Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oxygen burda mısın eğer burdaysan özeline mesaj attım oku. cevap bekliyorum senden.

hey oxygen senin özel mesajın kapalı maalesef. atamadım mesajı. benim kedim değil onlar maalesef. ama ben bayılıyorum onlara. sen yeni tüp bebek tedavisinden çıktın elinde puregon kaldı mı? eğer kaldıysa uygun fiyatla almak istiyorum canım ya. bana acilen lazım pazartesiye. puregon 600. ama 300 varsa oda olur. sende yoksa tanıdığın bildiğin eczane varsa beni yönlendirir misin? yada arkadaşlarnıdan elinde kalan varsa ?
haber bekliyorum senden. öptüm canım.

seybaycım,inan yaşadığın şu an da beni de çok üzdü ve çok etkilendim,öncelikle rabbim hayırlısını sağlıklı versin,geçmiş olsun canım...benim transfer öncesi rahim kalınlaştırma amaçlı hormonal tabletler verdi dr.um.blast aşamasında 4 embriyom vardı tabii çözündüklerinde 3 embriyo kalmış sadece ,ve adetten sonra 19.gün 3 embriyo transfer edildi.benim değerimin yüksek olması beni de çok endişelendirdi bu durum hangi sebeple ilişkili olabilir bilmiyorum..dr.um 3 embriyo için çoğul gebelik çok yüksek dediğinde ben 2 tane transfer edilsin dedim ama cem bey dışarıda bırakılan embriyonun belki tutma olanağının yüksek olabileceğini ve riske girmememiz gerektiğini söyledi o yüzden bizde 3 embriyo transferine razı geldik.... canım sen hangi merkezde tedavi görüyorsun dr.kim?cem bey bize doğal siklustan bahsetmedi ama bana göre doğal takip etmek başarı oranını azaltabilir şansını azaltmış olursun değil mi??fakat dondurulmuşlar daha kaliteli olduğu için başarı çok yüksek..inşallah canım en kısa zamanda başlarsın tedavine ve bebiklerine kavuşursun..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu ,bebeklerimizi de sağlıklı dünyaya getirmek için bize güç versin...kaydirigubbakcemile5

canım yaaa ben de çok tedirginim ,12.gün değerim çok yüksek galiba di mi ....çok endişeliyim bu durumdan çok korkuyorum da...anlıyosun dimi.. bir an önce muayene olsak ta rahatlasak artık ..aaahhhh ahhh yine çıktı benim reklamım bakkk..dikkatini çekmiştir seninde huggıes bebek bezi reklamı var ya anne ve bebeklerini gösteriyo ağlatıyo beni her izlediğim de çok duygulanıyorum... bizde kucaklayabilecekmiyiz bebiklerimizi.....:ecrin_bebek:

zonnetjeciiimmm benim,akıntım biraz daha azaldı ,benim göbek gibi bi sorunum hiç olmadı bu yaşıma kadar maşallah manken gibiydim ama göbişim çıktı kııss benim de.. sanki 2 aylık gibi i bayağı belli oluyo yanlız 57 kiloydum bu gün 55 kilo olmuşum onu anlamadım gitti...ağrılar arada bir beni de ziyaret ediyo bırakmıyolar yine de geliyolar işte..göğüslerim de şişti başka da bişeycik yok şimdilik canımcımm...benim hesaplamam şöyle ;yum toplandıktan sonra 5.güne dek hayatta kaldılar sonra donduruldular çözüldüklerin de de transfer olup rahime yerleştiler bence ilk 5 gün itibariyle sayılıyo ...keseleri bi görelim de artık sonra da kalp atışlarını hayırlısıyla başka pek bişey kalmıyo endişelenmek için..rabbim hayırlısını versin inşallah... kıss senin duyguların nasıl ?bulutlardan inebildin mi ???

canım evet o reklamı bende çok seviyorum..:asigim:
korkma canım bir tuhaflık olsa cem bey çağırırdı seni heralde yada uyarırdı.çoğul gebelik
olabilir bencede...hayırlısı olsun.
lütfen kanaman lekelenmen yoksa korkma artık...
kendine iyi bak ha...

canım...benim dediğim gibi 1.kalite 3 embriyom vardı ilk micromda..geride kalan da 4 tane 1 kalite..Doktorumun doğal siklüsü tercih etmesi beni daha çok memnun etti açıkçası...Bu sitede okuduğum kadarıyla çoğu kişiye hap öneriliyor..ben de netten araştırdım ve şu sonucu buldum..* Dondurulmuş çözülmüş embryolar nasıl transfer edilmektedir?
Hastanın transfere hazırlanmasında temel felsefe endometriumun hazırlanması ve yeterli kalınlığa ulaşmasıdır. Bunun için doğal siklus ya da estrojen içeren ilaçlarla hazırlanmış siklus tercih edilebilir. Bu iki yöntemin de başarısı aynıdır.
Doğal siklusta folikül takibi yapılır ve endometrium kendi halinde kalınlaşmaktadır. Transfer genellikle ovulasyondan 2-3 gün sonra yapılmaktadır. Kan hormon düzeyleri (E2, LH ve Progesteron) takip edilir ve belirleyicidir. Transfer gününe kadar herhangi bir ilaç verilmez. Embryolar transfer edildikten sonra ise progesteron ile destek tedavisi başlar.
Hazırlanmış siklus ise kadının adetleri düzenli değilse ve yaşı ileri ise tercih edilir. Estrojen bantları ya da hapları ile endometrium kalınlığı minimum 7-8 mm’ye ulaşana kadar ultrason ile takip edilir. İlaçlara GnRH analogları da eklenebilmektedir. Transfer sonrası rutin progesteron destek tedavisine başlanmaktadır .

Embriyoların dondurulabilecek kalitede ve durumda olup olmadığına embriyoloğumuz ve doktorunuz karar verecektir. Ne var ki, iyi kalitedeki embriyolar bile dondurma-çözme işlemine dayanmayabilir ve de donmuş çözülmüş embriyo transferi ile gebelik oranlarının taze embriyolara nazaran biraz daha düşük olduğunu bilmelisiniz. Dondurulmuş embriyolar ya doğal bir siklusta ya da hormonal tedavinin kullanıldığı bir siklusta transfer edilebilir. Doğal siklusta transfer, yumurtlaması normal olan kadınlarda uygulanabilir ve ultrason ve hormon takiplerini gerektirir. Yumurtlaması normal olmayan kadınlarda uygulanan suni siklusta embriyo transferi birtakım hormonal ilaçların kullanımı ile rahimin gebeliği kabule hazır hale getirilmesini gerektirir.

Demekki kişeye özel bir protokol uygulanıyor...Zaten micro denemesinde yeterince ilaç kullanılıyor..sanırım rahmin doğal yoldan kalınlaşması takip ediliyor sonrasında ovulasyon gerçekleştiğinde çatlatma iğnesinin ardından transfer gerçekleştiriliyor..Hayırlısı olsun da gerisi allahın takdiri..Ben bursa acıbadem şahin beye gidiyorum...o cem beyden bahsediyor ara sıra..ne de olsa aynı kuruluşun doktorları..

Canım eğerki çoğul gebelikse..dr.lar hem anne için hem de bebeklerin için indirgeme öneriyor..yani bebek sayısını 2 ye indirmeyi..tabi kararı size bırakıyorlar..dilerim hayırlı neticeler alırsınız..Sevincini ve endişeni derinden paylaşıyorum..ve mesajıma yanıt verdiğin için teşekkür ediyorum..sağlıcakla kal..

Son düzenleme:

Oxygencim canim..bendede sikayetler asagi yukari ayni canim...bugun nedense sancilari artti...belime cok feci bi agri geld..basdonmesi felan o esnada..yattim uyudum 1-2 saat..uyandigimda gecmisti agri..amaadet olucakmisim gibi agrilarim var benimde ara ara..korkutuyor beni canim...Allahim su lk kontrollerimizi bir yaptirsakta icimiz rahat etse...Rabbim yardimcimiz olsun her konuda...

Benim gobek zten buyuktu simdi iice buyudu:))))) sen neguzel zayifsn sekerim hamileligin daha ii gecer..benim kilo problemimde var....asiri olmasada var yani cok dikkat etmem lazim..

Dygularim KARMAKARISIK canim ya...inanamiyorumki hala..sevincten cok bu korkular sard iste beni....gelemedim daha kendime...yarin isyerindede sonucu soylemem gereken 1-2 kisi var..cok heyecanliyim:)))):1hug:

kizlaaarrr..hu huuuu...bos birakmayin burayi canniskolarim yaaaaaa

mucck optum sizi

canım,tabii bence de yazdığın gibi doğal siklus takibi çok daha yararlı ve sağlıklı..benim suni siklus oldu ve haplarıma aynen devam ediyorum..kullanılan hapların yan etkileri de oldukça fazla..geçen gün her zaman gittiğim yerde kaşlarımı aldırdım ve alan kız kaşlarımın yapısının kalınlaştığını hemen anladı,benim de vücudumdaki özellikle çenem de kıllanma meydana geldi,tırnaklarım eskiye nazaran daha çabuk uzamaya başladı ve belki benim fark etmediğim başka durumlar da çıkabilir..6 ay da bir meme kontrolü yapılması yazıyor kullandığım ilaçta..sağlık herşey ama,bu uğurda yaşadığımız da bize kalan bir sorun halini alıyo tatlım... yakınımızın bir arkadaşı ben tanımıyorum ama anlatıldı bana da ,bebek sahibi olmak için çok hap kullanmış tedavi aşamasını da derin bilmiyorum tabii ,ama geçen yıllar kemateropi tedavisi görmüş..umarım zor elde ettiğimiz, bu mutluluğumuzun arkasında böyle acı olaylar yaşanmazz...

tatlım endişelenmek elde olmuyo ki eşim de kızıyo artık çok takıntı yapıyomuşum sanki...değerimin yüsek oluşu ve eğer çoğul gebelik olmuş ise indirgeniyormuş ya, işte bu zor bi karar benim için. yaa nasıl bi canlıyı yok etme kararı verilir ki..aslında beni üzen en çok böyle bişeyin başıma gelebileceği endişesi..rabbim inşallah karşımıza çıkarmaz bu korku çok sardı beni yaa.....

Canim esin suan hakli tatlim..henuz cok erken boyle seyleri dusunmen icin...sag saglim su kontrolunu ol..nihayetinde ogreniceksin kac bebisin var...cogul gebelik ise de henuz bilmiyorsun canim gidisatin nasl olacain...kimse bebeklerinin indirgenmesini istemez tabii..bunlarikonusmakicin belk cok erken..ama en onemlisi senin sagligin canim..kararinida gerekirse ona gore verirsin. Simd hic tama kafana ..onemli olan bebeklerinin kesesini gormek ve kalpatislarini duymak..canim..sana bol sans diliyorum bu cumartesi tatliskomm..( ayin 27 sindeydi dimi canim kontrolun yanilmiyorsam)

endiselenmek yok...hamis hamis yola devam...birbirimize destek olmaliyiz moral vermeliiz canimcim bu surecte...hepimizin korkulari var Allahim yardimcimiz olsun insallah:CüvCüv::CüvCüv::1hug:

tatliişşkommm nasıl da yakışmıştır kıss sana hamişlik.. tam türk lokumu olmuşsundur sen şimdi..belirtilerimiz bi süre sonra,yerini başka belirtilere bırakacak .ama benim iştahım da kesildi,önceden çok aburcubur yerdim şimdi yemek yemek için kendimi zorluyorum..zorla süt içiyorum..doğuma kadar 12 kilo almak normal oluyormuş...bakalım tahminime göre 67 kilo ile doğumumu bitirmem gerekiyo inşaalllah sağlıklı oluruz da gerisini boşver di mi canımm.... eeeee sen ne zaman yaptırıyosun kan tahlilini ....değerin bayağı yüksek çıkar seninde ...kaydirigubbakcemile3 kendine ii bak kıss...yeğenlerini kaldırma yerden sakın ....sengözlerimebaksanab

Hemde ne lokum kiss:))) sasardm soldum tatlim yaa..sana bisiy diimmi..benimde istahim acayip kesildi...bi iki lokma yediken sonra acayip doymus hissedyorum kendimi.gun icinde herhangi birsey yemek istemiyor canim...normaldede yemezdim oyle abr cubur zatende..ama ogunlerimi bile yiyemiyorum canim eskisi gibi..demek sendede aynen oyle..hayrlisi olsun bakalim kiloya zaten hic ihtiyacim yok...bebiste benim rezervelerimden yesin artik:))) sütü bende hic sevmiyorum tataliskom yaa zorla icmeye calisiyorum ama inanki midem kabul etmiyor..neyse butun bunlari ebeye danisirim artik..once yarinkan tahlilimi yaptirayim..sonuc muspetse ebeden randevu alicam en kisa zamanda...canimcim dua et bitanem banada degerim ii ciksin...ne is bilmiyorum ama korkuyorum canim ya ters gider diye.

oxygencim ve onuseviyormcummm

Kizlar...suan hangi ilaclarla devam ediyorsunuz sekerler??? Igne vurunmuyorsunuz artik degilmi guzel hamisler??
Ben cem beye telefon actim durumu bildirdimde...bana igneye devam etmemi tavsiye etmisti..sonra vazgecti..bisi anlamadim ben bu durumdan..mail aticam kendisine tekrardan emin olmak istiyorum. sizlerin ilaclarini merak ettimde yanitlarsaniz ii olcek canlarim.

ben progynex fitile devam ediyorum.
bu arada benim randevu 26 sında heyecan başladı yine..
çoğul gebeliğe gelince;zor bir durum muhakkak ama sen bunlarla fazla kafanı yorma oxygenciğim.
rabbim hayırlısını verecektir sana ne de olsa..

kac adet kullaniyosun canim kapsulu? Progynex degilmi canim??
Ben gunde 1 adet 3 kez kullaniyorum..onun yanisira progynova yada devam 1 sabah 1 aksam.

Artik bebeisler kac tane bilmiyoruz ama Rabbim nasil uygun gormusse oyle olucak canlarim...dua edelimde hakkimizda hayirlisi olsun. Benim hislerimi sorarsaniz bu konuda benim 1 bebisim olucak galiba::ecrin_bebek:)) ne biliim ole geciyo icimden...ikizde olabilir:ecrin_bebek::ecrin_bebek:, ihtimal veriyorum ama 3 uz olucagi hic gecmior aklimdan..hayirlisi allahtan!
Allahim karnimizdakileri korusun her turlu seyden

OXYGEN....sen son kontrolden sonra çatlatma iğnesi vurulmuş muydun..Vurulduysan ... vurulduktan kaç gün sonra transfer oldu???

kızzlarr bende progesteron günde 3 kez 2 tane vaginal alıyorum ,prognova günde 2 kez 1 tane alıyorum ilaçlara devamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…