Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
OXYGEN....sen son kontrolden sonra çatlatma iğnesi vurulmuş muydun..Vurulduysan ... vurulduktan kaç gün sonra transfer oldu???

canım benim yumurta toplanmadan 1 gün öncesi gece 11 de çatlatma iğnem yapıldı ve ilk transferim adetin 14.günü 2.transferim de adetin 19.günü yapıldı.ikinci transferimin 19.günü olması beni çok endişelendirdi ama pozitif sonuç aldık işte..rahim hazır olduğunda yapıldı canım transfer, herkezin günü farklı oluyor.dr.na güven gerisi gelecektir zaten...kaydirigubbakcemile3

tatlım çatlatıcı iğnem gece 11 de yapıldı ertesi günü evde dinlendim bir sonraki gün 11 de transfer oldu..iğneyi zamanında,saatinde yaptırman çok çok önemli transfe de aynı saatte yapılıyor.

bende günde 1 adet 3 kez kullanıyorum .başka bişey kullanmıyorum.acaba ne kadar devam edeceğiz buna....

ikinci transferim için dondurulmuş embriyo transfer edildiği için iğne kullanılmadı çok rahat geçirdim..dikkatimi çeken de ilk transferim enasında çok acı çektim hatta hemşirenin elini sımsıkı tuttum acımdan ,ama ikinci transferim çok kolay ağrısız acısız oldu .

bende günde 1 adet 3 kez kullanıyorum .başka bişey kullanmıyorum.acaba ne kadar devam edeceğiz buna....

sanırım kontrole gidene dek sonra belki değiştiriler..bebeğin gelişiminde ilk 3 ay çok önemli beyin ve omurilik gelişiyo canım o yüzden folik asit ihtiyacımız var.günde 1 litre süt ve bol su içmemiz gerekiyor.brokoli, mercimek ,portakal suyu,peynir yoğurt, balık çok önemli .kırmızı et sadece 2 köfte veriliyor.çok özen göstermemiz gerekiyo bu dönemde ...onuseviyorum tatlım senin nasıl geçiyo hamişliğin ??...kaydirigubbakcemile2

seybaycım senin tedavi aşaman ne durumda şu an???

iyi canım allaha bin şükür.
sanki hamile değilim.insan bu kadar bekleyişten sonra daha belirgin birşeyler arıyor doğrusu.:asigim:
sabahları sütümü yumurtamı hiç kaçırmıyorum.peynir,meyve...
dikkat ediyorm işte.cokacimcoookçay kola asitli içecekler falan tadını unuttum.
kayısı suyu ve süt ayrıca su içiyorum sadece..
allahım emeklerimizin karşılığını versin canım inşallah..:Saruboceq:.

tatlım sorularımla meşgul ediyorum seni ama ben dondurulmuş tedavin için sordum iğneyi..zaten normal tedavide yumurta toplamadan önce vuruluyor onu biliyorum ama dondurulmuşlarda son kontrolden sonra ..1 gün sonra mı vuruldun..rahim istenilen kalınlığa ulaştığı zaman yani..

seybaycım senin tedavi aşaman ne durumda şu an???

Canım ben daha tedaviye başlamadım ama yakındır...Dr umla görüştüğümde dondurulmuş için yapacağı tedaviden bahsetmişti..o nedenle ön bilgi olsun diye sizlere danışıyorum..cevapların için de tekrar teşekkürler...allahım herbirimize anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla İNŞALLAH..

Kizlar..bugun kan testimi yaptirdim...degerim 2260 cikti..18.ci gun yanii..sizce nasil??

gayet iyi görünüyor sonucun canım hadi gözün aydın..
cem beyi aradınmı?

Saol canim benim...insallah kotu biseyler olmaz..az once hafif bi kanamam oldu..kirmizi...cok korktum canim..dusuk tehlikesi olabilir. Cem beylede konustuk az once..derin cok iyi dedi...lekelenme olabilir normal dedi parca gelmedikce...simdi kanamam yok ama riskli anliyacagin canim...istirahat emeliymisim....Allahim insallah tamamina erdirir..

ya geçmiş olsun canım yaa.
dikkat et kendine sakın yorma kendini.
bırak işi gücü yapma bir süre.yat gitsin.inşallah
herşey yolunda gider canım....

Cok tedirginim canim ya..

burdan hic duydunmi kizlardan hafif kanama olmasi normalmiymiski acep..olan olmusmuki..merak ediyorum cok....
hic duydugun oldumu canim senin?

Cok tedirginim canim ya..

burdan hic duydunmi kizlardan hafif kanama olmasi normalmiymiski acep..olan olmusmuki..merak ediyorum cok....
hic duydugun oldumu canim senin?

canım lütfen dinlenmeye çalış...benim kuzenim -doğal yoldan bir gebelikti-ilk üç ay sürekli kanama yaşadı...o yüzden yorulmamaya özen gösterdi ve istirahat etti...sağlıklı bir oğlu var şimdi...aynı şekilde bir arkadaşım da kanama yaşadı ilk başlarda...gebeliği devam ediyor ...

Doras canim dinlenmeye gayret ediyorum..is felanda cok yaptigim yok oyle ama bu baya tedirgin etti beni..kesin dusuk olucak diye birsey yok ama anliyacaginiz gibi korkuyor iste insan..

ya haklısın canım,çok iyi anlıyorum seni,ben de redüksiyon sonrası hafif bir kanama yaşamıştım...çok tedirgin olmuştum,diğer bebekleri kaybedeceğim korkusuyla zindana çevirmiştim hayatımı...çok zor çookkkkk...herşey gönlünce olur inşllah canım...allahımıza sığınalım...

bu arada canım sen niye hala pc başındasın ,,biraz dinlen kafanı boşalt,tv izle ya da ne bilimm uyu biraz...ben de karıştım sana ama senin iyiliğin için...yani gebesin ve dinlenmen şart cnm,biliyorum tedirginsin ama,yapacağın birşey yok şuan...herşey yolunda gidecek göreceksin ...

Kalp kalbe karsiymis derler canim..2 saniye once ayni soruyu bende kendime sordum..ne isin var pc basinda diye:)) haklisin canim..ben biraz yatayim koltukta esimin yanina..oda deminden beri ikaz edip duruyordu beni...benim canim rahat durmazki..yatmak hic bana gore birsey degil nedense...bugun istede yordum kendimi galiba ondanda olabilir diye dusunuyorum lekelenme...insallah oyledirde hersey yolunda gider..tam bulmusken kaybetmek istemiyorummm ve aynen kalkiyorum simdi pc basindan canim. Tesekkur ederim ikazin icin..cok iyisin! Sana kocaman bi mucckk benden:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…