre doğal takip etmek başarı oranını azaltabilir şansını azaltmış olursun değil mi??fakat dondurulmuşlar daha kaliteli olduğu için başarı çok yüksek..inşallah canım en kısa zamanda başlarsın tedavine ve bebiklerine kavuşursun..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu ,bebeklerimizi de sağlıklı dünyaya getirmek için bize güç versin...kaydirigubbakcemile5
zonnetjeciiimmm benim,akıntım biraz daha azaldı ,benim göbek gibi bi sorunum hiç olmadı bu yaşıma kadar maşallah manken gibiydim ama göbişim çıktı kııss benim de.. sanki 2 aylık gibi i bayağı belli oluyo yanlız 57 kiloydum bu gün 55 kilo olmuşum onu anlamadım gitti...ağrılar arada bir beni de ziyaret ediyo bırakmıyolar yine de geliyolar işte..göğüslerim de şişti başka da bişeycik yok şimdilik canımcımm...benim hesaplamam şöyle ;yum toplandıktan sonra 5.güne dek hayatta kaldılar sonra donduruldular çözüldüklerin de de transfer olup rahime yerleştiler bence ilk 5 gün itibariyle sayılıyo ...keseleri bi görelim de artık sonra da kalp atışlarını hayırlısıyla başka pek bişey kalmıyo endişelenmek için..rabbim hayırlısını versin inşallah... kıss senin duyguların nasıl ?bulutlardan inebildin mi ???
tatlım endişelenmek elde olmuyo ki eşim de kızıyo artık çok takıntı yapıyomuşum sanki...değerimin yüsek oluşu ve eğer çoğul gebelik olmuş ise indirgeniyormuş ya, işte bu zor bi karar benim için. yaa nasıl bi canlıyı yok etme kararı verilir ki..aslında beni üzen en çok böyle bişeyin başıma gelebileceği endişesi..rabbim inşallah karşımıza çıkarmaz bu korku çok sardı beni yaa.....
tatliişşkommm nasıl da yakışmıştır kıss sana hamişlik.. tam türk lokumu olmuşsundur sen şimdi..belirtilerimiz bi süre sonra,yerini başka belirtilere bırakacak .ama benim iştahım da kesildi,önceden çok aburcubur yerdim şimdi yemek yemek için kendimi zorluyorum..zorla süt içiyorum..doğuma kadar 12 kilo almak normal oluyormuş...bakalım tahminime göre 67 kilo ile doğumumu bitirmem gerekiyo inşaalllah sağlıklı oluruz da gerisini boşver di mi canımm.... eeeee sen ne zaman yaptırıyosun kan tahlilini ....değerin bayağı yüksek çıkar seninde ...kaydirigubbakcemile3 kendine ii bak kıss...yeğenlerini kaldırma yerden sakın ....sengözlerimebaksanab
ben progynex fitile devam ediyorum.
bu arada benim randevu 26 sında heyecan başladı yine..
çoğul gebeliğe gelince;zor bir durum muhakkak ama sen bunlarla fazla kafanı yorma oxygenciğim.
rabbim hayırlısını verecektir sana ne de olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?