E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
OXYGEN....sen son kontrolden sonra çatlatma iğnesi vurulmuş muydun..Vurulduysan ... vurulduktan kaç gün sonra transfer oldu???
bende günde 1 adet 3 kez kullanıyorum .başka bişey kullanmıyorum.acaba ne kadar devam edeceğiz buna....
sanırım kontrole gidene dek sonra belki değiştiriler..bebeğin gelişiminde ilk 3 ay çok önemli beyin ve omurilik gelişiyo canım o yüzden folik asit ihtiyacımız var.günde 1 litre süt ve bol su içmemiz gerekiyor.brokoli, mercimek ,portakal suyu,peynir yoğurt, balık çok önemli .kırmızı et sadece 2 köfte veriliyor.çok özen göstermemiz gerekiyo bu dönemde ...onuseviyorum tatlım senin nasıl geçiyo hamişliğin ??...kaydirigubbakcemile2
canım benim yumurta toplanmadan 1 gün öncesi gece 11 de çatlatma iğnem yapıldı ve ilk transferim adetin 14.günü 2.transferim de adetin 19.günü yapıldı.ikinci transferimin 19.günü olması beni çok endişelendirdi ama pozitif sonuç aldık işte..rahim hazır olduğunda yapıldı canım transfer, herkezin günü farklı oluyor.dr.na güven gerisi gelecektir zaten...kaydirigubbakcemile3
seybaycım senin tedavi aşaman ne durumda şu an???
gayet iyi görünüyor sonucun canım hadi gözün aydın..
cem beyi aradınmı?
ya geçmiş olsun canım yaa.
dikkat et kendine sakın yorma kendini.
bırak işi gücü yapma bir süre.yat gitsin.inşallah
herşey yolunda gider canım....
ya geçmiş olsun canım yaa.
dikkat et kendine sakın yorma kendini.
bırak işi gücü yapma bir süre.yat gitsin.inşallah
herşey yolunda gider canım....
canım lütfen dinlenmeye çalış...benim kuzenim -doğal yoldan bir gebelikti-ilk üç ay sürekli kanama yaşadı...o yüzden yorulmamaya özen gösterdi ve istirahat etti...sağlıklı bir oğlu var şimdi...aynı şekilde bir arkadaşım da kanama yaşadı ilk başlarda...gebeliği devam ediyor ...
bu arada canım sen niye hala pc başındasın ,,biraz dinlen kafanı boşalt,tv izle ya da ne bilimm uyu biraz...ben de karıştım sana ama senin iyiliğin için...yani gebesin ve dinlenmen şart cnm,biliyorum tedirginsin ama,yapacağın birşey yok şuan...herşey yolunda gidecek göreceksin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?